uxmal Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: pieknie! gratulacje. moja wizja w samym kapeluszu okazala sie prorocza :)))) Tak miałaś dobrą wizję. Taką realistyczną. Quote
uxmal Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Oprócz Binia mamy też wygrywające członkinie Jury. Pierwsze miejsce: Aska7: imię (1x4 zł) + gł(5x 2 zł)+gł(5x2zł)+gł(5x2zł) +gł(5x2zł)= 4+10+10 +10+10=44 zł Drugie miejsce Agat21 :imię (1x4 zł) +gł(10x2zł)+gł(5x2zł) = 4+20+10=34 zł Zgodnie z Regulaminem bonusowym (dostępny na pierwszej stronie) jako pierwsza nagrodę wybiera Aska7 Srebrna broszka z pieskiem i miseczką dla pieska. Miedziany komplet biżuterii (kolczyki i pierścionek). 1 Quote
uxmal Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 I jeszcze ode mnie : Bardzo dziękuję za to, że jesteście i że -pomimo że to bazarek wirtualny -uczestniczycie w nim, głosujcie i podbijacie i rozmawiacie. Miło i łatwo wtedy takie bazarki się prowadzi.:) Uzbieraliśmy 292 zł ( jeszcze raz przeliczę) To bardzo dużo. Bardzo Wam dziękuję i chylę czoła. 1 Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 46 minut temu, uxmal napisał: Komisja przeliczyła głosy. Mamy Go!!! Decyzją Bardzo Szanownego Jury Kasting do filmu wygrał BINIO :) Tytuł nowego filmu to: Binio i Wiewiórki Wreszcie spełni się marzenie Binia i za pierwszą zaliczkę za rolę pojedzie na wydmy. Poniżej wirtualna renimiscencja marzenia Binia Martusiu bardzo, bardzo dziękuję CI za ten fantastyczny bazarek/zabawę. Twoja pomysłowość i wyobraźnia są niesamowite Ogromnie dziękuję także wszystkim uczestnikom tego bazarku. Wspaniała atmosfera, jaką tworzyłyście zachęcała do wpadania na bazarek. Jestem pewna, że miał on cichych wielbicieli :) Imie i kasiorka jaką podarowałyście psiakowi bardzo mu się przyda. 1 Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 3 minuty temu, Radek napisał: Ale fajne odliczanie mnie ominęło. Radeczku kochany przepraszam, że pisałam jakby tylko kobiety w bazarku się udzielały, a przecież także i Ty aktywnie w nim uczestniczyłeś. Dlatego do Ciebie kieruję indywidualne podziękowanie. Bardzo serdecznie dziękuję Ci za udział a bazarku, a tym samym pomoc dla BINIA :) Quote
Radek Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 4 minuty temu, elik napisał: dziękuję Ci za udział a bazarku, a tym samym pomoc dla BINIA :) Szkoda tylko, że nie dałem rady wspomóc finansowo, ale nie miałem pewności co do wysokości majowego wynagrodzenia. Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 25 minut temu, Radek napisał: Szkoda tylko, że nie dałem rady wspomóc finansowo, ale nie miałem pewności co do wysokości majowego wynagrodzenia. Radku nie tylko kasa się liczy :) Obecność na wątku jest także bardzo cenna. Dziękuję :) 1 Quote
uxmal Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 Dzień dobry, Jeszcze nie koniec. Czekamy na wybór @Aska7 :) Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 fajny bazarek, i imie Binio tez sympatyczne 1 1 Quote
Aska7 Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 30 minut temu, uxmal napisał: Dzień dobry, Jeszcze nie koniec. Czekamy na wybór @Aska7 :) Aska wybiera oczywiście pieska i prosi jakąś dobrą duszyczkę o zrobienie szybkiego mini bazarku z tą broszką na Binia, plissss 2 Quote
uxmal Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 10 minut temu, Aska7 napisał: Aska wybiera oczywiście pieska i prosi jakąś dobrą duszyczkę o zrobienie szybkiego mini bazarku z tą broszką na Binia, plissss Dziękuje bardzo bardzo szybka decyzja :) Dzwwwoniiiię do Manager Binia @elik Quote
uxmal Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 Zatem decyzją Jury z Jury: Brożka z pieskiem należy do Aska7 A miedziena biżu do @agat21 Gratulacje :) Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 gratulacje dla szczesliwcow. podziekowania dla uxi-Martusi za super bazar. Duzo pracy, dobra robota 2 Quote
elik Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Chciałam wszystkim dać lajki, bo wszyscy na to zasługujecie, ale swoim zwyczajem lajki poszli sobie nic nie mówiąc gdzie i po co, ani kiedy wrócą. ściskam więc, całuję i dziękuję wszystkim Wam razem i każdemu z osobna i życzę 1 Quote
elik Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 8 godzin temu, Aska7 napisał: Aska wybiera oczywiście pieska i prosi jakąś dobrą duszyczkę o zrobienie szybkiego mini bazarku z tą broszką na Binia, plissss Jeśli pozwolisz, to chętnie zrobię taki bazarek :) Czy masz może jakoś pomysł na ten bazarek, czy ma to być całkiem zwyczajny bazarek z licytacją? Quote
elik Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 23 minuty temu, Kamila Proc napisał: oj, sie nie moge doczekac tego bazarku Miło mi to słyszeć :) 1 Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 5 minut temu, elik napisał: Miło mi to słyszeć :) no nie wiem, bede cisnac Quote
elik Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: no nie wiem, bede cisnac No to gaz do dechy i jedziemy :) Quote
Aska7 Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Rób, rób : ) Tygodniowy od 1 zeta z darmową przesyłką ode mnie : ) Quote
rozi Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 32 minuty temu, Aska7 napisał: Rób, rób : ) Tygodniowy od 1 zeta z darmową przesyłką ode mnie : ) Będzie wojna o pieska :D Quote
agat21 Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 11 godzin temu, uxmal napisał: Zatem decyzją Jury z Jury: Brożka z pieskiem należy do Aska7 A miedziena biżu do @agat21 Gratulacje :) No proszę, coś mi kapło, a ja nieświadomie cały dzień spędziłam! :D Quote
Recommended Posts