uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Jak się trochę nie zagląda, to jest sporo lektury:) hiihihi :)))) I wielowątkowo jest :) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Byłam u fryzjera zaraz wszystko podsumuję. Poczochrałam się na wysypisku :) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 12 godzin temu, Iv_ napisał: Bry :))) dobry wieczór ?:))) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 10 godzin temu, elik napisał: wzajemnie :) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 godziny temu, mdk8 napisał: 1a, 2a, 3a,b poproszę :)** uwalniam prosiaczka, uwialniam cielaczka, uwialniam kurczaczka i futerkwca :)))) Ale się cieszą.... :) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 1 minutę temu, Poker napisał: Pokaż fryzurę , swoją :) jestem zrobiona na boba :)))) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 21 godzin temu, Poker napisał: A co ja będę spychaczem spychać , jeżeli wysypisko ma pozostać całe? Chyba , że humus . Pokerku czy dobrze rozumiem ? chcesz posypać plaskitowy rejon humusem ? Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 7 godzin temu, Olena84 napisał: proszę uwolnionego kurczaka, cielaka, świnkę i futerkowe :)))) Dziękuje w imieniu Uwolnionych. Uwalniam zatem Cielaka, Kurczaka, świnkę i futerkowca.... Futerkowiec to lis polarny... poleciał z grupą wolontariuszy na Arktykę. Transport był za darmo w ramach programu Free and Life. Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 1 godzinę temu, jola&tina napisał: No i jak robota idzie? Do 8 lutego musimy się uwinąć z wszystkim!!!! ufff No dzisiaj się działo... :) Podsumowanie dzisiejszego dnia : 1.Trwają prace nad rekultywacją przemysłowej hodowli zwierząt. Uwolniliśmy 2 kurczaki, dwa prosiaczki, dwa cielaczki, dwa futerkowce 2.Rozpoczęliśmy rekultywację wysypiska śmieci posadziliśmy w nocy 5 trawników. Pokerek przepycha sprzęt AGD, ja szukam radia z zielonym oczkiem. Rozi wygrzebuje świnki spod kaloryfera Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 57 minut temu, Poker napisał: A gdzie uxmalek się podziała? Zaczadziła się na wysypisku śmieci czy co ? :) 48 minut temu, elik napisał: A może sama, dla przykładu podwinęła rękawy i ciężko pracuje na wysypisku? Jestem, jestem :))) grzebałam w śmieciach :)))) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 23 godziny temu, Radek napisał: Kiedyś miałem, po dziadku. Oddałem i teraz żałuję. Wzmacniacze lampowe są super. Gdyby nie cena:/ oj :( też bym żałowała. 1 Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 4 minuty temu, Jo37 napisał: Trawę bym zasiała. super ! :) Dziekuję bardzo... Coś nam sianie nocą wychodzi :)))) W magazynie pod śmietniskiem są latarki górnicze. Weź sobie . Są naładowane. Chcesz sama wybrać teren czy podać rejon? Quote
Jo37 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: super ! :) Dziekuję bardzo... Coś nam sianie nocą wychodzi :)))) W magazynie pod śmietniskiem są latarki górnicze. Weź sobie . Są naładowane. Chcesz sama wybrać teren czy podać rejon? Wyznacz rejon. Jutro przyjdzie człowiek i posieje. Ja muszę zadbać o uwolniony zwierzyniec. Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Przed chwilą, Jo37 napisał: Wyznacz rejon. Jutro przyjdzie człowiek i posieje. Ja muszę zadbać o uwolniony zwierzyniec. Oki, zostawię kartkę w portierni dla niego. Taką żółtą. Jakby co to rejon jest na górze wysypiska, niech założy czapkę bo tam wieje. Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 51 minut temu, uxmal napisał: Pokerku czy dobrze rozumiem ? chcesz posypać plaskitowy rejon humusem ? Niech Ci będzie. Masz łeb do handlu. Załóż dochodowy interes, więcej będzie dla psów :) 38 minut temu, uxmal napisał: :) Jestem, jestem :))) grzebałam w śmieciach :)))) I coś wygrzebała? pokaż. Dawaj zdjęcia i swojej fryzury na Boba budowniczego też. Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 15 minut temu, Poker napisał: Niech Ci będzie. Masz łeb do handlu. Załóż dochodowy interes, więcej będzie dla psów :) I coś wygrzebała? pokaż. Dawaj zdjęcia i swojej fryzury na Boba budowniczego też. Jupiiii :))))) Piękne będzie wysypisko :) Dziękuję:) Wygrzebałam : oczko , schemat , skrzynię radia bez oczka :( 15 minut temu, Poker napisał: Dawaj zdjęcia i swojej fryzury na Boba budowniczego też. Ale jak to? tak tuuu? publicznie? Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Ale jak to? tak tuuu? publicznie? A co ? wstydzisz się ? Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Przed chwilą, Poker napisał: A co ? wstydzisz się ? nooo. Jo mnie widziała wprawdzie nie w Bobie :) Rozi Aldmurka, agat21, Mazowszanka UlaFeta Aura, Zagrodowy, Malagos. :)))) no nie w bobie ale widziały :)))) Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 A ja nie widziałam , ani przedtem , ani w Bobie. Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: A ja nie widziałam , ani przedtem , ani w Bobie. dobra pokaże bez boba bo nie umiem robić selfie :( Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Tylko zaraz usunę bo zaśmiecam wątek :) wyszło z bobem Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 no i sobie poszła :)))) Pokerek :))) Quote
Tyśka) Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Fajny ten bob i kolorek też fajny :) Od razu mi się przypomniało zdanie lubego, żebym się ścięła zaraz po ślubie, bo wyglądam wtedy młodziej. Wiem, że to miał być komplement :D Doceniam ;) 1 Quote
Recommended Posts