Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla 5 psiaczków na weta i leki 11- 30.11.2019 godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

70D za 90zł proszę

Witam gorąco i równie gorąco kibicuję zmaganiom  :)  Bardzo dziękuję za kolejne podniesienie poprzeczki   kwietki-Kopia.jpg    i pędzę zanotować zmianę    biegne.gif

Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

Dzień dobry :)

To ja się jeszcze skuszę na fanty: numer 7 i 121 za wywoławczą

I pędzę kończyć prace ogrodowe, ponoć już śnieg się zbliża, a niektóre roslinki jeszcze nie opatulone! :)

Witam Cię ponownie bardzo serdecznie   kwietki-Kopia.jpg

I gratuluję wyboru  :)  Ta torebeczka od Anna G-R, to cukiereczek.  Zastanawiałam się, czy sobie jej nie wziąć w opcji K.T. i dokupić do niej granatowe butki, bo to ja jeszcze z tych, co torebkę i buty w jednym kolorze noszą,. ale stwierdziłam, że butów na razie nie potrzebuję i byłby to dla mnie zbyt duży wydatek przed świętami  :(    Szczerze cieszę się, że to ją wypatrzyłaś  :)   

Gnam zanotować   biegnie-Kopia.jpg

• Like 1
Posted
35 minut temu, Aska7 napisał:

138 za wywoławczą i 133A za 7 zł.

Ooooo i znowu witam jedną z moich ulubionych Klientek   kwiatki-8.jpg

138 - strzał w dziesiątkę. Śliczna, zamszowa, nowa kurteczka. Zrobiłam jej nowe zdjęcie, bo to poprzednie niezbyt dobrze prezentowało tę kurteczkę, no i dobrze wyszło  :)

Pędzę zanotować   auteczko.gif

Posted
11 godzin temu, tatankas napisał:

8 piętro i brak tarasu,na którym można byłoby kawkę wypić i własny ogródek te 5 metrów nie rekompensuje niestety :(

My mamy spory balkon. Bardzo lubimy pić herbatę na balkonie, a psy lubią obserwować świat z góry:) Bez balkonu smutno. 

34 minuty temu, elik napisał:

Dobre i 5 metrów, jak do lasu blisko   :)  Niektórzy i tego mogą pozazdrościć.

W poprzednim mieszkaniu mieliśmy las przez ulicę. Teraz lasu brak, ale na szczęście stare osiedle, więc dużo zieleni i przestrzeń. 

Posted
19 minut temu, Radek napisał:

Teraz lasu brak, ale na szczęście stare osiedle, więc dużo zieleni i przestrzeń. 

6 la temu też przeprowadziliśmy się na stare osiedle i mamy sporo terenów do spacerów z psami. Jednak dawniej domy budowano w większej odległości od siebie i w zabudowie przestrzennej planowano place zabaw, zieleńce.

Posted
11 minut temu, elik napisał:

Jednak dawniej domy budowano w większej odległości od siebie i w zabudowie przestrzennej planowano place zabaw, zieleńce.

Nie przepadam za nowymi osiedlami. Właśnie ze względu na gęstą zabudowę. Sąsiad do garnka może zajrzeć. 

Posted
37 minut temu, Radek napisał:

My mamy spory balkon. Bardzo lubimy pić herbatę na balkonie, a psy lubią obserwować świat z góry:) Bez balkonu smutno. 

W poprzednim mieszkaniu mieliśmy las przez ulicę. Teraz lasu brak, ale na szczęście stare osiedle, więc dużo zieleni i przestrzeń. 

