kiyoshi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Weszłam na konto i okazało się, że Rudzik dostał troszke pieniążków :) DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM SERDECZNIE KOCHANI <3 <3 - od sybil - 20 zł jest to deklaracja stała przeniesiona z Sali (II, III ) <3 - od markofix1- 50 zł - od Patrycja96- 30 zł i od AInana 20 zł i tu sobie pozwole sama przenieść bo to tez pieniązki po Sali :) DZIĘKUJE <3 <3 Quote
Tola Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Dziękuję bardzo za zaproszenie, będę maluszkowi kibicowała. Jak będzie już u anecik Zea pomoże w opłaceniu tych pierwszych kosztów weterynaryjnych. 3 Quote
kiyoshi Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 2 godziny temu, Tola napisał: Dziękuję bardzo za zaproszenie, będę maluszkowi kibicowała. Jak będzie już u anecik Zea pomoże w opłaceniu tych pierwszych kosztów weterynaryjnych. DZIEKUJE <3 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Dam 20 zł deklaracji stałej. super <3 DZIEKUJE Jeszcze tylko jutro i zobaczymy...czy Rudzik wyjedzie...czy zyje....eh...będzie ciężki dzień Quote
kiyoshi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 1 godzinę temu, Tianku napisał: Rudziku do jutra wytrzymaj tak...do jutra...już mnie wszystko boli z nerwów....strasznieto wszystko przezywam... smutno tez że tak tu pusto, tak smutno... Quote
bakusiowa Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 11 minut temu, kiyoshi napisał: tak...do jutra...już mnie wszystko boli z nerwów....strasznieto wszystko przezywam... smutno tez że tak tu pusto, tak smutno... U rozi deklaracje są i na transport też. Po mojemu trzeba wysyłać zaproszenia na wątek do każdego osobno. Quote
kiyoshi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: U rozi deklaracje są i na transport też. Po mojemu trzeba wysyłać zaproszenia na wątek do każdego osobno. wysyłałam zaproszenia kochana....:) nie umiem po prostu prosić widać.... jakoś dam rade, co zrobić, nie zostawie tam tego psiaczka Quote
bakusiowa Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Napisz na początki tytułu-zbieramy deklaracje. 1 Quote
agat21 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Jutro wielkie kciuki za pomyślny wyjazd z r. i ciepłe myśli będę słać w Twoją stronę. Musi być dobrze! Quote
kiyoshi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Dzięki dziewczyny ze jestescie Miałam wczoraj popatrzeć i wybrać ewentualnie inne psiatko żeby zabrać gdyby Rudzia nie było ale cały wieczór praktycznie próbowałam coś działam z Ogórkiem od rozi i już czasu zabraklo Ostatnio tyle psów nie wyjechało. Jakieś mam czarne myśli. Biedne to psiatko :(((( Quote
Filipki Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Dzień dobry, a mam nadzieję , że dla Rudzika będzie wspaniały. Jestem tu nowa, bo dopiero niedawno odkryłam Radysiaki i bardzo chcę jakiemuś pomóc.Na ten moment nie możemy żadnego adoptować ,ale deklaruję stałą dla Rudzika 20zł, a na początek postaramy się coś dorzucić więcej na pierwsze wydatki. Poproszę o dane do przelewu. 5 Quote
kiyoshi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Przed chwilą, Filipki napisał: Dzień dobry, a mam nadzieję , że dla Rudzika będzie wspaniały. Jestem tu nowa, bo dopiero niedawno odkryłam Radysiaki i bardzo chcę jakiemuś pomóc.Na ten moment nie możemy żadnego adoptować ,ale deklaruję stałą dla Rudzika 20zł, a na początek postaramy się coś dorzucić więcej na pierwsze wydatki. Poproszę o dane do przelewu. O wow.... Jest mi bardzo bardzo miło :))) że jesteście na dogomani i do tego u Rudziks. Bardzo się ciesze— :) Podeślę numer konta wieczorkiem A wcześniej napisze jak tylko wyjada Pewnie za ok 2 h wszystko będzie wiadomo Nie potrafię się przestać denerwowac Quote
Tianku Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 11 minut temu, Filipki napisał: Dzień dobry, a mam nadzieję , że dla Rudzika będzie wspaniały. Jestem tu nowa, bo dopiero niedawno odkryłam Radysiaki i bardzo chcę jakiemuś pomóc.Na ten moment nie możemy żadnego adoptować ,ale deklaruję stałą dla Rudzika 20zł, a na początek postaramy się coś dorzucić więcej na pierwsze wydatki. Poproszę o dane do przelewu Witamy :) nowa krew na dogomanii baaardzo potrzebna :) Quote
Filipki Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 5 minut temu, Tianku napisał: Witamy :) nowa krew na dogomanii baaardzo potrzebna :) No może nie nowa tylko mało aktywna, ale parę uratowanych psiaków na rozkładzie mamy. Aktualnie pięć adoptowanych i szósty u syna. Pochwalę się , że jest z nami psinek uratowany 12 lat temu przed Krzyczkami. To też była straszna mordownia. Rudziku wszystko będzie dobrze 3 Quote
Tyśka) Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 12 minut temu, Tianku napisał: Witamy :) nowa krew na dogomanii baaardzo potrzebna :) Filipki nie są taką zupełnie nową krwią na Dogomanii :) Mają dogomaniackiego Brugusia m.in - i pomagają mi mocno <3 Ciesze się mocno, że i u Rudzika pojawiły się takie Dobre Duszki. 1 Quote
Tianku Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 19 minut temu, Filipki napisał: No może nie nowa tylko mało aktywna, ale parę uratowanych psiaków na rozkładzie mamy. Aktualnie pięć adoptowanych i szósty u syna. Pochwalę się , że jest z nami psinek uratowany 12 lat temu przed Krzyczkami. To też była straszna mordownia. Rudziku wszystko będzie dobrze A nick mi sie kojarzyl ale pomyslalam ze moze mi sie wydaje :) tak czy siak fajnie ze jestes u Rudzika 1 Quote
agat21 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Fajnie, że nowi-nienowi ludzie się pojawiają - i to z takimi serduchami! :)) Piesek na pewno dziś wyjedzie, taki ładny optymistyczny dzień, dla niego to słońce też musi zaświecić! 1 Quote
kiyoshi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Udalo sie Rudzik właśnie wyjechal :) później wstawię zdjęcie. :))) 2 1 Quote
Tianku Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 7 minut temu, kiyoshi napisał: Udalo sie Rudzik właśnie wyjechal :) później wstawię zdjęcie. :))) Jeden piesek z dzisiejszego transportu nie wyjechał :( Super ze sie udalo :) i smutno z powodu tego Biedaczka ktory nie wyjechal:( 1 Quote
kiyoshi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 10 minut temu, Tianku napisał: Super ze sie udalo :) i smutno z powodu tego Biedaczka ktory nie wyjechal:( Tianku na fb jest informacja że jednak wyjechal!! Nie mogli go znalesc ale w ostatniej chwili się udalo i pojechał do DS:)) To Merlin :) 2 1 Quote
agat21 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Hurrrraaaa !!!! Jak dobrze, że kilka istnień uratowanych :) 1 Quote
Recommended Posts