Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Rozliczamy. Bazarek w całości dla Tuptusia/Boryska. Do 26.07.2020 r. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, omi napisał:

Dzisiaj spotkałam się z Isabel i przekazałam wylicytowany fancik :) 

Fancik śliczny :) Dziękuję omi za miłe spotkanie :)

Posted
6 godzin temu, omi napisał:

Dzisiaj spotkałam się z Isabel i przekazałam wylicytowany fancik :) 

2 godziny temu, Isabel napisał:

Fancik śliczny :) Dziękuję omi za miłe spotkanie :)

2 godziny temu, omi napisał:

Miło było Cię poznać :) 

Dziękuję Wam za wiadomość  :)  Szkoda, że mnie z Wami nie było  :)

Posted
1 minutę temu, Isabel napisał:

No właśnie, szkoda... Ale jeszcze nic straconego :)

Koło połowy października wracam na zimę do kraka :)  Wszystko przed nami  :)

Posted
7 minut temu, Isabel napisał:

Na przykład :)

Już trwa następny bazarek z piękną kolekcją srebrnych precjozów od omi  co prawda mocno przetrzebionych przez DarkWater, ale w opcji C.W. więc można licytować  :)  Przekazanie nabytedgo fantu/fantów może się znowu odbyć osobiście  :)  Zapraszam  :)  

• Like 1
Posted

Głupio mi mocno, że nie zaglądałam tutaj zbyt często. Mam tak gorący czas u siebie... ten rok szalony taki... 

omielik - bardzo jestem wzruszona Waszym zaangażowaniem na rzecz tuptającego Dziadeczka. To, w jak ekspresowym tempie wyczarowałyście bazarek i jak od początku kibicowałyście Psiakowi 0heart.gifDziękuję Wam za troskę o dziadeczka i piękne prowadzenie bazarku. Jego wynik jest POWALAJĄCY! Brawa dla Was ogromne.
Jak już wiecie, Tuptuś tak tuptał, że wytuptał sobie domek stały... co prawda czeka go jeszcze pełna diagnostyka i w razie potrzeby dołożenie się z naszej strony do leczenia, ale... jeśli macie na horyzoncie jakiegoś innego biedaka, któremu przyda się kasiorka albo - z jakichś własnych względów, chciałybyście jednak ofiarować pieniądze z Bazarku na innego psiaka to oczywiście to rozumiem i nie będę się gniewać ;) Więcej napisałam na wątku tuptusia Boryska, więc zapraszam. Tutaj chciałam przede wszystkim jeszcze raz Wam podziękować za tę ciężką pracę przy zbieraniu funduszy dla Dziadusia.

• Like 1
Posted

Bazarek był tworzony dla Tuptusia i środki na nim zebrane są przeznaczone na jego potrzeby :) 

Takie jest moje zdanie :) 

• Like 2
Posted
7 godzin temu, omi napisał:

Bazarek był tworzony dla Tuptusia i środki na nim zebrane są przeznaczone na jego potrzeby :) 

Takie jest moje zdanie :) 

A jest ktoś, kto śmiałby mieć inne  :)

• Like 1
Posted

Na konto bazarku wpłynęły poniższe kwoty:

•    36,00 zł  od tatankas  – 3.08.  
  •    52,00 zł  od Negra & Anna  – 4.08.

Bardzo serdecznie dziękujemy

978329574_dzikuj1.jpg.4fd04a11aef17adf218383c0318c6090.jpg     1533104711_kwiatki15.jpeg.2aa73e5a976e277781e456892736ab8c.jpeg

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

W takim razie bardzo dziękuję :) Czekam na wieści, na kiedy udało się umówić u pani dr :)

To ja dziękuję za przybliżenie tematu Tysiu  :)

Posted

Dzisiaj wyruszyły w drogę fanty do:

Perełka1         -   opłata 16,00 zł
Bogusik           -   opłata 16,00 zł
moja znajoma  -  opłata   9,99 zł
tatankas         -  opłata   9,99 zł

Bardzo proszę o potwierdzenie odbioru na tut. bazarku.

Tym samym wysłane zostały wszystkie fanty, które miały być wysłane. Pozostałe, zgodnie z życzeniem, czekają na zakończenie trwającego obecnie bazarku i będą wysłane łącznie z obu bazarków.

Aby ostatecznie rozliczyć bazarek czekam na 2 wpłaty.