Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. ROZLICZONY Znowunowy bazarek dla bardzo potrzebujących psiaków. <PIMPETA po operacji> 24.01. - 9.02.2020 r. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted

Pimpetka już po , a ja mam 500 do tyłu a jutro też wizyta , przerastaa mnie to ale tak je kocham z e będę o nie walczyc zeby były zdrowe. Na szczęscie wszystko ok. Już mam wszystkie kolory tęczy kaftaników operacyjnych mam nadzieję że to ostatki w kolekcji20200204-151151.jpg

• Like 1
Posted
3 minuty temu, themagda napisał:

Pimpetka już po , a ja mam 500 do tyłu a jutro też wizyta , przerastaa mnie to ale tak je kocham z e będę o nie walczyc zeby były zdrowe. Na szczęscie wszystko ok. Już mam wszystkie kolory tęczy kaftaników operacyjnych mam nadzieję że to ostatki w kolekcji20200204-151151.jpg

Pimpeta nasza kochana.

Magda, weź przestań lamentować i histeryzować. Przy takiej gromadce musisz się wziąć do diabła w garść, albo żaden Opiekun z Ciebie. Co one bidne maleńke mają myśleć, jak Ty w rozsypce   nerwus.gif

• Like 1
Posted
2 minuty temu, themagda napisał:

Biorę sie już w tą garść i czekam znów na wielllki uśmiech Pimpety mam nadzieję ze moze juz w niedzielę na razie pysio smutny

Aj tam. Pojutrze się rozprowadzi, zobaczysz.

Posted

boję się iść do kuchni bo ona zrobiła się ruchliwa i bhce gdzieś iść. moze chce siku a kanapa duza więc położyłam w nogach podkład zeby nie schodziła a ona tam nie chce robić a moze co innego chce a a nie wiem co w każdym razie chce wyjść z łóżka , to za wcześnie operacja skończyła się przed pierwszą. taka się zrobiła niespokojna. trzeba po prostu przeczekać to wszystko, ale denerwuje się co ona chce.

Posted
1 minutę temu, themagda napisał:

boję się iść do kuchni bo ona zrobiła się ruchliwa i bhce gdzieś iść. moze chce siku a kanapa duza więc położyłam w nogach podkład zeby nie schodziła a ona tam nie chce robić a moze co innego chce a a nie wiem co w każdym razie chce wyjść z łóżka , to za wcześnie operacja skończyła się przed pierwszą. taka się zrobiła niespokojna. trzeba po prostu przeczekać to wszystko, ale denerwuje się co ona chce.

Miałaś być spokojna.

Postaw ją na podłodze, daj koło łózka miękki kocyk, żeby mogła się położyć. Skakać z kanapy nie powinna.Moim zdaniem chce siusiu.

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Skakać z kanapy nie powinna.Moim zdaniem chce siusiu.

Nie tylko nie powinna, ale nie wolno jej zeskakiwać  nawet z niskiego fotela, czy stołka!!!     Porozwala wszystkie szwy po jednym skoku.

Koniecznie połóż ją na podłodze na czym miękkim. KONIECZNIE! 

Absolutnie nie wolno jej zeskoczyć z czegokolwiek. Nie dopilnujesz jej. Połóż ją na podłodze.

Ewidentnie chce się jej siusiu. I dobrze byłoby, żeby zrobiła. Będzie oczyszczać organizm z narkozy.

Posted

Jak się okazało nie chciała być na podłodze ale na mnie, postawiłam ja na podłogę i nie chciała za to teraz mam ja na brzuchu i leży na mnie i zadowolona. Jestem unieruchomiona ale trudno jak ona tak chce to niech ma . mam tu laptopa niewygodnie pisac jedną ręką i mam picie wytrzymam moze potem zechce lezeć sama, na razie chce na mnie.

• Like 1
Posted
Przed chwilą, themagda napisał:

Jak się okazało nie chciała być na podłodze ale na mnie, postawiłam ja na podłogę i nie chciała za to teraz mam ja na brzuchu i leży na mnie i zadowolona. Jestem unieruchomiona ale trudno jak ona tak chce to niech ma . mam tu laptopa niewygodnie pisac jedną ręką i mam picie wytrzymam moze potem zechce lezeć sama, na razie chce na mnie.

Jak się nie da inaczej to musisz tak wytrzymać  :)

Posted
36 minut temu, themagda napisał:

czego się nie robi dla takiego skarba , przy okazji hop do góry, może ktoś zauważy te spódnice z dobrego materiału nowe po likwidacji sklepu.

Bardzo ładne te spódnice, dla mnie trochę za krótkie.

Posted

Rozi niektóre są do kostek długie , Pimpetka zlazła ze mnie i śpi a ja się uspokajam i robię indiańskie kolczyki takie z koorowych koralików to super uspokaja, juz zrobiłam półtora kolczyka a nerwy cool

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

Rozi niektóre są do kostek długie , Pimpetka zlazła ze mnie i śpi a ja się uspokajam i robię indiańskie kolczyki takie z koorowych koralików to super uspokaja, juz zrobiłam półtora kolczyka a nerwy cool

Zależy do czyich kostek :)

A umiesz wiązać perełki?