sue Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 11 godzin temu, Koki-99 napisał: Podałam i prosiłam o nierejestrowany priorytet, ale nie wiem czy tak się udało wysłać. Poczekam do jutra, może guccio się odezwie. Dzisiaj zostało wysłane i chyba się udało :) Wysyłam PW. Quote
AlfaLS Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Mogę poprosić o wymiary szelek psich nr 34? Nie mam pojęcia czy mój 10 kg psiak by się w nie zmieścił... I jeszcze coś o spódniczce nr 19. Jaki materiał? Długość, szerokość... Quote
sue Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 39 minut temu, AlfaLS napisał: Mogę poprosić o wymiary szelek psich nr 34? Nie mam pojęcia czy mój 10 kg psiak by się w nie zmieścił... I jeszcze coś o spódniczce nr 19. Jaki materiał? Długość, szerokość... O szelki już ktoś pytał - w klatce piersiowej mają od 30 do 40 cm, więcej niestety nie wiem Quote
guccio Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 1 godzinę temu, AlfaLS napisał: Mogę poprosić o wymiary szelek psich nr 34? Nie mam pojęcia czy mój 10 kg psiak by się w nie zmieścił... I jeszcze coś o spódniczce nr 19. Jaki materiał? Długość, szerokość... Spódnica; pas 72,dł 82,po bokach rozporki,cienka ,na cienkiej podszewce. Z metki; 100% poliester rozm 6 Liz claiborne Collection Nie jest na gumce.Pomyłka w opisie.Do dołu się rozszerza. Quote
guccio Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 1 minutę temu, jaguska napisał: Mnie już można podliczyć :) Poczekaj jeszcze z dzień.Gdzieś zakopałam spodnie.Za dużo mam chyba miejsc na ciuchy.Jak portki wynajdę dam znać i zaraz wszystko załatwimy. Quote
jaguska Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 58 minut temu, guccio napisał: Poczekaj jeszcze z dzień.Gdzieś zakopałam spodnie.Za dużo mam chyba miejsc na ciuchy.Jak portki wynajdę dam znać i zaraz wszystko załatwimy. Nie ma problemu, z wysyłką mi się nie spieszy, ale chciałabym się rozliczyć, przelać pieniążki :) A spodnie jak się znajdą to będą ;) Quote
guccio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 1 godzinę temu, koja napisał: do góry Nie mam adresu.Perfumki bym wysłała. Quote
guccio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 48 minut temu, Koki-99 napisał: Przesyłka już u mnie, bardzo dziękuję :) PP wyjątkowo szybko się uwinęła. Quote
Recommended Posts