Isabel Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 3 godziny temu, omi napisał: Dzisiaj spotkałam się z Isabel i przekazałam wylicytowany fancik :) Fancik śliczny :) Dziękuję omi za miłe spotkanie :) Quote
omi Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 5 minut temu, Isabel napisał: Fancik śliczny :) Dziękuję omi za miłe spotkanie :) Miło było Cię poznać :) Quote
elik Posted July 30, 2020 Author Posted July 30, 2020 6 godzin temu, omi napisał: Dzisiaj spotkałam się z Isabel i przekazałam wylicytowany fancik :) 2 godziny temu, Isabel napisał: Fancik śliczny :) Dziękuję omi za miłe spotkanie :) 2 godziny temu, omi napisał: Miło było Cię poznać :) Dziękuję Wam za wiadomość :) Szkoda, że mnie z Wami nie było :) Quote
Isabel Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Szkoda, że mnie z Wami nie było :) No właśnie, szkoda... Ale jeszcze nic straconego :) Quote
Isabel Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 2 godziny temu, omi napisał: Miło było Cię poznać :) Mnie również :) Quote
elik Posted July 30, 2020 Author Posted July 30, 2020 1 minutę temu, Isabel napisał: No właśnie, szkoda... Ale jeszcze nic straconego :) Koło połowy października wracam na zimę do kraka :) Wszystko przed nami :) Quote
Isabel Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 17 minut temu, elik napisał: Koło połowy października wracam na zimę do kraka :) Wszystko przed nami :) Być może będzie okazja do spotkania :) Quote
elik Posted July 30, 2020 Author Posted July 30, 2020 11 minut temu, Isabel napisał: Być może będzie okazja do spotkania :) Któryś z kolei bazarek :) Quote
Isabel Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 11 godzin temu, elik napisał: Któryś z kolei bazarek :) Na przykład :) Quote
elik Posted July 31, 2020 Author Posted July 31, 2020 7 minut temu, Isabel napisał: Na przykład :) Już trwa następny bazarek z piękną kolekcją srebrnych precjozów od omi co prawda mocno przetrzebionych przez DarkWater, ale w opcji C.W. więc można licytować :) Przekazanie nabytedgo fantu/fantów może się znowu odbyć osobiście :) Zapraszam :) 1 Quote
tatankas Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Cioteczko całkiem zapomniałam,że przelewu nie posłałam,już się poprawiłam i poszedł ;) Quote
Tyśka) Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Głupio mi mocno, że nie zaglądałam tutaj zbyt często. Mam tak gorący czas u siebie... ten rok szalony taki... omi, elik - bardzo jestem wzruszona Waszym zaangażowaniem na rzecz tuptającego Dziadeczka. To, w jak ekspresowym tempie wyczarowałyście bazarek i jak od początku kibicowałyście Psiakowi Dziękuję Wam za troskę o dziadeczka i piękne prowadzenie bazarku. Jego wynik jest POWALAJĄCY! Brawa dla Was ogromne. Jak już wiecie, Tuptuś tak tuptał, że wytuptał sobie domek stały... co prawda czeka go jeszcze pełna diagnostyka i w razie potrzeby dołożenie się z naszej strony do leczenia, ale... jeśli macie na horyzoncie jakiegoś innego biedaka, któremu przyda się kasiorka albo - z jakichś własnych względów, chciałybyście jednak ofiarować pieniądze z Bazarku na innego psiaka to oczywiście to rozumiem i nie będę się gniewać ;) Więcej napisałam na wątku tuptusia Boryska, więc zapraszam. Tutaj chciałam przede wszystkim jeszcze raz Wam podziękować za tę ciężką pracę przy zbieraniu funduszy dla Dziadusia. 1 Quote
omi Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Bazarek był tworzony dla Tuptusia i środki na nim zebrane są przeznaczone na jego potrzeby :) Takie jest moje zdanie :) 2 Quote
elik Posted August 3, 2020 Author Posted August 3, 2020 7 godzin temu, omi napisał: Bazarek był tworzony dla Tuptusia i środki na nim zebrane są przeznaczone na jego potrzeby :) Takie jest moje zdanie :) A jest ktoś, kto śmiałby mieć inne :) 1 Quote
omi Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 15 godzin temu, elik napisał: A jest ktoś, kto śmiałby mieć inne :) I tego się trzymamy ;D Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 7 godzin temu, omi napisał: I tego się trzymamy ;D Popieram :) Quote
elik Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Na konto bazarku wpłynęły poniższe kwoty: 36,00 zł od tatankas – 3.08. 52,00 zł od Negra & Anna – 4.08. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
Negra & Anna Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Dziękuję Omi za przekazanie fantów, muszę tylko skrócić rękawy i sukienkę i będą super :) Mlecznik uroczy :) W sam raz do domu na wieś :) 1 Quote
Tyśka) Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 W takim razie bardzo dziękuję :) Czekam na wieści, na kiedy udało się umówić u pani dr :) Quote
elik Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: W takim razie bardzo dziękuję :) Czekam na wieści, na kiedy udało się umówić u pani dr :) To ja dziękuję za przybliżenie tematu Tysiu :) Quote
elik Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Dzisiaj tj. 5.08. na konto bazarku wpłynęła kwota 50,00 zł od mojej znajomej. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 Dzisiaj wyruszyły w drogę fanty do: Perełka1 - opłata 16,00 zł Bogusik - opłata 16,00 zł moja znajoma - opłata 9,99 zł tatankas - opłata 9,99 zł Bardzo proszę o potwierdzenie odbioru na tut. bazarku. Tym samym wysłane zostały wszystkie fanty, które miały być wysłane. Pozostałe, zgodnie z życzeniem, czekają na zakończenie trwającego obecnie bazarku i będą wysłane łącznie z obu bazarków. Aby ostatecznie rozliczyć bazarek czekam na 2 wpłaty. Quote
elik Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 Ten post dotyczył innego bazarku i tam został przeniesiony Quote
Bogusik Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Melduję,że fant dotarł. już wczoraj :)Synowa bardzo zadowolona z butów,które pasują jak ulał i są wygodne!:) Quote
Recommended Posts