Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
28 minut temu, kiyoshi napisał:

Bardzo proszę o numer konta dla Pikusi :) przekażemy 100 zł spadku po Jasminku na dobrą karme dla niej <3

Bardzo dziękuję :)

• Like 1
Posted
20 godzin temu, kiyoshi napisał:

Bardzo proszę o numer konta dla Pikusi :) przekażemy 100 zł spadku po Jasminku na dobrą karme dla niej <3

Wpłynęło 100zł / 06.04 - "na karmę dla Pikusi"

Dziękuję :)

Rozliczenie na pierwszej stronie

Posted

image.png.d80dbce4b6b1fa3e0fd5898adeb12e63.png

Kiyoshi, kupiłyśmy puchy dla Pikusi  - 24 x 800g Rocco classic (ma zapasik)

2 zgrzewki jeszcze z naszych lutowych zakupów dla panienki.

11b838282529be03med.jpg

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Pikusia w doskonałej formie..., kilometry przejeżdża :)

Dziś spacerek z sąsiadką ..., pod Kołodno nas zaniosło, 4 km w kołach a panienka do domu jeszcze nie chciała wracać ,)

Oj, szkoda że nie ma sportowych wózeczków :(  a może są? Ktoś coś wie?

c14667f92fd3c847med.jpg

3612526f8e266f76med.jpg

95f236684ca78a9amed.jpg

d5d84d0a077d23f9med.jpg

36fb0459695691c0med.jpg

8bfe7a3df47ddbbdmed.jpg

• Like 4
Posted

Wpłynęło 100zł / 20.04 od Pani Ani ze Szczekocin

Bardzo dziękujemy :)

Kupię małej materac ortopedyczny pokryty dermą - ze wszystkich stron. Stary już nie nadaje się do użytku - na demie masa pęknięć. Wyrzuciłam, sunia śpi na zabezpieczonej kołderce - tymczasowo.

Dzwoniłam po zakładach tapicerskich ale telefony milczą :(..., w sprzedaży namierzam materace - częściowo pokryte dermą..., dla nas bez sensu :(.

Nie ma czy nie znalazłam?

Posted

Szkoda że dobrych wózeczków nie robią :(

Nie przesadzam. 

Na trasie do Kołodna mamy do pokonania dwa wzniesienia..., pod jedno zdarza się że rowery prowadzą - ciężko wjechać a małpiszon bez problemów podjeżdża ,) Sąsiadka naprawdę była zdziwiona kondycją Pikusi chodź zna małą i kibicuje od pierwszych jazd wózeczkiem - długi spacer wybrała się z nami pierwszy raz. 

Posted

Pikusia to debeściara :) Można się od niej uczyć radości życia.

Moli@ a czy masz FB? Na fb jest pani Beata W., która szyje materace ortopedyczne na wymiar do hotelików, DT i hodowli. Nie spotkałam się ze złymi opiniami, ludzie zachwalają trwałość produktów. Sama nie korzystałam (zapomniałam kiedy kupowałam swojemu). Szukałam do niej namiarów poza FB, ale nie znalazłam. :( Mogę podesłać.

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Pikusia to debeściara :) Można się od niej uczyć radości życia.

Moli@ a czy masz FB? Na fb jest pani Beata W., która szyje materace ortopedyczne na wymiar do hotelików, DT i hodowli. Nie spotkałam się ze złymi opiniami, ludzie zachwalają trwałość produktów. Sama nie korzystałam (zapomniałam kiedy kupowałam swojemu). Szukałam do niej namiarów poza FB, ale nie znalazłam. :( Mogę podesłać.

Podeślij, nie jestem na fb ale joi jest ,), można sprawdzić i warto mieć namiar na producenta..., nie spodziewam się niższej ceny ,)

Zaproponowany przez Askę7 jest OK, grubość pasuje. Na materacu leży drybet, Pikusia ma mięciutko, równo, ciepło i sucho.

Posted

Tak pomyślałam, że ona nie może mieć wysokiego legowiska. I najlepsze takie w rozmiarze dziecinnej kołderki, bo na szperze można kupić za parę złotych.

• Upvote 1
Posted
6 minut temu, Aska7 napisał:

Tylko, żeby go nie przejechała ; )

:D

Można przejechać i zadeptać ,) Nie jestem przyzwyczajona do takich gabarytów, u sąsiadów non stop patrzę pod nogi ,),) Pańcia będzie pilnować kochane maleństwo :)

Posted
2 minuty temu, Moli@ napisał:

:D

Można przejechać i zadeptać ,) Nie jestem przyzwyczajona do takich gabarytów, u sąsiadów non stop patrzę pod nogi ,),)

Tylko Ci się stosunki sąsiedzkie nadwyrężą

Posted
2 minuty temu, Aska7 napisał:

Tylko Ci się stosunki sąsiedzkie nadwyrężą

Bez przesady..., od czego są pańcie ? żeby dbały i pilnowały maleństwa, te mniejsze i te większe ,)

Posted

Się mi przypomniało, jak mały taki szedł przez jezdnię i nagle usiadł, bo go coś zaswędziało za uchem. Nadjechała ciężarówa, nie bardzo miała jak hamować, może i nie widział kierowca, pojechał dalej, a to małe dalej się drapało  :D