Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.01.2020 o 11:29, iwna5702 napisał:

A Dumka była niedzielnym (26.01)  w szkle kontaktowym  :)

Super wyszło :) Śliczna, kochana psia dama Dumeczka:)

Życzymy niuni najlepszego domku pod słońcem!

• Like 1
Posted
Dnia 27.01.2020 o 11:35, beataczl napisał:

oj, nie zrozumialam.... ale czuje ze cos dobrego :)

Jak najbardziej - jest to cykliczny program na TVN - teoretycznie satyryczny, prowadzony  przez dziennikarza i zaproszoną osobę, rozmowy dotyczą bieżącej sytuacji w kraju, jest to program codzienny, a przy niedzieli, są na koniec pokazywane psiaki szukające domów:)

Posted
Dnia 29.01.2020 o 16:18, katakka napisał:

U Kulki i Lenki wszystko po staremu, leniwy, śpiący dzień za dniem. Z utęsknieniem czekamy na wiosnę, długie widne dni i trochę radości w tej szarości

bf92d8659245de13gen.jpg

c4d7b75be7db873agen.jpg

To jest dobra miejscówka na te szarugi - wszystkim się już chyba ulewa - a to dopiero koniec stycznia . Do wiosny dalekooo

Posted

Wymęczyłam bazarek dla Kulki, bo ciężki ten początek roku , więc może parę groszy się uzbiera dla babci.

Tylko nie wiem jak link wkleić - POMÓŻCIE , bo jak wklejam, to znika po ułamku sekundy i tylko ta ramka zostaje nieszczęsna :( 

• Like 1
Posted

A teraz może uda mi się wkleić link do starego wątku sprzed wielu lat - wątku mojego wiecznego tymczasowicza Ząbka - nie chciałam pisać o Ząbku tutaj bo to w końcu wątek babć , ale może zagląda tu ktoś, kto Ząbka pamięta, kto chciałby wiedzieć, że Ząbuś po 7 latach "wrócił" się pożegnać.... :(

https://www.dogomania.com/forum/topic/39066-jamnikowaty-ząbek-od-2-lat-w-dt-pomóżcie-ogłaszać-i-szukać-ds/page/45/ 

-   udało się 

Posted
13 godzin temu, katakka napisał:

A teraz może uda mi się wkleić link do starego wątku sprzed wielu lat - wątku mojego wiecznego tymczasowicza Ząbka - nie chciałam pisać o Ząbku tutaj bo to w końcu wątek babć , ale może zagląda tu ktoś, kto Ząbka pamięta, kto chciałby wiedzieć, że Ząbuś po 7 latach "wrócił" się pożegnać.... :(

https://www.dogomania.com/forum/topic/39066-jamnikowaty-ząbek-od-2-lat-w-dt-pomóżcie-ogłaszać-i-szukać-ds/page/45/ 

-   udało się 

Ząbek był cudowny, miałam okazje poznać go osobiście - wszędzie go było pelno, zaganiał stado, wskakiwał na łóżka, pkonywał schody góra-dół. Będzie go brakowało maluśkiego :(

Posted
Dnia 30.01.2020 o 15:21, iwna5702 napisał:

Jak najbardziej - jest to cykliczny program na TVN - teoretycznie satyryczny, prowadzony  przez dziennikarza i zaproszoną osobę, rozmowy dotyczą bieżącej sytuacji w kraju, jest to program codzienny, a przy niedzieli, są na koniec pokazywane psiaki szukające domów:)

Oj, a ja przegapiłam akurat ten odcinek. Niedzielne staram się oglądać poniekąd właśnie ze względu na psiaki :)

Posted

Tez się strasznie cieszę, jedna już w swoim domku - a druga? Myślałam o niej cały czas i czekałam na moment , kiedy będzie mogła wreszcie przyjechać  i udało się  :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 4.02.2020 o 11:59, iwna5702 napisał:

A na deser dobre wieści  zadziałało "Szkło kontaktowe" i  Dumka wczoraj pojechała do swojego domu  :) Huraaaa

3f43bd955349.jpg

Zdradzisz gdzie?

Posted
Dnia 6.02.2020 o 18:44, UlaFeta napisał:

Zdradzisz gdzie?

Dnia 4.02.2020 o 14:28, iwna5702 napisał:

Tez się strasznie cieszę, jedna już w swoim domku - a druga? Myślałam o niej cały czas i czekałam na moment , kiedy będzie mogła wreszcie przyjechać  i udało się  :)

Znalezione obrazy dla zapytania: gify misie teddy

Posted
9 godzin temu, iwna5702 napisał:

Rudzinka była u mnie tymczasowo - i wczoraj pojechała zająć zwolnioną przez Dumkę miejscówkę u Ewy - z Wielką Nadzieją, że może i ona znajdzie swój dom :)

Znalezione obrazy dla zapytania: gify misie teddy

Posted
Dnia 10.02.2020 o 12:21, iwna5702 napisał:

Rudzinka była u mnie tymczasowo - i wczoraj pojechała zająć zwolnioną przez Dumkę miejscówkę u Ewy - z Wielką Nadzieją, że może i ona znajdzie swój dom :)

za Rudzinke trzymam kciuki,tyle zmian na raz,.. niech sie odnajdzie szybko u Ewy:)