uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: To poczekaj aż Ci przejdzie : ) :) mikroniechciajki występują. Nie chce mi się rozwieszać prania. Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Na świecie musi być równowaga, u mnie dziś lenistwo absolutne:) Piesełki też leniuchują? Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Ja jeszcze rabatek kwiatowych nie wyplewiłam, bo przy tych cotygodniowych przeprowadzkach ciągle mi czasu brakuje. Zapraszam A jakie kwiatki posadziłaś? Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Żeby ktoś mógł leniuchować , ktoś musi pracować :) Ja też farbowałam włosy , znowu byłam nauczycielką polskiego i matematyki w 4 klasie. No i obiad przede mną. Nie mówiąc o noszeniu Tyci i ćwierkaniu do niej co zajmuje mi sporo czasu. U nas pada fajny deszcz. Nie za mocny , nie za słaby , a w sam raz. Roślinki zdążą się napić . U mnie mży a potem nie, miałam nadzieję na solidny deszcz. Mnie farbowanie nie wyszło. Nie znam się na tych kolorach.. 8.3, 11.6. Nałożyłam 7.31 a chyba powinnam 8.6. a może 8.5. Stałam w sklepie przed półka z farbami jak ciele. Quote
rozi Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Stałam w sklepie przed półka z farbami jak ciele. No właśnie, a pisali tu, że błyskotliwa jesteś :D 1 Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: A jakie kwiatki posadziłaś? 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: ladne kwiatki No pewnie, że ładne, ale posadziłam nie w tym roku, to są wieloletnie: lilie różnorakie, a wszystkie piękniste, róże, dzwoneczki (nie wiem jak się zwą, ale tak je nazywam, bo kojarzą mi się z dzwoneczkami), orliki, mieczyki... Quote
Radek Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Piesełki też leniuchują? Gajulka ma już swoje lata i lubi sobie poleniuchować, za to Iguś marudzi i domaga się zainteresowania:) Quote
Aska7 Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 6 minut temu, Kamila Proc napisał: orliki, mieczyki? Orliki Mieczyki albo gladiole Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 6 minut temu, Kamila Proc napisał: orliki, mieczyki? Nie podobają Ci się??? Zobacz jakie piękne :) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: Orlik Mieczyk Dzięki :) Zabierałam się za szukanie w necie, ale mnie wyręczyłaś. Moje orliki są jaśniejsze i jednokolorowe, ale taż śliczne i kwitną dłuuugo, a mieczyki też jednokolorowe, ale widok tych kolorowych zainspirował mnie do dokupienia i dosadzenia w innych kolorach :) Quote
Aska7 Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 U mnie mieczyki jak to cebulowe w lesie, nie przeżyły zeżarte przez nornice, ale orliki żyją, mają się dobrze i same rozsiewają się gdzie popadnie : ) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 7 minut temu, Aska7 napisał: U mnie mieczyki jak to cebulowe w lesie, nie przeżyły zeżarte przez nornice, ale orliki żyją, mają się dobrze i same rozsiewają się gdzie popadnie : ) Mieczyki przeżyły i choć na razie tylko zielone liście, ale widać, że mają się dobrze. Gorzej z orlikami, których co roku było więcej, a w tym roku pomimo braku mrozów, dziwnie mało się pojawiło. Mniej niż było ich w poprzednim roku :( Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: No właśnie, a pisali tu, że błyskotliwa jesteś :D Błyskotliwa, tyle, że nie fryzjerka :) Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Nie podobają Ci się??? Zobacz jakie piękne :) podobaja mi sie, ale myslala, ze to ptaki i ryby Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Niestety - u mnie nawet nie mży. A niech to, u mnie słońce wyszło :( Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: podobaja mi sie, ale myslala, ze to ptaki i ryby :))))) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: podobaja mi sie, ale myslala, ze to ptaki i ryby Czyli i na bazarku można rozszerzyć swoją wiedzę :) Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Czyli i na bazarku można rozszerzyć swoja wiedzę :) oj tak, byle nie zapomniala Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: A niech to, u mnie słońce wyszło :( A u mnie pogoda w kratkę :) Trochu słońca, trochu deszczu. Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Mieczyki to ulubione kwiaty mojej mamy. Trudno się dziwić, są piękne :) Szkoda, że niezbyt trwałe. Quote
Recommended Posts