malagos Posted November 19, 2019 Author Posted November 19, 2019 9 godzin temu, agat21 napisał: On taką butelkę po prostu przystosowuje do lepszej biodegradacji! To ekolog jest :D Ale wiesz, jak trudno znaleźć te butelki "po użyciu" w wysokiej trawie i liściach? :) Chyba wiosną trzeba będzie się tym zająć :) Quote
Nadziejka Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Caluje sciskam za smokunia Szarunia wzruszenie ogromne serducko Szaruniu calem sercem malagosiu slij mi pr num konta Quote
Nadziejka Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Nadziejkowo zapraszamy Zaczarowany dla Misi Lenki i Szarika sercem calem do 2 grudnia Quote
malagos Posted November 22, 2019 Author Posted November 22, 2019 Pozdrawiamy z Szarkiem :) to cudny, pogodny, wesoły psiak! Teraz tylko znaleźć mu dobry dom........... 1 Quote
Mazowszanka13 Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Serdecznie zapraszam na bazarek spożywczy z suszonymi kwiatami, ziołami, owocami:) Do tego miszmasz przedświąteczny. Część dochodu na tymczasy malagos. O masz ci los. Jak link wkleić ? https://www.dogomania.com/forum/topic/350893-bazarek-spo Quote
Poker Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Przed chwilą, Mazowszanka13 napisał: Serdecznie zapraszam na bazarek spożywczy z suszonymi kwiatami, ziołami, owocami:) Do tego misz-masz przedświąteczny. Część dochodu na tymczasy malagos. Mazowszanko , nie ma linku do bazarku. Quote
Mazowszanka13 Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 3 minuty temu, Poker napisał: Mazowszanko , nie ma linku do bazarku. Uff ! Dało radę:) Quote
malagos Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Dziękuję Dziewczyny kochane za pamięć, a Mazowszance i Nadziejce za bazarki! Quote
Nadziejka Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 przepiękne serduszko Szarus pozdrawiam stokrosci tulinkam ciociu slij mi numer konta 1 Quote
malagos Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 Ania właśnie wraca do Warszawy, z Tomkiem, na 3 dni zostaję sama z piesami. Chodzę jeszcze z laseczką, ale jestem w domu, nie pracuję, poradzę sobie ze wszystkim. Najwięcej roboty mam ze staruszkami: Nusią i Zulką. Muszę co 2 godziny je wyprowadzać, pilnować i szybko reagować, jak tylko się obudzi jedna czy druga, i zaraz otwierać drzwi na taras, bo siusiają tam gdzie stoją :( To też się tyczy nocy, podświadomie czuwam i kuśtykam dwa razy w nocy, by je wypuścić na siusiu. Szarik jest trochę szalony, cieszy się, skacze, zachęca do zabawy. Ania przez 2 tygodnie dała sama sobie z nim doskonale radę, ja dopiero wczoraj poszłam z Nią i psem do sadu. Bardzo interesuje się wszystkim, co się weźmie do ręki, patyk, butelka, zabawka, i nawet za moją laseczkę złapał. Muszę po prostu bardzo uważać, by mnie nie przewrócił z tą laską. Dziś rano wybiegał się w sadzie pół godziny, oczywiście z Anią, więc ja pójdę z nim dopiero po południu. Quote
Nadziejka Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Najserdeczniej sciskam wszystkie lapenki i Ciebie Dobraduszenko malagosiu radości w sercu wielka ze maja dobrze bezpiecznie spokojności te wszytke oczenka brzusienki wracaj wracaj ciociu do zdrowia 1 Quote
malagos Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 Dzień dobry, melduję, że daję radę, a z kolanem coraz lepiej :) Ogłosiłam Szarika na olx na Warszawę, ale zero odzewu. Tak bym chciała dla niego dobry dom, najlepiej z ogrodem, w którym by sobie biegał, i z człowiekiem, by z nim pracował. Quote
Nadziejka Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 11 godzin temu, malagos napisał: Dzień dobry, melduję, że daję radę, a z kolanem coraz lepiej :) Ogłosiłam Szarika na olx na Warszawę, ale zero odzewu. Tak bym chciała dla niego dobry dom, najlepiej z ogrodem, w którym by sobie biegał, i z człowiekiem, by z nim pracował. Quote
Poker Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Dobrze , że z kolanem lepiej. Ja mam teraz to samo z Dolarkiem co Ty z Nusią i Zulką. Tylko , że Dolar reaguje agresja na każdą czynność przy nim. I też potrafi się załatwić gdzie stoi. poleciały 2 dyszki. 1 Quote
malagos Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 14 godzin temu, Poker napisał: Dobrze , że z kolanem lepiej. Ja mam teraz to samo z Dolarkiem co Ty z Nusią i Zulką. Tylko , że Dolar reaguje agresja na każdą czynność przy nim. I też potrafi się załatwić gdzie stoi. poleciały 2 dyszki. Starość jest taka przykra, i dla ludzi, i dla zwierzaków :( Pokerku, wpłynęło 20 zł, serdecznie dziękuję! Zapisuję na 1 stronie. Quote
Mazowszanka13 Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Przelałam na konto malagos 35 zł od mdk8 za przetwory. Dziękujemy :) Quote
malagos Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 5 godzin temu, Mazowszanka13 napisał: Przelałam na konto malagos 35 zł od mdk8 za przetwory. Dziękujemy :) O, bardzo dziękuję :) Quote
malagos Posted November 27, 2019 Author Posted November 27, 2019 Był jeden telefon w sprawie Szarika. Ale aż ze Złotoryi... Za daleko, jak ustaliłyśmy z panią :( Quote
Tyśka) Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Ważne, że Szarik wpadł komuś w oko. Jeszcze się doczeka swojego domu. Dużo zdrowia Ci życzę, malagos. 1 Quote
malagos Posted November 27, 2019 Author Posted November 27, 2019 Dnia 26.11.2019 o 12:24, Mazowszanka13 napisał: Przelałam na konto malagos 35 zł od mdk8 za przetwory. Dziękujemy :) Jest już na koncie, dzięki! Quote
Nadziejka Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Pozdrowienia serdecznie malagosiu Tobie i zwierzunkom 1 Quote
malagos Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 My też pozdrawiamy z całym stadkiem :) Szarik bawi sie jak szczeniak, podrzuca zabawki, biega z nimi, czeka, aż się kolejną rzuci :) Taki duży dzieciak :) Sierść już ładna, boczki zaokrąglone. Nadal rzuca się na jedzenie, nie da nawet miski na ziemi postawić, już pochłania w locie. Dwa razy dostaje ciepłe jedzenie - albo makaron czy ryż z mięsem, albo kluski i do tego puszka albo czubata miska chrupek. Zawsze też zmieniam wodę, bo zamarza, a Szarik pije chętnie. 2 Quote
malagos Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 On u tego gospodarza nie miał źle pod względem psychicznym. Nie był bity, kopany czy źle traktowany. Spuszczany z łańcucha, bawił się z gospodarzem. Żeby tylko to żywienie .... Quote
Recommended Posts