Aska7 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Ja też zaraz jadę na kontrolę po przedwczorajszej sterylce Quote
themagda Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 pimpeta po wizycie , nie wziął pieniędzy tylko obrjrzał i nie problem , tak bywa że cieknie coś jeszcze 3 dnia , za to teraz Pimpetka jest na zielono w nowym kaftaniku Quote
Aska7 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Moja wetka podkleja wewnątrz fartuszka podpaskę normalną damską. W razie jakiegokolwiek wysięku to nie dość, że widać, to można zmieniać i fartuszek się nie brudzi. Quote
themagda Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 a teraz ma też cos włożone w środku, mam nakaz odchudzenia piesków bo Pimpeta jest jak baleron w tym kaftaniku . na długość dobry ale w szerokosć ledwo się mieści a nastepny rozmiar juz za duzy na długość wiec wyszedł baleron nie piesek. Quote
Aska7 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Może nie jak baleron. Bardziej przypomina grubą kaszankę : ) Quote
themagda Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 kolorystycznie tak. tylko ja nie wiem nawet jak się zabrac do tego odchudzaania to bardzo żarłoczny piesek, z resztą wszystkie piski z tej chodwli to się rzucaja na jedzenie jak dzikie i walczą wyrywaja sobie kęski i musze karmic z ręki i wydzielać.. Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 fajnie z kaszaneczka wszystko w porzo 1 Quote
elik Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 3 godziny temu, beataczl napisał: prosze 120 w cw jaki ma sklad mater. nr 137? Witaj :) 120 zanotowane, a 137 sprawdzę, ale o ile pamiętam, to nie widziałam tam metki ze składem. Sprawdzę i odpowiem. Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 8 godzin temu, elik napisał: A piątkowe, to już prawie weekendowe :) Teraz to już nawet weekendowo:) 2 godziny temu, themagda napisał: pimpeta po wizycie , nie wziął pieniędzy tylko obrjrzał i nie problem Super. 2 godziny temu, themagda napisał: mam nakaz odchudzenia piesków bo Pimpeta jest jak baleron 2 godziny temu, themagda napisał: tylko ja nie wiem nawet jak się zabrac do tego odchudzaania to bardzo żarłoczny piesek Mam tak samo z Gajulką. Chociaż ostatnio udało się zgubić 2 kilo. Quote
rozi Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Mnie wetka powiedziała kiedyś, że Kula moja, grabarzowi spod łopaty wyciągnięta, jest za gruba. Była ze mną wtedy koleżanka - spojrzała na wetkę dzikim wzrokiem i mówi: "CHUDA, to ona już BYŁA!" 1 Quote
elik Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 7 godzin temu, beataczl napisał: jaki ma sklad mater. nr 137? Dotarłam do tej bluzki i okazało się, że jednak ma metkę :) Skład tej bluzki to 95% wiskozy 5% elastilu. Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Dotarłam do tej bluzki i okazało się, że jednak ma metkę :) Dobrze się metka schowała;) Quote
elik Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 35 minut temu, Radek napisał: Dobrze się metka schowała;) Nawet nie tak bardzo, ale jednak :) 1 Quote
Babcia Ania Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 99. Ekspres do kawy na kapsułki (...) - za cenę wywoławczą poproszę. Dwa razy przymierzałam się do tego ekspresu i zawsze przegapiałam termin zakończenia bazarku. Quote
ewu Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 17 minut temu, Radek napisał: Też macie takie ładne słońce za oknem? Też:) Jest wiosennie a le w nocy był mróz. Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Nawet teraz temperatura niewiele przekracza zero. Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Moja Pimpeta wyjdzie dziś na spacer dopiero po 12 jak będzie cieplej i tow nosidełku a wypuszczę ją na chwilę zeby pochodziła,na razieza zimno. jeśli sie prognozasprawdzito po 23 mozna sie spodziewać nawet 4 stopnie, no i hop Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 10 godzin temu, Babcia Ania napisał: 99. Ekspres do kawy na kapsułki (...) - za cenę wywoławczą poproszę. Dwa razy przymierzałam się do tego ekspresu i zawsze przegapiałam termin zakończenia bazarku. Witam bardzo serdecznie Babcia Ania i bardzo dziękuję za przybycie i pomoc psiaczkom. Cieszę się, że tym razem zdążyłaś :) To jest decyzja :) Pędzę zanotować Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 4 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry bardzo :) Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Też macie takie ładne słońce za oknem? Teraz tak :) 3 godziny temu, ewu napisał: Też:) Jest wiosennie a le w nocy był mróz. U nas było -7 stopni Brrrr 2 godziny temu, Radek napisał: Nawet teraz temperatura niewiele przekracza zero. Teraz mamy tylko +2 stopnie, choć już jest południe i pięknie świeci słoneczko :) Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 58 minut temu, themagda napisał: Moja Pimpeta wyjdzie dziś na spacer dopiero po 12 jak będzie cieplej i tow nosidełku a wypuszczę ją na chwilę zeby pochodziła,na razieza zimno. jeśli sie prognoza sprawdzi to po 23 mozna sie spodziewać nawet 4 stopnie, no i hop Masz na myśli -4 stopnie? Już dzisiaj rano było -7 stopni :) Jak ubierzesz Pimpetę w kubraczek, to spokojnie będzie mogła pochodzić na własnych stópkach. Nawet bardzo się jej to przyda. Prędzej i lepiej się wypróżni. Ona koniecznie musi mieć trochę ruchu. 1 Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Pimpeta lata po mieszkaniu rusza sie cały czas nawet za duzo, mnie chodzi ozimno bonie chcę zeby ssię przeziebiłajeszcze nie wyszłam z nią obiecali +4 a nie minus więc moze będzie czekam ma byćponoć nawet 5na plusie.o 14 idę zobaczyć na termometr i chyba teraz juz idę. Quote
Recommended Posts