elik Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 3 godziny temu, martucha854 napisał: Poproszę wysyłkę paczką w Ruchu. Dziękuję za wiadomość. Dzisiaj ruszy w drogę. Już byłaby w drodze, ale jak nie urok, to sra.... Od kilku dni coś rzęziło w skrzyni biegów. Wczoraj mąż sprawdził kiedy była wymiana oleju. Okazało się, że dopuszczalny przebieg został przekroczony o 1500 km :( Mąż szuka właśnie warsztatu, który podjąłby się wymiany. Obdzwonił 4 warsztaty i okazuje się, że w Bochni jak na razie nie znalazł mechanika, który podjąłby się wymiany oleju w automatycznej skrzyni biegów :( A wydawać by się mogło, że to niemożliwe. Jeszcze szuka, ale ja już nie czekam, bo i tak dzisiaj nie zrobią wymiany. Umówiłam się z sąsiadką, że ona zawiezie mnie na pocztę i do Ruchu, ale dopiero po 17-tej. Wcześniej nie da rady. Mam przygotowane paczki dla: Anna G-R Babcia Ania Jaaga Malachit Koki-99 Isiak martucha854 Przygotowana jest także paczka dla wtatara, ale nie dostałam adresu. Fanty dla Aska7 spakowane, ale brak fantu nr 65 czerwona koszulka polo, została w Krakowie :( Aska bardzo przepraszam. Mogę wysłać to co jest, a koszulkę doślę w przyszłym tygodniu, bo będę w Krakowie, albo wszystkie fanty wyślę dopiero za tydzień. Dosłanie koszulki byłoby na mój koszt. Wybieraj. To byłyby wszystkie paczki do wysłania. Negra & Anna i Nesiowata - odbiór osobisty. Quote
Aska7 Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Dawaj co jest. Koszulka niech czeka na następny bazar. Quote
elik Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 Przed chwilą, Aska7 napisał: Dawaj co jest. Koszulka niech czeka na następny bazar. Super :) Wielkie dzięki To Twoje fanty też dzisiaj poleca do Ciebie :) Quote
elik Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 Są w drodze fanty do: Anna G-R opłata 13,00 zł paczka P.P. Babcia Ania opłata 18,00 zł paczka P.P. Jaaga opłata 13,00 zł paczka P.P. Aska7 opłata 18,00 zł paczka P.P. Malachit opłata 6,60 zł przes. nierejestrowana Koki-99 opłata 7,30 zł przes. nierejestrowana priorytet Isiak opłata 6,60 zł przes. nierejestrowana martucha854 opłata 9,90 zł paczka w Ruchu Bardzo proszę o informację na wątku, gdy fanty dotrą do celu. Quote
themagda Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Jak Negra -Anna odbiór osobisty jak ja ci wysłałam fant dla niej . Quote
Babcia Ania Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Elik, przelew ode mnie już tupta do Ciebie. Dziękuję Quote
elik Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 11 godzin temu, themagda napisał: Jak Negra -Anna odbiór osobisty jak ja ci wysłałam fant dla niej . No i odbierze ode mnie razem z moimi fantami :) Mieszka w kraku. Quote
elik Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 11 godzin temu, Babcia Ania napisał: Elik, przelew ode mnie już tupta do Ciebie. Dziękuję Quote
Koki-99 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Paczuszka już u mnie, bardzo dziękuję :) Zielono mi... Mam nadzieję, że kasa też dziś będzie u Ciebie, wysłałam skoro świt :) Quote
Aska7 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Dostałam przesyłkę i gratisów mnóstwo, dziękuję : ) Quote
Isiak Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Poleciał przelew za fant i przesyłkę, serduszko zostało przelane wcześniej. 1 Quote
elik Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 2 godziny temu, Koki-99 napisał: Paczuszka już u mnie, bardzo dziękuję :) Zielono mi... Mam nadzieję, że kasa też dziś będzie u Ciebie, wysłałam skoro świt :) 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Melduję, że bluzka osobiście odebrana. 2 godziny temu, Aska7 napisał: Dostałam przesyłkę i gratisów mnóstwo, dziękuję : ) 53 minuty temu, Isiak napisał: Poleciał przelew za fant i przesyłkę, serduszko zostało przelane wcześniej. Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za wiadomości i cieszę się, że tym razem poczta tak szybko podziałała. Quote