Przy trójce dzieci to ja mam na balkonie pranie,3 rowery,2 hulajnogi i deskorolkę,brak miejsca na wypicie kawy niestety,no a las mam bardzo blisko,nawet widać zza okna,ale,że człowiekowi zawsze mało ;)

8d98d48483be6adbmed.jpg

Posted
3 minuty temu, tatankas napisał:

Przy trójce dzieci to ja mam na balkonie pranie,3 rowery,2 hulajnogi i deskorolkę,brak miejsca na wypicie kawy niestety,no a las mam bardzo blisko,nawet widać zza okna,ale,że człowiekowi zawsze mało ;)

8d98d48483be6adbmed.jpg

Mi na oczy padł ten słodziak na pierwszym planie :) Suuuuup-er jest   serce-9-bij-ce.gif

Za chwilę wydrukuję list przewodowy i pędzę nadać Twoje fanty.

• Like 1
Posted
6 minut temu, elik napisał:

Mi na oczy padł ten słodziak na pierwszym planie :) Suuuuup-er jest   serce-9-bij-ce.gif

Za chwilę wydrukuję list przewodowy i pędzę nadać Twoje fanty.

Ten słodziak to nowa odmiana 30kg kocurra bokserusa pospolitusa :)

642c838c9215b667med.jpg

Posted
1 minutę temu, tatankas napisał:

Ten słodziak to nowa odmiana 30kg kocurra bokserusa pospolitusa :)

642c838c9215b667med.jpg

Kocham takie kocurki :)

Ale teraz zmykam, bo mi kiosk zamkną. Dzisiaj jest czynny tylko do 14-tej.

• Like 1
Posted
4 godziny temu, tatankas napisał:

las mam bardzo blisko,nawet widać zza okna

Las za oknem wygląda fajnie, ale lepszy pierwszy plan:) 

2 godziny temu, Kamila Proc napisał:

o ranyyyyy, przecie dzisiaj koniec..... co to bedzie? co to bedzie?(ja sie pytam... i Was)

To się nazywa zaangażowanie. 

Posted

Ja to mam szczynście!  Jak zwykle po obiedzie, załadowałam zmywarkę i włączyłam. Po kilkudziesięciu minutach usłyszałam dziwny, nietypowy odgłos wylewania wody ze zmywarki. Na szczęście szybko zareagowałam i uratowałam, przynajmniej częściowo, sytuacje, otwierając zmywarkę  dzięki czemu przestała pracować, czyli wylewać wodę poza odpływ. Tak mam mało czasu i jeszcze to :(  Mąż dostał reprymendę, a ja musiałam sprzątać. Oczywiście, jak sporo osób, pod zlewozmywakiem trzymam ziemniaki, marchew, cebulę i oczywiście śmieci. Wszystko z wyjątkiem śmieci (wysoki kubeł) zostało zalane wodą ze zmywarki :(  

Posted
3 godziny temu, Kamila Proc napisał:

koniec bliski

3 godziny temu, Aska7 napisał:

Miałaś się rozwinąć

o ranyyyyy, przecie dzisiaj koniec..... co to bedzie? co to bedzie?(ja sie pytam... i Was)

3 godziny temu, Aska7 napisał:

Lepiej : )

ratujcie sie wszyscy!!! licytujcie!!!

54 minuty temu, Kamila Proc napisał:

i to sie nazywa odzew na apel

52 minuty temu, sunnynight napisał:

Iiii tam, to się nazywa prześwit w sklerozie lol

49 minut temu, Radek napisał:

Las za oknem wygląda fajnie, ale lepszy pierwszy plan:) 

To się nazywa zaangażowanie. 

46 minut temu, Kamila Proc napisał:

suma sumarum jest gites

Zamiast spokojnie podsumować bazarek, traciłam czas na sprzątanie kuchni.

No ale już jestem i przyznam, .że czytając posty powoli wraca mi humor  :)  Dzięki Wam za to   kciuki-ok-8.jpg

A lajki jak zwykle nie wiadomo gdzie  :(

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, sunnynight napisał:

Poproszę w CW nr 13B, 117, 118.

Witam serdecznie,  cieszę, się z przybycia i bardzo dziękuję za pomoc dla psiaczków   serce_dmucha.jpg

Biegnę zanotować   biegnie-Kopia.jpg

• Like 1