UlaFeta Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 15 minut temu, Nesiowata napisał: 10 miseczek poproszę KOTY dziekuja:) 1 Quote
Isabel Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 17 minut temu, UlaFeta napisał: KOTY dziekuja:) Dziękują i proszą o jeszcze :) 1 Quote
UlaFeta Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 1 minutę temu, Isabel napisał: Dziękują i proszą o jeszcze :) Robim co mozem:-D 1 Quote
jola&tina Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 54 minuty temu, Nesiowata napisał: 10 miseczek poproszę Witam i ślicznie dziękuję. I kotki też dziękują :) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 18.Jasnoniebieska bluzka - cienka Rozmiar oversize Długość z przodu 65 cm Tył dłuższy - zaokrąglony na dole. Z tyłu zapinana na 4 guziczki CW 5 zł Wieczorkiem zagladam poprosze za wywolawcza te cudna bluzie Quote
jola&tina Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 18 minut temu, Nadziejka napisał: 18.Jasnoniebieska bluzka - cienka Rozmiar oversize Długość z przodu 65 cm Tył dłuższy - zaokrąglony na dole. Z tyłu zapinana na 4 guziczki CW 5 zł Wieczorkiem zagladam poprosze za wywolawcza te cudna bluzie Dziękuję bardzo i bluzeczkę zapisuję :) Quote
jola&tina Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Witam Gości. Lajki mi się skończyły z samego rana :( Quote
jola&tina Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 21 minut temu, DORA1020 napisał: jola&tina bardzo dziękuję za bazarek:) Oby tylko bazarek dobrze poszedł :) bo kotki w potrzebie. Quote
jola&tina Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Wyyyysooooko w górę i z góry zapraszamy :) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 37 minut temu, jola&tina napisał: Zapraszamy na wieczorne zakupy!! Możesz jeszcze cosik dorzucić? Quote
jola&tina Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: Możesz jeszcze cosik dorzucić? Mogę :) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 3 minuty temu, jola&tina napisał: Mogę :) okej:-D Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Dobry wieczór, pytanie posiadam. Czy nr.21 to jest takie wydanie szyte, w twardej, czerwonej okładce, a na wierzchu czarna obwoluta? Jeśli tak, to poproszę. Nie ma KT, więc za wywoławczą. I nr.5 też poproszę. To uzależnione od n-ru 21. Quote
jola&tina Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 11 minut temu, rozi napisał: Dobry wieczór, pytanie posiadam. Czy nr.21 to jest takie wydanie szyte, w twardej, czerwonej okładce, a na wierzchu czarna obwoluta? Jeśli tak, to poproszę. Nie ma KT, więc za wywoławczą. I nr.5 też poproszę. To uzależnione od n-ru 21. Witamy. 21 czyli Ojciec chrzestny - to nie jest to wydanie, o którym mówisz. Obwoluta jest czarna, ale pod spodem czerwona, miękką okładka.No a całość chyba klejona, nie szyta. A nr 5 - jaka jest Twoja decyzja i dlaczego uzależniona od 21 :) Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Przed chwilą, jola&tina napisał: Witamy. 21 czyli Ojciec chrzestny - to nie jest to wydanie, o którym mówisz. Obwoluta jest czarna, ale pod spodem czerwona, miękką okładka.No a całość chyba klejona, nie szyta. A nr 5 - jaka jest Twoja decyzja i dlaczego uzależniona od 21 :) Bo jedna wysyłka, a zależało mi na Ojcu przede wszystkim. Stepowego mam, tylko lubię mieć zapasowe niektóre pozycje, gdyby ktoś "pożyczył i nie oddał". Dziękuję za odpowiedź, szukam tamtego wydania :) 1 Quote
Recommended Posts