Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Kamila Proc napisał:

dobre, teraz mozna mowic: "w to chu op"

Ja od dawna tak mówię  :)     chuop, to chuop  :)

Posted
14 minut temu, Isiak napisał:

elik, a pamiętasz, że Twoje butki z bazarku są u mnie? 

????????  1056301601_getattachmid370907mpid21min1uid8bacb883c6065602.jpg.11ba77d0690b088deaaf74e431d17044.jpg   ani, ani  :(  Jakie butki?  A zapłacone chociaż, czy do zapłaty?

Posted
8 minut temu, Radek napisał:

A tutaj cały czas wesoło. 

5 minut temu, Isiak napisał:

Dobrze, że chociaż tutaj, na dogo :)

Jak jakiś troll nie zakłóci spokoju,. to zawsze może być wesoło  :)

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

????????  1056301601_getattachmid370907mpid21min1uid8bacb883c6065602.jpg.11ba77d0690b088deaaf74e431d17044.jpg   ani, ani  :(  Jakie butki?  A zapłacone chociaż, czy do zapłaty?

Butki, które kupiłam u Ciebie na bazarku i okazały się za małe. Leżą sobie w pudełku i pewnie chętnie wybrałyby się na kolejny bazarek :) Takie beżowe, jasne.

Posted
8 minut temu, Isiak napisał:

Butki, które kupiłam u Ciebie na bazarku i okazały się za małe. Leżą sobie w pudełku i pewnie chętnie wybrałyby się na kolejny bazarek :) Takie beżowe, jasne.

Aaaa to nie tyle moje butki, co Twoje z mojego bazarku  :)  Przyznać muszę, że nie pamiętałam.  A czy masz dobrą i nie przymuszoną wolę przekazać ja na mój kolejny bazarek?

Posted
11 minut temu, elik napisał:

Aaaa to nie tyle moje butki, co Twoje z mojego bazarku  :)  Przyznać muszę, że nie pamiętałam.  A czy masz dobrą i nie przymuszoną wolę przekazać ja na mój kolejny bazarek?

Oczywiście :)

Posted
3 minuty temu, Isiak napisał:

Oczywiście :)

W takim razie    1507608336_dzikujlicznie4.jpg.d0295f02fc683b8d9111b052acb7867a.jpg 

Pewnie nie pamiętasz daty tego bazarku prawda?

Posted
1 minutę temu, Isiak napisał:

Nie pamiętam, niestety. Ale fotki mogę zrobić butkom :)

To bardzo Cię proszę i pięknie dziękuję. Szkoda że za małe, bo skoro kupiłaś, to zapewne podobały Ci się.

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

To bardzo Cię proszę i pięknie dziękuję. Szkoda że za małe, bo skoro kupiłaś, to zapewne podobały Ci się.

czesto tak mam. moj byly twierdzi bowiem, ze stopy mam jak niedzwiedz

Posted
1 minutę temu, Kamila Proc napisał:

Ha ha ha :)))) Dowcipny ten Twój były :)))) I jaki miły dla Ciebie :))))

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Kamila Proc napisał:

Kamilko, kocham te Twoje gadki z serii - a mój były.....   6876310_miech5.gif.aada5c4b07c0dd3ba2e7bf9d9fdfe806.gif

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Isiak napisał:

Owszem, podobały, bo takie wygodne do latania. Ja nie jestem zmotoryzowana i wszędzie piechtolotem latam, to wygodne buty ważna rzecz :)

Wygodne butki ważne bez względu na to czym się lata  :)

• Like 1
Posted
9 minut temu, Isiak napisał:

Ha ha ha :)))) Dowcipny ten Twój były :)))) I jaki miły dla Ciebie :))))

Kamila tak już ma, że obwinia swojego byłego o całe zło tego świata. A niech tam, niech ma za swoje, skoro to były  :)

Posted

A jak sie ma takiego co sie ma o nim dobre zdanie to weźmie i umrze  i żeby był na tyle przyzwoity zeby umierać jak zona jszcze młoda i do rzeczy to weźmie i zejdzie jak z żony juz pasztet sie zrobił. To mu mam za złe.