Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 minut temu, Havanka napisał:

Eluś, Kacperek miał wyróżnione OLX do 1.12. Szkoda, zeby się marnowało. Może masz jakiegoś kandydata na jego miejsce?

Oczywiście Eluniu szkoda, żeby zmarnowało się wyróżnienie  :) Ja nie mam teraz psiaczków do ogłoszenia. Moich seniorów nie ogłaszam, niech sobie spokojnie żyją w hoteliku u Kasi, który pewnie uważają za swój dom.

Może wśród psiaczków które ogłaszasz, któryś pilnie potrzebuje domku. Wybierz sama Eluniu  :)  Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za ogłaszanie Kacperka   1385132404_buziaczki8.jpg.008b8b5a88313e4df28eeb03c29f4e69.jpg

• Upvote 1
Posted
51 minut temu, elik napisał:

Oczywiście Eluniu szkoda, żeby zmarnowało się wyróżnienie  :) Ja nie mam teraz psiaczków do ogłoszenia. Moich seniorów nie ogłaszam, niech sobie spokojnie żyją w hoteliku u Kasi, który pewnie uważają za swój dom.

Może wśród psiaczków które ogłaszasz, któryś pilnie potrzebuje domku. Wybierz sama Eluniu  :)  Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za ogłaszanie Kacperka   1385132404_buziaczki8.jpg.008b8b5a88313e4df28eeb03c29f4e69.jpg

Elu, nawet nie wiesz, jak się cieszę, ze udało się znaleźć taki fajny domek ! To jest dla mnie największa radość i podziękowanie.

Jeżeli nie masz obecnie kandydata, to zaproponuję Tobisia od Livki. A nuż - widelec jemu też sie poszczęści?

• Like 1
Posted
4 minuty temu, Havanka napisał:

Elu, nawet nie wiesz, jak cieszę się, ze udało się znaleźć taki fajny domek ! To jest dla mnie największa radość i podziękowanie.

Jeżeli nie masz obecnie kandydata, to zaproponuję Tobisia od Livki. A nuż - widelec jemu też sie poszczęści?

Bardzo dobrze wybrałaś Eluś  :)   Livka wspierała Kacperka deklaracją więc bardzo dobry wybór  :)

Posted

Dziewczyny kochane :)

Serdecznie Wam dziękuję :)

Mam kłopot z moim staruszkiem laptopem - muszę nowy kupić chyba ...

Nic już nie umiem na nim zrobić, a moje ogłoszenia dla Tobiaszka leżą odłogiem :(

Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

Dziewczyny kochane :)

Serdecznie Wam dziękuję :)

Mam kłopot z moim staruszkiem laptopem - muszę nowy kupić chyba ...

Nic już nie umiem na nim zrobić, a moje ogłoszenia dla Tobiaszka leżą odłogiem :(

Jak się skończy promowanie to  wypromuję na następny miesiąc, tylko proszę przypomnij mi  :)

Posted
20 godzin temu, elik napisał:

Jak się skończy promowanie to  wypromuję na następny miesiąc, tylko proszę przypomnij mi  :)

Dziękuję najserdeczniej :)

Posted
11 godzin temu, Havanka napisał:

To można już napisać, że Kacperek jest już jedną nogą w nowym domku ! Na załączonym zdjęciu ma piękną fryzurę.

Jak najbardziej  :)  Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to nasz chłopaczek będzie w swoim domu już za dwa dni  :)

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Stresuję się troszkę ;) I trzymam kciuki za naszego księciunia :)

To jest nas dwie, bo ja, jak zwykle przed adopcją, też się stresuje. No nie da się inaczej. Nigdy tak na 100% nie można być pewnym, że coś nieprzewidzianego nie wyskoczy, ale bądźmy dobrej myśli.

Posted
Dnia 9.11.2020 o 23:20, b-b napisał:

Jest nas więcej bo i ja ciągle o maluchu myślę

Jest taki słodki z tymi smutnymi oczkami, że nie da się o nim nie myśleć  :)

Posted
Dnia 9.11.2020 o 09:56, elik napisał:

To jest nas dwie, bo ja, jak zwykle przed adopcją, też się stresuje. No nie da się inaczej. Nigdy tak na 100% nie można być pewnym, że coś nieprzewidzianego nie wyskoczy, ale bądźmy dobrej myśli.

Ja się dzisiaj  podwójnie  stresuję  bo jeszcze  do domu jedzie Jacuś bardzo lękliwy szczeniak. z lasu.

Posted
4 minuty temu, ewu napisał:

Ja się dzisiaj  podwójnie  stresuję  bo jeszcze  do domu jedzie Jacuś bardzo lękliwy szczeniak. z lasu.

Trzymam kciuki za to, żeby wszystko było ok  :)

Wczorajsze badanie przeżyłam Basiu nawet nie najgorzej. Gorsze były przygotowania  :)

• Like 1
Posted
12 minut temu, elik napisał:

Trzymam kciuki za to, żeby wszystko było ok  :)

Wczorajsze badanie przeżyłam Basiu nawet nie najgorzej. Gorsze były przygotowania  :)

Oj to dobrze. Przygotowania to koszmar.

• Like 1
Posted

Na konto Kacperka wpłynęły poniższe kwoty:

20,00 zł  od jaguska   deklaracja XI  -  10.11.  
    10,00 zł  od Nesiowata   deklaracja XI  -  10.11. 

Bardzo serdecznie dziękuję

kocham.jpg.96c544c5a62ec3c8579a97facc18769b.jpg    1498305968_dzikuj10.png.9969d68c6b0ab9ca8bc4dcb750e4c990.png

• Like 1
Posted

Dzisiaj dla Kacperka dzień wielkich wrażeń. Bardzo boję się o niego. Jak on to zniesie? Pewnie znowu przez jakiś czas od adopcji będzie niepewny, przestraszony, dopóki nie przekona się, że nic złego mu nie grozi, że jest kochany i bezpieczny. Oby trwało to jak najkrócej.

• Like 1