Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Niestety tak. Teraz przebywa na wybiegu ze szczeniakami (wielkością niczym się nie różni od smarkaczy :) )
Jest weselsza, ale nadal potrzebuje pilnie domu, bo strasznie prosi o kontakt, na razie jest wesoła, a niedługo może zamknąć się w sobie i zwątpić... :-(

Posted

ale reaguje agresją??

jak ona się zachowuje??

kurcze myśle ze trzeba ją wyciągnąć ze schronu i warunkach domowych pokazać że nic jej nie grozi i szukać domku. Ona jest za maleńka na schron, nie dziwie się że nie potrafi się odnalesc...

Posted

będę myślała nad jakimś dt, ona musi opuścic schronisko, wtedy szybko znajdzie domek, jest tak maleńka i młoda że nie powinno być problemu z adopcją. Popytam, poszukam... gdzie ona teraz przebywa, w boksie z innymi psami?? czy dalej ze szczeniakami?? czy Fuga to jej robocze imię czy takie miała jak była w domu ze swoją Pańcią??

Posted

jest ciut większa od ratlerka, ale lepiej zbudowana, nie jest taka chudziutka.
Nie wiem Rybciu, ale ja ją dziś miałam na rękach i była radosna... :roll:;)
Ale DT potrzebuje bardzo. Jak widzi ludzi to szału z radości dostaje! :loveu:

Posted

Bo ona reaguje naprawdę bardzo dziwnie , raz się cieszy, skacze, biega, a raz panicznie boi . Potrzebny jej DT .
Waży ok 5 kilogramów, tak myślę .

Posted

zaprosze bjutke na wątek, ale robi super allegro, a ja pokryje koszty wyróżnienia. Nie wiem jak ona to robi ale na jej aukcjach jest duzo wiecej wejsc niz jak ja robie ;)

Posted

Podniose ...
Takie malenstwo przez kilka miesiecy nie znalazlo domu :crazyeye: ?????
Jej bardzo potrzebny jest DT, ale taki w mieszkaniu z innymi malenstwami najlepiej....
Moze ktos sie zlituje .... :shake: