zuziaM Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Rybc!a napisał(a): Zamieszkała w Malborku- tam ponoć trudno o psa. To jest jeszcze takie miejsce w Polsce :crazyeye: ? ? ? ? ? Moze warto poszukac jakiejs strony ogloszeniowej tego miasta i tam powklejac troche dodomaniackich psiakow :roll: ? ? ? To moze byc szansa dlo kilku chociaz. Czy ktos z Malborka w ogole jest na dogo ? Quote
Rybc!a Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Też się zdziwiłam, Pani obiecała odsyłać swoich znajomych do nas, do Elbląga. Malbork to mała miejscowość- oni tam nie mają schroniska. Quote
iwona213 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wszytsko wporządku u małej?? mam kolejne zapytanie z allegro o nią, zapomniałam podmienić jej aukcji... ale mam nadzieje ze wszystko ok i moge napisac ze mała ma dom... ma ktos kontakt z nowym domkiem Fugi?? Quote
Rybc!a Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Tak, ja mam. Wszystko jest w porządku . Witam Fuga bardzo dobrze zniosła podróż samochodem. Domek, podwórko i nowi opiekunowie spodobały się pieskowi. Nie ma Fugą żadnych problemów. Jest czysta. W nocy spała spokojnie. Jest bardzo łakoma na ludzkie jedzenie. Dziś biegała bez smyczy po podwórku. Jest bardzo mądra i sama uczy nas swojej "instrukcji obsługi". Pozdrawiam Quote
zuziaM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No i pomyslec, ze takie wspaniale malenstwo musialo czekac taaaaaak.... dluuuuugo... w schronisku ! Quote
iwona213 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a jest szansa na jakieś zdjęcia z nowego domku?? Quote
Recommended Posts