Jump to content
Dogomania

Mały piesek wywieziony do schroniska oddalonego 300 km od "domu" do radys. Rudzik został GUCIEM i znalazł DOM <3

Recommended Posts

Posted

Weszłam na konto i okazało się, że Rudzik dostał troszke pieniążków :) DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM SERDECZNIE KOCHANI <3  <3

- od sybil - 20 zł jest to deklaracja stała przeniesiona z Sali (II, III ) <3

- od markofix1- 50 zł

- od Patrycja96- 30 zł

i od AInana 20 zł i tu sobie pozwole sama przenieść bo to tez pieniązki po Sali :)

DZIĘKUJE <3  <3

Posted

Dziękuję bardzo za zaproszenie, będę maluszkowi kibicowała.

Jak będzie już u anecik Zea pomoże w opłaceniu tych pierwszych kosztów weterynaryjnych.

• Like 3
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Dziękuję bardzo za zaproszenie, będę maluszkowi kibicowała.

Jak będzie już u anecik Zea pomoże w opłaceniu tych pierwszych kosztów weterynaryjnych.

DZIEKUJE <3

1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Dam 20 zł deklaracji stałej.

super <3 DZIEKUJE

Jeszcze tylko jutro i zobaczymy...czy Rudzik wyjedzie...czy zyje....eh...będzie ciężki dzień

Posted
1 godzinę temu, Tianku napisał:

Rudziku do jutra wytrzymaj 

tak...do jutra...już mnie wszystko boli z nerwów....strasznieto wszystko przezywam...

smutno tez że tak tu pusto, tak smutno...

Posted
11 minut temu, kiyoshi napisał:

tak...do jutra...już mnie wszystko boli z nerwów....strasznieto wszystko przezywam...

smutno tez że tak tu pusto, tak smutno...

U rozi deklaracje są i na transport też.  Po mojemu trzeba wysyłać zaproszenia na wątek do każdego osobno. 

Posted
1 minutę temu, bakusiowa napisał:

U rozi deklaracje są i na transport też.  Po mojemu trzeba wysyłać zaproszenia na wątek do każdego osobno. 

wysyłałam zaproszenia kochana....:) nie umiem po prostu prosić widać....

jakoś dam rade, co zrobić, nie zostawie tam tego psiaczka

Posted

Dzięki dziewczyny ze jestescie

Miałam wczoraj popatrzeć i wybrać ewentualnie inne psiatko żeby zabrać gdyby Rudzia nie było ale cały wieczór praktycznie próbowałam coś działam z Ogórkiem od rozi i już czasu zabraklo

Ostatnio tyle psów nie wyjechało. Jakieś mam czarne myśli. Biedne to psiatko :((((

Posted

Dzień dobry, a mam nadzieję , że dla Rudzika będzie wspaniały. 

Jestem tu nowa, bo dopiero niedawno odkryłam Radysiaki i bardzo chcę jakiemuś pomóc.Na ten moment nie możemy żadnego adoptować ,ale deklaruję stałą dla Rudzika 20zł, a na początek postaramy się coś dorzucić więcej na pierwsze wydatki. Poproszę o dane do przelewu.

• Like 5
Posted
Przed chwilą, Filipki napisał:

Jestem tu nowa, bo dopiero niedawno odkryłam Radysiaki i bardzo chcę jakiemuś pomóc.Na ten moment nie możemy żadnego adoptować ,ale deklaruję stałą dla Rudzika 20zł, a na początek postaramy się coś dorzucić więcej na pierwsze wydatki. Poproszę o dane do przelewu.

O wow.... Jest mi bardzo bardzo miło :))) że jesteście na dogomani i do tego u Rudziks. Bardzo się ciesze— :) 

Podeślę numer konta wieczorkiem

A wcześniej napisze jak tylko wyjada

Pewnie za ok 2 h wszystko będzie wiadomo

Nie potrafię się przestać denerwowac

Posted
11 minut temu, Filipki napisał:

Jestem tu nowa, bo dopiero niedawno odkryłam Radysiaki i bardzo chcę jakiemuś pomóc.Na ten moment nie możemy żadnego adoptować ,ale deklaruję stałą dla Rudzika 20zł, a na początek postaramy się coś dorzucić więcej na pierwsze wydatki. Poproszę o dane do przelewu

Witamy :) nowa krew na dogomanii baaardzo potrzebna :)

Posted
5 minut temu, Tianku napisał:

No może nie nowa tylko mało aktywna, ale parę uratowanych psiaków na rozkładzie mamy. Aktualnie pięć adoptowanych i szósty u syna. Pochwalę się , że jest z nami psinek uratowany 12 lat temu przed Krzyczkami. To też była straszna mordownia.

Rudziku wszystko będzie dobrze

• Like 3
Posted
12 minut temu, Tianku napisał:

Filipki nie są taką zupełnie nową krwią na Dogomanii :) Mają dogomaniackiego Brugusia m.in - i pomagają mi mocno <3

Ciesze się mocno, że i u Rudzika pojawiły się takie Dobre Duszki.

• Like 1
Posted
19 minut temu, Filipki napisał:

No może nie nowa tylko mało aktywna, ale parę uratowanych psiaków na rozkładzie mamy. Aktualnie pięć adoptowanych i szósty u syna. Pochwalę się , że jest z nami psinek uratowany 12 lat temu przed Krzyczkami. To też była straszna mordownia.

Rudziku wszystko będzie dobrze

A nick mi sie kojarzyl ale pomyslalam ze moze mi sie wydaje :) 

tak czy siak fajnie ze jestes u Rudzika 

• Upvote 1
Posted

Fajnie, że nowi-nienowi ludzie się pojawiają - i to z takimi serduchami! :))

Piesek na pewno dziś wyjedzie, taki ładny optymistyczny dzień, dla niego to słońce też musi zaświecić!

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, kiyoshi napisał:

Udalo sie

Rudzik właśnie wyjechal :) później wstawię zdjęcie. :))) 

Jeden piesek z dzisiejszego transportu nie wyjechał :(

Super ze sie udalo :)

i smutno z powodu tego Biedaczka ktory nie wyjechal:(

• Upvote 1
Posted
10 minut temu, Tianku napisał:

Super ze sie udalo :)

i smutno z powodu tego Biedaczka ktory nie wyjechal:(

Tianku na fb jest informacja że jednak wyjechal!! Nie mogli go znalesc ale w ostatniej chwili się udalo i pojechał do DS:)) 

To Merlin :) 

• Like 2
  • Upvote 1