Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. Zapraszam na pyszne potrawy wielkanocne dla Cyganka na operację łapki. Do 17.03, do godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, tomcug napisał:

Nie wytrzymałam - poproszę 2 porcje. Taaaakie pyszności!!!!

Tomcużku, z największą przyjemnością spełnię Twoje życzenie ! Mazurki smakują tak, jak wyglądają, są pyszne !!! Już podaję, bo właśnie "wyszły" z pieca: kiu.jpg

Dziękuję serdecznie za kolejne zamówienie i mam nadzieję, że będą Ci smakować ! Buziaczki !!!

• Upvote 1
Posted

Kochani Dobrodzieje Cyganka, na pierwszej stronie, w poście drugim, kolorem czerwonym zaznaczyłam wpłaty, które mam już na koncie. Ogromne podziękowania za każdą złotówkę, wpłaconą na konto Cyganka. Myślę, ze nasza wspólna pomoc, w znacznym stopniu pomoże w spłaceniu długu za operację korekcyjną jego łapki.

Ps. Cyganek wrócił już do domu Alvenki i ma się całkiem dobrze. Wkrótce zaczniemy szukać mu domu.

Posted (edited)
9 godzin temu, Havanka napisał:

Tak, dzisiaj o godz. 20.00 zamykamy już naszą świąteczną kuchnię. Czekamy na miłych gości i serdecznie zapraszamy !

Witaj Radku !  Cieszę sie bardzo, że wpadłeś do nas zjeść pyszne śniadanko. Pięknie dziękuję a numerek zaraz wyślę. Dobrego dnia !!!

Mało czasu na kulinarne decyzje;)

Jajka w majonezie są pyszne. PW już mam, a rozliczę się pewnie wieczorem.

[edit]

Już poszło:)

Edited by Radek
dopisek
Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

A ja jeszcze zaproszę głodnych. Trochę czasu zostało,warto spróbować.

Przyłączę się do zaproszenia, tym bardziej, ze kuchnię już wkrótce zamykamy !

1 godzinę temu, Radek napisał:

Mało czasu na kulinarne decyzje;)

Jajka w majonezie są pyszne. PW już mam, a rozliczę się pewnie wieczorem.

[edit]

Już poszło:)

Wiedziałam, ze jajeczka w majonezie Ci posmakują. Dzięki serdeczne za wpłatę.

Posted
32 minuty temu, Radek napisał:

Każdy powinien spróbować:)

No właśnie.

29 minut temu, Livka napisał:

Przybiegłam powiedzieć dobry wieczór :)

Witaj Livko. Już niedługo powiemy sobie dobranoc...

23 minuty temu, guccio napisał:

Ja spróbowałam-pyszne.

Prawda Aluś? Może ktoś jeszcze spróbuje.

Posted

Hawaneczko :)

Ja już dwie babeczki skonsumowałam dawno ......, pyszne były :)

Poproszę jeszcze jedną pychotkę

images.jpg

i  dopisanie trzech w rozliczeniu :)

• Like 1
Posted
19 minut temu, ona03 napisał:

Hawaneczko :)

Ja już dwie babeczki skonsumowałam dawno ......, pyszne były :)

Poproszę jeszcze jedną pychotkę

images.jpg

i  dopisanie trzech w rozliczeniu :)

Sorry Oneczko. Wydałam lecz nie zapisałam. Już sie poprawiam i dziekuję !!!

Sprawdź kochana, czy rachunek sie zgadza.

Posted

Minęła godzina 20.00. Nasza świąteczna kuchnia zostaje zamknięta. Dzięki Wam uzbieraliśmy dla Cyganka solidny kawał grosza ! Jutro podliczę dokładnie i podam tu, na wątku.

Szkatułka ze strusiej wydmuszki powędruje do Tomcużka.  Gratuluję Moniczko ! Podeślij mi na pw adres do wysyłki.

Dziękuję Wam Kochani za udział, za każdą złotówkę, za pokazywanie bazarku i cierpliwe podrzucanie, by był widoczny. Bez Waszej pomocy nic by się nie udało.

Z Wami można góry przenosić !!!  Dziękuję !!!  image.jpeg.02a5299d63157ea4e01192d9b741ed03.jpegimage.jpeg.02a5299d63157ea4e01192d9b741ed03.jpeg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 16.03.2020 o 16:48, Havanka napisał:

Eluś, ja też sie tak cieszę, ale nie umiem tak zrobić jak Ty...

Eluniu, to nie ja robię, ja tylko znajduję w necie  :)

No proszę napisałam, ale nie wysłałam. Teraz chciałam zamówić coś na śniadanie, chcę napisać, i....  widzę nie wysłany post. No więc wyśle spóźniony. Lepiej późno niż wcale.

A propos śniadania, czy spóźniony klient coś jeszcze dostanie? Choćby na wynos? Tak do ręki wzięłabym, jeśli jeszcze można, mazurek kajmakowy, bo bardzo mi smakował, a i  do równego rachunku się przyda  :)

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Eluniu, to nie ja robię, ja tylko znajduję w necie  :)

No proszę napisałam, ale nie wysłałam. Teraz chciałam zamówić coś na śniadanie, chcę napisać, i....  widzę nie wysłany post. No więc wyśle spóźniony. Lepiej późno niż wcale.

