Radek Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: w goreczke W oczekiwaniu na pozytywne informacje. Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Pimpetka już po , a ja mam 500 do tyłu a jutro też wizyta , przerastaa mnie to ale tak je kocham z e będę o nie walczyc zeby były zdrowe. Na szczęscie wszystko ok. Już mam wszystkie kolory tęczy kaftaników operacyjnych mam nadzieję że to ostatki w kolekcji 1 Quote
rozi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 3 minuty temu, themagda napisał: Pimpetka już po , a ja mam 500 do tyłu a jutro też wizyta , przerastaa mnie to ale tak je kocham z e będę o nie walczyc zeby były zdrowe. Na szczęscie wszystko ok. Już mam wszystkie kolory tęczy kaftaników operacyjnych mam nadzieję że to ostatki w kolekcji Pimpeta nasza kochana. Magda, weź przestań lamentować i histeryzować. Przy takiej gromadce musisz się wziąć do diabła w garść, albo żaden Opiekun z Ciebie. Co one bidne maleńke mają myśleć, jak Ty w rozsypce 1 Quote
Aska7 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 13 minut temu, themagda napisał: Pimpetka już po. Na szczęscie wszystko ok. I to jest najważniejsze Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Biorę sie już w tą garść i czekam znów na wielllki uśmiech Pimpety mam nadzieję ze moze juz w niedzielę na razie pysio smutny Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Ale teraz patrzę jak głaskam to ogonek merda pod kocykiem to dobry znak. 2 Quote
rozi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 2 minuty temu, themagda napisał: Biorę sie już w tą garść i czekam znów na wielllki uśmiech Pimpety mam nadzieję ze moze juz w niedzielę na razie pysio smutny Aj tam. Pojutrze się rozprowadzi, zobaczysz. Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 boję się iść do kuchni bo ona zrobiła się ruchliwa i bhce gdzieś iść. moze chce siku a kanapa duza więc położyłam w nogach podkład zeby nie schodziła a ona tam nie chce robić a moze co innego chce a a nie wiem co w każdym razie chce wyjść z łóżka , to za wcześnie operacja skończyła się przed pierwszą. taka się zrobiła niespokojna. trzeba po prostu przeczekać to wszystko, ale denerwuje się co ona chce. Quote
rozi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 minutę temu, themagda napisał: boję się iść do kuchni bo ona zrobiła się ruchliwa i bhce gdzieś iść. moze chce siku a kanapa duza więc położyłam w nogach podkład zeby nie schodziła a ona tam nie chce robić a moze co innego chce a a nie wiem co w każdym razie chce wyjść z łóżka , to za wcześnie operacja skończyła się przed pierwszą. taka się zrobiła niespokojna. trzeba po prostu przeczekać to wszystko, ale denerwuje się co ona chce. Miałaś być spokojna. Postaw ją na podłodze, daj koło łózka miękki kocyk, żeby mogła się położyć. Skakać z kanapy nie powinna.Moim zdaniem chce siusiu. Quote
elik Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Skakać z kanapy nie powinna.Moim zdaniem chce siusiu. Nie tylko nie powinna, ale nie wolno jej zeskakiwać nawet z niskiego fotela, czy stołka!!! Porozwala wszystkie szwy po jednym skoku. Koniecznie połóż ją na podłodze na czym miękkim. KONIECZNIE! Absolutnie nie wolno jej zeskoczyć z czegokolwiek. Nie dopilnujesz jej. Połóż ją na podłodze. Ewidentnie chce się jej siusiu. I dobrze byłoby, żeby zrobiła. Będzie oczyszczać organizm z narkozy. Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Jak się okazało nie chciała być na podłodze ale na mnie, postawiłam ja na podłogę i nie chciała za to teraz mam ja na brzuchu i leży na mnie i zadowolona. Jestem unieruchomiona ale trudno jak ona tak chce to niech ma . mam tu laptopa niewygodnie pisac jedną ręką i mam picie wytrzymam moze potem zechce lezeć sama, na razie chce na mnie. 1 Quote
elik Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Przed chwilą, themagda napisał: Jak się okazało nie chciała być na podłodze ale na mnie, postawiłam ja na podłogę i nie chciała za to teraz mam ja na brzuchu i leży na mnie i zadowolona. Jestem unieruchomiona ale trudno jak ona tak chce to niech ma . mam tu laptopa niewygodnie pisac jedną ręką i mam picie wytrzymam moze potem zechce lezeć sama, na razie chce na mnie. Jak się nie da inaczej to musisz tak wytrzymać :) Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 czego się nie robi dla takiego skarba , przy okazji hop do góry, może ktoś zauważy te spódnice z dobrego materiału nowe po likwidacji sklepu. Quote
rozi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 36 minut temu, themagda napisał: czego się nie robi dla takiego skarba , przy okazji hop do góry, może ktoś zauważy te spódnice z dobrego materiału nowe po likwidacji sklepu. Bardzo ładne te spódnice, dla mnie trochę za krótkie. Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Bardzo ładne te spódnice, dla mnie trochę za krótkie. dlaczego? Quote
rozi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: dlaczego? Kamila, Ty jak pytanie zadasz, to tylko kucnąć. Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Kamila, Ty jak pytanie zadasz, to tylko kucnąć. nie chce sie powtarzac, ale dlaczego? Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Rozi niektóre są do kostek długie , Pimpetka zlazła ze mnie i śpi a ja się uspokajam i robię indiańskie kolczyki takie z koorowych koralików to super uspokaja, juz zrobiłam półtora kolczyka a nerwy cool Quote
themagda Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Nawlekanie maleńkich koralików jest tak uspokajające jak patrzenie na pływajace rybki w akwarium , całe nerwy mi już przeszły 1 Quote
Radek Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 52 minuty temu, themagda napisał: Pimpetka zlazła ze mnie i śpi Niech nabiera sił malutka. 1 Quote
rozi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: Rozi niektóre są do kostek długie , Pimpetka zlazła ze mnie i śpi a ja się uspokajam i robię indiańskie kolczyki takie z koorowych koralików to super uspokaja, juz zrobiłam półtora kolczyka a nerwy cool Zależy do czyich kostek :) A umiesz wiązać perełki? Quote
Recommended Posts