Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 36 minut temu, elik napisał: No wiesz co Isiak????? T^y kobitka i trzymasz za chuopami??? No nie, nie trzymam :)))) Ale dowcip fajny :) Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: dobre, teraz mozna mowic: "w to chu op" Ja od dawna tak mówię :) chuop, to chuop :) Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 3 minuty temu, Isiak napisał: No nie, nie trzymam :)))) Ale dowcip fajny :) No cheba, że tak :) Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 elik, a pamiętasz, że Twoje butki z bazarku są u mnie? Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: A tutaj cały czas wesoło. Dobrze, że chociaż tutaj, na dogo :) Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 14 minut temu, Isiak napisał: elik, a pamiętasz, że Twoje butki z bazarku są u mnie? ???????? ani, ani :( Jakie butki? A zapłacone chociaż, czy do zapłaty? Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 8 minut temu, Radek napisał: A tutaj cały czas wesoło. 5 minut temu, Isiak napisał: Dobrze, że chociaż tutaj, na dogo :) Jak jakiś troll nie zakłóci spokoju,. to zawsze może być wesoło :) Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 4 minuty temu, elik napisał: ???????? ani, ani :( Jakie butki? A zapłacone chociaż, czy do zapłaty? Butki, które kupiłam u Ciebie na bazarku i okazały się za małe. Leżą sobie w pudełku i pewnie chętnie wybrałyby się na kolejny bazarek :) Takie beżowe, jasne. Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 8 minut temu, Isiak napisał: Butki, które kupiłam u Ciebie na bazarku i okazały się za małe. Leżą sobie w pudełku i pewnie chętnie wybrałyby się na kolejny bazarek :) Takie beżowe, jasne. Aaaa to nie tyle moje butki, co Twoje z mojego bazarku :) Przyznać muszę, że nie pamiętałam. A czy masz dobrą i nie przymuszoną wolę przekazać ja na mój kolejny bazarek? Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 11 minut temu, elik napisał: Aaaa to nie tyle moje butki, co Twoje z mojego bazarku :) Przyznać muszę, że nie pamiętałam. A czy masz dobrą i nie przymuszoną wolę przekazać ja na mój kolejny bazarek? Oczywiście :) Quote
Kamila Proc Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 27 minut temu, elik napisał: Jak jakiś troll nie zakłóci spokoju,. to zawsze może być wesoło :) ja jeszcze nie spotkalam tu zadnego Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 3 minuty temu, Isiak napisał: Oczywiście :) W takim razie Pewnie nie pamiętasz daty tego bazarku prawda? Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Nie pamiętam, niestety. Ale fotki mogę zrobić butkom :) Albo wysłać? Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 1 minutę temu, Isiak napisał: Nie pamiętam, niestety. Ale fotki mogę zrobić butkom :) To bardzo Cię proszę i pięknie dziękuję. Szkoda że za małe, bo skoro kupiłaś, to zapewne podobały Ci się. Quote
Kamila Proc Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Przed chwilą, elik napisał: To bardzo Cię proszę i pięknie dziękuję. Szkoda że za małe, bo skoro kupiłaś, to zapewne podobały Ci się. czesto tak mam. moj byly twierdzi bowiem, ze stopy mam jak niedzwiedz Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Owszem, podobały, bo takie wygodne do latania. Ja nie jestem zmotoryzowana i wszędzie piechtolotem latam, to wygodne buty ważna rzecz :) Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: czesto tak mam. moj byly twierdzi bowiem, ze stopy mam jak niedzwiedz Ha ha ha :)))) Dowcipny ten Twój były :)))) I jaki miły dla Ciebie :)))) 1 Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: czesto tak mam. moj byly twierdzi bowiem, ze stopy mam jak niedzwiedz Kamilko, kocham te Twoje gadki z serii - a mój były..... 1 Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 2 minuty temu, Isiak napisał: Owszem, podobały, bo takie wygodne do latania. Ja nie jestem zmotoryzowana i wszędzie piechtolotem latam, to wygodne buty ważna rzecz :) Wygodne butki ważne bez względu na to czym się lata :) 1 Quote
martucha854 Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Raczej jasne jest czemu "były" a nie "obecny". Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 9 minut temu, Isiak napisał: Ha ha ha :)))) Dowcipny ten Twój były :)))) I jaki miły dla Ciebie :)))) Kamila tak już ma, że obwinia swojego byłego o całe zło tego świata. A niech tam, niech ma za swoje, skoro to były :) Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 ja też o swoim zbyt dobrego zdania nie mam... lecę teraz karmę kociambrom wyłożyć Quote
themagda Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 A jak sie ma takiego co sie ma o nim dobre zdanie to weźmie i umrze i żeby był na tyle przyzwoity zeby umierać jak zona jszcze młoda i do rzeczy to weźmie i zejdzie jak z żony juz pasztet sie zrobił. To mu mam za złe. Quote
Recommended Posts