Jump to content
Dogomania

KONIEC>> ROZLICZONY>>> PRZERÓŻNE FANTY, ksiązki i misz masz, apaszki- DLA babuni BUNI, oraz ex-radysiaków Diunki i Muskata (

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

dzięki dziewczyny, dzięki że jesteście. Agatka żakiet na moje oko byłby na Ciebie idealny, przeciez Ty kruszyna jesteś <3

He he, dziękuję, ale ja bym siebie tak nie nazwała ;) Może jak wrócę z jakiegoś wypadu w góry ze stratą paru kilogramów..

Posted
19 minut temu, agat21 napisał:

He he, dziękuję, ale ja bym siebie tak nie nazwała ;) Może jak wrócę z jakiegoś wypadu w góry ze stratą paru kilogramów..

przypominam, że Cie widziałam, więc wiem co pisze ;) i prosze się nie wykłócać :) :D

Posted
3 godziny temu, bukowa napisał:

poproszę nr 1,37,38,39

32 minuty temu, mila-ada napisał:

Poproszę książki 31 i 32

Dziękuję Wam z całego serca :) 

Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

prosze o wym.nr 29

długość ok. 85 cm, w pasie ok. 48 cm x 2..kurtka ma raczej dopasowany krój, i moim zdaniem on jest bardziej na granicy 38/ 40

Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

długość ok. 85 cm, w pasie ok. 48 cm x 2..kurtka ma raczej dopasowany krój, i moim zdaniem on jest bardziej na granicy 38/ 40

moze byc mala...

a ile pod pacha i w biodrach, rozumiem,ze dopasowany kroj ale moze jakies centymetry na plus beda w tych miejscach, tak sobie marze...:)

Posted
Dnia 2.06.2020 o 21:08, beataczl napisał:

moze byc mala...

a ile pod pacha i w biodrach, rozumiem,ze dopasowany kroj ale moze jakies centymetry na plus beda w tych miejscach, tak sobie marze...:)

przepraszam...nie miałam dziś czasu, a teraz już nie mam siły :( jutro obiecuje zmierzyć <3

• Upvote 1