Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

5f6e01815911af77med.jpg

b0d7067ca690eac1med.jpg

4716f4f678665f6dmed.jpg

4707d1ce48ec497bmed.jpg

c32e28e3f7d9107fmed.jpg

fc12797c3e10bf1bmed.jpg

Pikusia biega/ jeździ wózeczkiem szybko...,  niestety chyba już szybciej nie może przebierać łapkami i zaczęła pierwsze próby kłusem / galopem (nie wiem jak prawidłowo się mówi) a tu wózek podskakuje w górę i kicha :( Zobaczymy co dalej.

• Like 2
Posted

Trzeba wózek do galopów hihihi :) chyba projektanci nie uwzgledniali takich sportowców jak Pikusia :)

mam pytanko jak korzystacie z poczty na telefonie ? Ja nie widze poczty i generalnie panelu logowania :( wyłacznie na kompie :( utrudnia to korzystanie z dogo strasznie 

Posted
18 godzin temu, Tianku napisał:

Trzeba wózek do galopów hihihi :) chyba projektanci nie uwzgledniali takich sportowców jak Pikusia :)

mam pytanko jak korzystacie z poczty na telefonie ? Ja nie widze poczty i generalnie panelu logowania :( wyłacznie na kompie :( utrudnia to korzystanie z dogo strasznie 

Z poczty  na telefonie nie korzystam 

Może są wózki dla psich sportowców...? Szukałyśmy w necie niestety  nie znalazłyśmy :(

Amortyzatory w psim wózeczku!!

Słyszałam, że są organizowane zawody psów na wózkach (???) może ktoś ma namiary na właścicieli psów?

Posted
7 minut temu, Aska7 napisał:

Czuje jak się ją łaskocze o opuszki łapek ? 

W opuszki niestety nie czuje :( reaguje na ucisk / ukłucie między paluszkami... 

Przy podcinaniu pazurów trzeba uważać żeby nie ciachnąć za daleko - nie czuje :(

Posted

Sucha karma weterynaryjna dla Pikusi (z kasy suni - 229,80zł / 30.09)

czekamy na dostawę

Royal Canin Veterinary Diet - Urinary S/O Moderate Calorie UMC 20

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie to karma dla psów ze skłonnością do nadwagi, cierpiących na bakteryjne zapalenie pęcherza lub infekcje dolnych dróg moczowych, rozbija kamienie struwitowe c.d. opisu

rozliczenie finansów strona numer 1