Nesiowata Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Od rana zapraszamy - na świąteczne prezenty czas. A jest w czym wybierać! 1 Quote
Ellig Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Od rana zapraszamy - na świąteczne prezenty czas. A jest w czym wybierać! 23 minuty temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry, miłego dnia! Zapraszamy na zakupy :) 1 Quote
tatankas Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Szczerze mówiąc do ruchu w tygodniu nie mam mozliwosci dotrzec. Koło mnie nie mam, musze jechac samochodem, a do domu wracam przed 19 i od razu zajmuje sie suniami. Najchetniej wysylam poczta, bo moge podejsc przed 20. No u mnie na odwrót,kiosk mam pod domem,a na pocztę 2km,ale ok,może wrzucą do skrzynki,to polecony priorytet niech będzie ;) Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 2 godziny temu, tatankas napisał: No u mnie na odwrót,kiosk mam pod domem,a na pocztę 2km,ale ok,może wrzucą do skrzynki,to polecony priorytet niech będzie ;) OK:) Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 Zapraszamy serdecznie na zakupy. Jest jeszcze troszke biżuterii do kupienia:) Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Co tak ucichło :) Prawie wszystko wykupione:) Quote
rozi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Przed chwilą, Ewa Marta napisał: Prawie wszystko wykupione:) Daj spokój, jeszcze od metra zostało. Czy może ja ślepa jestem? Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Daj spokój, jeszcze od metra zostało. Czy może ja ślepa jestem? Coś tam zostało rzeczywiście:) Quote
Kroook Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Ja poproszę nr konta z kosztem wysyłki pocztą. Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 8 minut temu, Kroook napisał: Ja poproszę nr konta z kosztem wysyłki pocztą. Zaraz wysyłam:) Jak mi prześlesz szybko adres, to wyślę Ci breloczek jutro razem z przesyłką do Tatankas:) Quote
Ellig Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry i serdecznie zapraszamy na zakupy. Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Przesyłka do Tatankas poleciala dzisiaj rano:) Kochane kupujące, jeśli zależy Wam na szybkim otrzymaniu zakupów wysyłajcie już dzisiaj swoje adresy, żebym od razu po zakończeniu bazarku w niedzielę wieczorem mogła popakować wszystko i powysyłać do Was informacje o kwotach do przesłania:) Bardzo ułatwi mi to pracę nad rozliczeniem bazarku:) Quote
egradska Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Dnia 2.12.2019 o 11:07, egradska napisał: Dzien dobry, 38 KT poprosze Dane do przelewu, pls . Udanych Mikolajek! Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 39 minut temu, egradska napisał: Dane do przelewu, pls . Udanych Mikolajek! Zaraz prześlę, wzajemnie:) Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Zapdosze jeszcze przed wyjsciem z pracy do domu na zakupy :) Quote
rozi Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 14 godzin temu, Ewa Marta napisał: Zapdosze jeszcze przed wyjsciem z pracy do domu na zakupy :) 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Ja z takim tematem... Jako że, tuż po laptopie, mam teraz nagły problem z samochodem i finanse nie pozwalają na zakup ozdóbek, propozycja moja jest następująca: Proszę zapisać nr.1 za 270zł dla Asi, przy czym Aska7 zapłaci 240zł, a ja od siebie dołożę 30zł. Quote
Recommended Posts