A propos śniadania, czy spóźniony klient coś jeszcze dostanie? Choćby na wynos? Tak do ręki wzięłabym, jeśli jeszcze można, mazurek kajmakowy, bo bardzo mi smakował, a i  do równego rachunku się przyda  :)

Oczywiście Elu. Tylko mazurek nie będzie juz na śniadanie, jak chciałaś, lecz na deser. Chyba nawet lepiej będzie smakował. Pięknie Ci Eliczku dziękuję i życzę niezapomnianych doznań smakowych ! Pozdrawiam serdecznie !!!

Posted
38 minut temu, Havanka napisał:

Oczywiście Elu. Tylko mazurek nie będzie juz na śniadanie, jak chciałaś, lecz na deser. Chyba nawet lepiej będzie smakował. Pięknie Ci Eliczku dziękuję i życzę niezapomnianych doznań smakowych ! Pozdrawiam serdecznie !!!

Dziękuję Eluniu złota za przepyszny bazarek i przemiłą obsługę. To będzie wielka pomoc dla Cyganka.  

960740808_pikniedzikuj.png.f0d7a16bfc24d0ed0c80819384f1f7d0.png       227117112_piesekzbuziakamiinapisemiloveyou.gif.4438a6e8a54da8ac95b0b681c5c53047.gif

• Upvote 1
Posted

Bardzo dziękujemy Havanko za piękny bazarek, za trud, za czas poświęcony, dziękuję z serca mojego całego.

ea2ba8bc68744482cf8aec1d1e1b8bee.gif

Dziękuję Wszystkim którzy pomogli Cyganiowi oraz wszystkim podrzucającym bazarek, dziękuję.

02ff834da66ebdd8aed3c1954985887e.gif

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Dziękuję Eluniu złota za przepyszny bazarek i przemiłą obsługę. To będzie wielka pomoc dla Cyganka.  

960740808_pikniedzikuj.png.f0d7a16bfc24d0ed0c80819384f1f7d0.png       227117112_piesekzbuziakamiinapisemiloveyou.gif.4438a6e8a54da8ac95b0b681c5c53047.gif

26 minut temu, Alvenka napisał:

Bardzo dziękujemy Havanko za piękny bazarek, za trud, za czas poświęcony, dziękuję z serca mojego całego.

ea2ba8bc68744482cf8aec1d1e1b8bee.gif

Dziękuję Wszystkim którzy pomogli Cyganiowi oraz wszystkim podrzucającym bazarek, dziękuję.

02ff834da66ebdd8aed3c1954985887e.gif

No i jednak oczy mi zamokły znowu... Tyle miłych słów... Jednak tylko malutką ich cząstkę mogę przypisać sobie. Gdyby nie uczestnicy tego bazarku, na których zawsze mogę liczyć, nie dopisali, wynik byłby mizerny. Cieszę się, ze udało się zebrać dość znaczącą sumkę.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
35 minut temu, Havanka napisał:

No i jednak oczy mi zamokły znowu... Tyle miłych słów... Jednak tylko malutką ich cząstkę mogę przypisać sobie. Gdyby nie uczestnicy tego bazarku, na których zawsze mogę liczyć, nie dopisali, wynik byłby mizerny. Cieszę się, ze udało się zebrać dość znaczącą sumkę.

Miła, życzliwa, uczynna i bardzoi skromna. To i tak nie wszystkie przymiotniki, jakimi można byłoby Cię Eluś opisać  :)

Wielkie dzięki. To dla Ciebie      1299912808_serce1.gif.b616980c45f63d5597bbb5622a9688e5.gif   

• Upvote 2
Posted

W dniu dzisiejszym zameldowały się kolejne wpłaty, które w poście drugim, zaznaczyłam kolorem czerwonym. Bardzo za nie dziękuję !

Ogromne podziękowania kieruję do Helli za dwukrotnie wyższą wpłatę niż zadeklarowana !

DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA !!!

Znalezione obrazy dla zapytania: bukiet kwiatów
  • Upvote 1
Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Miła, życzliwa, uczynna i bardzoi skromna. To i tak nie wszystkie przymiotniki, jakimi można byłoby Cię Eluś opisać  :)

Wielkie dzięki. To dla Ciebie      1299912808_serce1.gif.b616980c45f63d5597bbb5622a9688e5.gif   

Dziekuję Eluś za piekny bukiet kwiatów. Z przyjemnością go przyjmę...

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Dziekuję Eluś za piekny bukiet kwiatów. Z przyjemnością go przyjmę...

Ogromnie się cieszę i żałuję, że to tylko wirtualne róże.
Eluniu wysłałam kasę na znane mi konto i mam nadzieję, że nie zmieniałaś  :)

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Ogromnie się cieszę i żałuję, że to tylko wirtualne róże.
Eluniu wysłałam kasę na znane mi konto i mam nadzieję, że nie zmieniałaś  :)

Czyżbym nie wysłała Ci pw z numerkiem???

Edytuję; wysłałam.  Tak, Eluś. Konto ciągle to samo. Dziękuję.

Posted

Na bazarkowe konto Cyganka, wpłynęła dzis wpłata od Elik. Eluś, dziękuję serdecznie !!!

Czekam jeszcze na dwie wpłaty i robię przelew do Alvenki.