Tyśka) Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Zaglądam na bazarek i bardzo mi smutno z powodu nieszczęść, które na Was spadły :( Duuuużo zdrówka dla zwierzaków i sił dla Ciebie, WiosnaA. Quote
elik Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Aniu, jeśli znajdziesz chwilkę, to bardzo proszę o nr konta na PW. Ja podeślę adres do wysyłki, ale nie ma pośpiechu. Wyślesz, jak już całkiem nie będziesz miała co robić :) Quote
Aldrumka Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 oj współczuję, tyle chorób opanowało Twoje zwierzaczki ja też mogę wyróżnić ogłoszenia na olx napisz tylko które a tu poproszę jeszcze nr 10, 46, 51 i 56 w opcji KT oraz 80 za wyw. wysyłka będzie wspólna z Oleną 84 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Z całego serducha sciskam tulinkam za lapenki brzusienki wszytkie Wiosno 1 Quote
WiosnaA Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam na bazarek i bardzo mi smutno z powodu nieszczęść, które na Was spadły :( Duuuużo zdrówka dla zwierzaków i sił dla Ciebie, WiosnaA. Dziękuję Tysiu. 11 godzin temu, elik napisał: Aniu, jeśli znajdziesz chwilkę, to bardzo proszę o nr konta na PW. Ja podeślę adres do wysyłki, ale nie ma pośpiechu. Wyślesz, jak już całkiem nie będziesz miała co robić :) Pewnie w grobie Elu :(....dobrze,podeślę później. 10 godzin temu, Aldrumka napisał: oj współczuję, tyle chorób opanowało Twoje zwierzaczki ja też mogę wyróżnić ogłoszenia na olx napisz tylko które a tu poproszę jeszcze nr 10, 46, 51 i 56 w opcji KT oraz 80 za wyw. wysyłka będzie wspólna z Oleną 84 Z całego serca dziękuję Aldrumko! Zaraz jadę do weta i po powrocie wstawię linki do ogłoszeń. Dziękuję za zakupy! Naniosę już jak wrócę. 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Z całego serducha sciskam tulinkam za lapenki brzusienki wszytkie Wiosno Ewuś,dziękuję. 29 minut temu, Olena84 napisał: Zapraszamy! Zapraszamy nieustannie. Quote
Tyśka) Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Podniosę chociaż... bo choć oczy by chciały to z powodów rychłego ślubowania nie mam kompletnie jak kupić nic, w tym roku będą skromne święta, bez prezentów. 1 Quote
WiosnaA Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 6 godzin temu, Nadziejka napisał: 5 godzin temu, jola&tina napisał: Słonecznie zapraszamy! 4 godziny temu, Paulshadow napisał: Zapraszamy serdecznie :) 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Podniosę chociaż... bo choć oczy by chciały to z powodów rychłego ślubowania nie mam kompletnie jak kupić nic, w tym roku będą skromne święta, bez prezentów. Ja jesienią gromadziłam prezenty i na szczęście mam już gotowe , teraz też nie dałabym rady:( Justynko,a kiedy ten piękny Twój Dzień?,jeśli można wiedzieć. 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: To podnosimy 38 minut temu, Paulshadow napisał: Do gory Hop hop :) Dziękuję ślicznie za pilnowanie bazarku! Zaraz się biorę za zważenie fantów. Quote
WiosnaA Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Tu są ogłoszenia Promyczka i Bartusia, Promyczka: Od Alaskan Malamutte <<na WARSZAWĘ>> Od WiosnaA <<na BIAŁYSTOK>> Od WiosnaA <<na BIAŁYSTOK>> (tekst napisała majqa) (to idzie na Kraków-miesiąc temu zmieniłam z Białegostoku) Bartusia: Od Alaskan Malamutte <<na WARSZAWĘ>> Od WiosnaA <<na BIAŁYSTOK>> Od Tyś(ka) <<na SZCZECIN>> Bartusia,to drugie, co jest ode mnie, też miesiąc temu zmieniłam i idzie na Kraków. Aldrumko, Elik, wybierzcie,które chciałybyście wyróżnić. Bardzo gorąco dziękuję! Quote
WiosnaA Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: W maju :) Cudnie,najpiękniejszy miesiąc w roku, (jak dla mnie) ..uwielbiam maj. Quote
WiosnaA Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: 70 za cw . Dziękuję ślicznie. Quote
Tyśka) Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 15 godzin temu, WiosnaA napisał: Cudnie,najpiękniejszy miesiąc w roku, (jak dla mnie) ..uwielbiam maj. Dla mnie też :) Quote
Recommended Posts