jankamałpa Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 13 godzin temu, Sowa napisał: Ależ czytałam i odpowiedziałam! Nie doszło? To piszę na priv jeszcze raz. 13 godzin temu, Sowa napisał: Ależ czytałam i odpowiedziałam! Nie doszło? To piszę na priv jeszcze raz. Bardzo,ale to bardzo dziekuję przekazałam wszystkie informacje zainteresowanym. Quote
Nadziejka Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Dnia 11.03.2021 o 21:08, Kocia Madka napisał: Kochani, u Polci wszystko okej. Podoba jej się metraż, podobają się jej kanapy, lubi spać z nami w sypialni. Bardzo ładnie zachowuje czystość, ładnie wcina karmę i ładnie obchodzi się z kotami. Zaprzyjaźniła się z niewidomym kociątkiem, które mamy na dt, traktuje Kimmi trochę, jak swoje szczenię. Razem śpią, jedzą i się wylizują. Trochę nie przemyśleliśmy kwestii wysokości mieszkania przy wynajmie, bo to prawie piąte piętro bez windy, ale Miłek dzielnie znosi i wnosi Polkę, żeby nie męczyła łapek i kręgosłupa. Następne mieszkanie, to już tylko parter :D Co do aklimatyzacji w mieście - no tu pojawia się problem, bo Pola boi się hałasów, boi się obcych, boi się ruchu ulicznego. Mieliśmy nadzieję, że z czasem będzie lepiej, ale nie jest, dlatego chętnie przyjmiemy wszystkie rady dotyczące tego, jak zachęcić Polę do wypraw dalszych niż osiedlowe podwórko :) Quote
Sowa Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Porozmawialiśmy sobie bardzo miło, jesteśmy umówieni na następną rozmowę:-) Podczytalam historie Poli przedtem - skoro są tak ogromne zmiany w zachowaniu - na plus - od pierwszych dni w przechowalni, a potem w hoteliku były ogromne postępy w komunikacji z ludźmi, to wszystko da się zrobić. Nie od razu, ale da się. 1 Quote
Nadziejka Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Polenko serdecznosci wielkie zyczeniami najlepszego caluniej rodzince Quote
jankamałpa Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Tak sobie zaglądam do Poli w oczekiwaniu na wiadomości :). Quote
Nadziejka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Dnia 24.04.2021 o 22:14, jankamałpa napisał: Tak sobie zaglądam do Poli w oczekiwaniu na wiadomości :). Quote
Tyśka) Posted August 17, 2021 Author Posted August 17, 2021 janko, czy może rozmawiałaś z DS Polci? Jestem ciekawa co u nich słychać, czy są jakieś zmiany. Niedługo minie 9 miesięcy od adopcji. Quote
jankamałpa Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Dnia 17.08.2021 o 13:43, Tyśka) napisał: janko, czy może rozmawiałaś z DS Polci? Jestem ciekawa co u nich słychać, czy są jakieś zmiany. Niedługo minie 9 miesięcy od adopcji. Ostatni wpis domku Poli był z marca. Miałam nadzieję, że będą następne. Zbieram się aby zadzwonić i zapytać co słychać. Jak będę miała jakieś info to na pewno napiszę. Ja też myślę o Poli - bo o niej nie można zapomieć. Quote
Tyśka) Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 Dnia 19.08.2021 o 12:01, jankamałpa napisał: Ostatni wpis domku Poli był z marca. Miałam nadzieję, że będą następne. Zbieram się aby zadzwonić i zapytać co słychać. Jak będę miała jakieś info to na pewno napiszę. Ja też myślę o Poli - bo o niej nie można zapomieć. Jeśli znajdziesz chwilę, aby zadzwonić to będę wdzięczna. Państwo już raz napisali, że słabo ogarniają Dogomanię i mają bardzo malo czasu, aby tutaj wchodzić i zdawać relacje, podali nawet swój numer telefonu, aby dzwonić ;) Wierzę, że Polcia ma bardzo dobrze, jednak może uda się czegoś nowego dowiedzieć:). Może udało się pokonać strachy? Quote
jankamałpa Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 U Poli wszystko jest tak jak być powinno. Mam obiecane informacje i zdjęcia z pierwszej ręki :). 1 Quote
Tyśka) Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 15 godzin temu, jankamałpa napisał: U Poli wszystko jest tak jak być powinno. Mam obiecane informacje i zdjęcia z pierwszej ręki :). Rewelacja, to z utęsknieniem czekam na wieści :) Quote
Recommended Posts