Radek Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Wiesz że znów przegapiłeś? :D Co przegapiłem? Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 20 godzin temu, Koki-99 napisał: Jeszcze długopis poproszę w kt. Długopisów nigdy dość :) Dziekuje pięknie dziekuje 1 Quote
Radek Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Zaglądam z rana, podrzucam i pozdrawiam. 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 .zaprosimy pozdrowimy z nadzieja Quote
TZmestudio Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 11 godzin temu, Radek napisał: Co przegapiłem? Ja bym się nie pogrążał. :) Ale liczę na spostrzegawczość i zadośćuczynienie. Inaczej foch z przytupem. i oczywiście zapraszamy na bazarek nieustannie :) Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 4 minuty temu, TZmestudio napisał: Ja bym się nie pogrążał. :) Ale liczę na spostrzegawczość i zadośćuczynienie. Inaczej foch z przytupem. i oczywiście zapraszamy na bazarek nieustannie :) ..ale ze Wujenek Radek zrobil cos ...czego nie zrobil?? Quote
TZmestudio Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 18 minut temu, Nadziejka napisał: ..ale ze Wujenek Radek zrobil cos ...czego nie zrobil?? On to robi z opóźnieniem. Jak coś zaiskrzy, wysili komórki i go olśni. Albo jak wprost podsunie się czego nie zrobił. Ale zazwyczaj po kilku dniach już jest ok. À propos myślenia, przypomniał mi się szowinistyczny dowcip (za co z góry wraźliwsze osoby przepraszam): W jaki sposób myśli człowiek? - Człowiek ma w głowie dwie kulki. Latają po całej głowie, co jakiś czas się zderzają i wtedy następuje myśl. W jaki sposób myśli blondynka? - Tak samo, ale w głowie ma tylko jedną kulkę. Quote
TZmestudio Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Ale mam teraz zagwozdkę. Quote
WiosnaA Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Chociaż podniosę Ewuniu bardzo śliczny bazarek. Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 7 godzin temu, TZmestudio napisał: On to robi z opóźnieniem. Jak coś zaiskrzy, wysili komórki i go olśni. Albo jak wprost podsunie się czego nie zrobił. Ale zazwyczaj po kilku dniach już jest ok. À propos myślenia, przypomniał mi się szowinistyczny dowcip (za co z góry wraźliwsze osoby przepraszam): W jaki sposób myśli człowiek? - Człowiek ma w głowie dwie kulki. Latają po całej głowie, co jakiś czas się zderzają i wtedy następuje myśl. W jaki sposób myśli blondynka? - Tak samo, ale w głowie ma tylko jedną kulkę. …..hmmmnnn no ja blondynka i dawniejszych czasach mlodosci ponoc najpiękniejsze na Ziemi ...tak mawiali niektórzy ale u mnie czasem za wiele tych kulek ….ech ..i nie nadazam uhhhh…..nie natrzaskam wiec wujowi klapsiorow tu i uwdzie .. ze to wszystko jeno wybaczę w swej laskawosci … Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 6 minut temu, WiosnaA napisał: Chociaż podniosę Ewuniu bardzo śliczny bazarek. Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 3 godziny temu, Radek napisał: Ale mam teraz zagwozdkę. Nie boj nie lekaj się .. wlasna piersią obronie Cie Quote
Radek Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Chyba bardzo wolno myślę. Zanim mi się rozjaśni poproszę o cegiełkę za dychę i dane do przelewu. 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 18 minut temu, Radek napisał: Chyba bardzo wolno myślę. Zanim mi się rozjaśni poproszę o cegiełkę za dychę i dane do przelewu. Ogromnie Dziekuje Wujenku Za Wiekie Serce Poprosze na moje konto boc przecież na dwa serduszka podzielimy Quote
Radek Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Spokojnej nocy. Jeszcze nic nie wymyśliłem. Quote
TZmestudio Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 8 minut temu, Radek napisał: Spokojnej nocy. Jeszcze nic nie wymyśliłem. Nie zajrzales na nowy moj bazarek :) Nawet nie zauwazyles go. :D Quote
Radek Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 O kurczę. Faktycznie nie zauważyłem. Już się poprawiam. Quote
Nadziejka Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 Dobereczek wszystkim milym gosciom Quote
Recommended Posts