elik Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 Na koncie bazarku znajdują się następujące wpłaty: 40,00 zł od rozi - 1.06. 52,00 zł od Poker - 17.06. 80,00 zł od Anna G-R - 23.06. 20,00 zł od Havanka - 29.06. 20,00 zł od isiak - 29.06. 65,00 zł od jaguska - 29.06. i 1.07. 15,00 zł od Koja-99 - 30.06. 49,00 zł od martucha854 - 1.07. 10,00 zł od Radek - 1.07. 134,00 zł od Aska7 - 1.07. 23,30 zł od Koki-99 - 3.07. 62,00 zł od Babcia Ania - 3.07. 25,00 zł od Malachit - 3.07. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
martucha854 Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Melduję, że przesyłka dotarła. Dziękuję ślicznie za nią i za gratisy. :) Quote
elik Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 4 godziny temu, Negra & Anna napisał: Jesli można to jeszcze proszę skakankę Aniu tak mi przykro, już jej nie ma. Ponieważ nikt nie był nią zainteresowany dołożyłam komuś do paczki, nie pamiętam nawet komu :( A w jakim wieku jest dziewczynka ? Może znajdę coś odpowiedniego do wieku :) Quote
Negra & Anna Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 7 minut temu, elik napisał: Aniu tak mi przykro, już jej nie ma. Ponieważ nikt nie był nią zainteresowany dołożyłam komuś do paczki, nie pamiętam nawet komu :( A w jakim wieku jest dziewczynka ? Może znajdę coś odpowiedniego do wieku :) Nie ma potrzeby Elu, myślałam, że ona nada się dla dużych, tzn. dla mnie. Przez tą zdalną pracę przytyłam 5 kg i teraz muszę zrzucić ;) 1 Quote
Isiak Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Melduję, że przesyłka już u mnie i dziękuję bardzo :) Elu, fotki butów zrobiłam, tylko muszę je jeszcze zmniejszyć i wyślę. Przepraszam, że tyle to trwa, ale mam istny sajgon i co noc siedzę do 4 rano nad pracami scrapowymi, mam wysyp zamówień na kartki, boxy i czekoladowniki, sama też trochę tego potrzebuję dla lekarzy i pielęgniarek, potem w dzień praca zdalna i opieka nad 96-letnią mamą, a jeszcze rozpaczliwie próbuję złapać chwile na oddech i relaks na balkonie, bo lato minie, kwiaty przekwitną, a ja tyle je będę widzieć, co przy podlewaniu :( A ja tak kocham posiedzieć z kawą i haftem na balkonie, kiedy pachną lipy, maciejka i heliotrop... 1 Quote
elik Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 39 minut temu, Negra & Anna napisał: Nie ma potrzeby Elu, myślałam, że ona nada się dla dużych, tzn. dla mnie. Przez tą zdalną pracę przytyłam 5 kg i teraz muszę zrzucić ;) Spóźniłaś się Aniu o kilka dni :( Quote
elik Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 9 minut temu, Isiak napisał: Melduję, że przesyłka już u mnie i dziękuję bardzo :) Elu, fotki butów zrobiłam, tylko muszę je jeszcze zmniejszyć i wyślę. Przepraszam, że tyle to trwa, ale mam istny sajgon i co noc siedzę do 4 rano nad pracami scrapowymi, mam wysyp zamówień na kartki, boxy i czekoladowniki, sama też trochę tego potrzebuję dla lekarzy i pielęgniarek, potem w dzień praca zdalna i opieka nad 96-letnią mamą, a jeszcze rozpaczliwie próbuję złapać chwile na oddech i relaks na balkonie, bo lato minie, kwiaty przekwitną, a ja tyle je będę widzieć, co przy podlewaniu :( A ja tak kocham posiedzieć z kawą i haftem na balkonie, kiedy pachną lipy, maciejka i heliotrop... Nie ma pośpiechu, bo jeszcze nie udało mi się zakończyć tego bazarku :) Z tego co mówisz, widzę, że mamy podobny problem z czasem. Jego ciągły brak :( Quote
themagda Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Na odchudzanie to ja polecam niejedzenie węglowodanów , bardzo sie leci z wagi ja ważyłam 127 kg i jak zlikwidowałm węglowodany to zrzuciłam do 83 , Polecam jest to trudne bo się węglowodany lubi ale za to mozna tłusto i sie chudnie cały czas i szybko i nie m jojo Quote
elik Posted July 8, 2020 Author Posted July 8, 2020 Madziu, czekam jeszcze na dwie wpłaty, ale myślę, że mogę przelać Ci 250,00 zł. Czy jesteś zainteresowana, czy wolisz poczekać na całość? Quote
themagda Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Możesz wysłać i tak to nawet na jedną paszczękę nie starczy ale za następny bazarek juz bedzie na jedną Dzięki wszystkim od suniek Quote
Recommended Posts