Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y ***** KRAMIK w KOCIEJ BUDCE ***** budowlany i nie tylko ***** do 12 listopada godz.20:00

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Aga76 napisał:

Nie zabierasz na swoje? Oj, trzeba będzie być przyzwoitym przy wpisywaniu tytułu przelewu :(

Mój bank łączy się z innym, jest bałagan, przerwy techniczne, boję się że coś się spieprzy na dłużej, niż przewidują. A w tytule trzeba będzie wpisać "kocie budki" :)

Posted

9 - 11/11 prace serwisowe, też mnie to zastanawia, czy serwer wstanie i inne pierdoły, może będą gratisy na kontach... hehehe Oby tylko nie było dużej wtopy :D

• Like 1
Posted

A ja wiem? Chciałaś ciasteczka, teraz grzanki... Może Ty niedopita jesteś?

Coś pododaję w drugim obiegu, motałam się z zaproszeniami, muszę teraz z Kulą wyjść.

Posted
14 minut temu, elik napisał:

Proszę 3 deseczki, bo jeszcze żadnej nie ma, a budki obić trza. I nr konta też proszę.

Ślicznie dziękuję   49.gif

To będą trzy zestawy deseczek, idę zapisać  :)

Znalezione obrazy dla zapytania deski obrazyZnalezione obrazy dla zapytania deski obrazyZnalezione obrazy dla zapytania deski obrazy

Posted
1 godzinę temu, Aga76 napisał:

Grzankę dla siebie chciałam :) 

Może być z kukurydzą? Bo puszka już otwarta jakiś czas temu i... no mniejsza z tym, jak może być, to dodam, bez zdjęcia, niestety.

Posted
4 minuty temu, rozi napisał:

Może być z kukurydzą? Bo puszka już otwarta jakiś czas temu i... no mniejsza z tym, jak może być, to dodam, bez zdjęcia, niestety.

Ale na ciepło, trochę pipipip? 

Posted
Przed chwilą, Kamila Proc napisał:

bo lubie Twoje bazarki

One Ciebie też lubią. Przypomniała mi się rozmowa z moim małym Krzysiem, ze 4 latka miał. Coś tam o żabach i dalej:

Krzyś - Ja lubię żaby

Ja - One ciebie też lubią

Krzyś - Ale nie wszystkie, bo niektóre mnie nie znają.

:)

• Like 1
Posted
6 minut temu, rozi napisał:

One Ciebie też lubią. Przypomniała mi się rozmowa z moim małym Krzysiem, ze 4 latka miał. Coś tam o żabach i dalej:

Krzyś - Ja lubię żaby

Ja - One ciebie też lubią

Krzyś - Ale nie wszystkie, bo niektóre mnie nie znają.

:)

a mnie moja rozmowa z dawnym chlopakiem-marynarzem. Pytam go, czy to prawda, ze marynarze maja dziewczyny w kazdym porcie, a on na to: "nie wiem, nie bylem jeszcze w kazdym porcie".

• Like 2
Posted
Dnia ‎2019‎-‎10‎-‎26 o 20:14, rozi napisał:

DRUGI OBIEG

a) kieliszek wiadomo czego, cena 10zł

b) grzanki z kukurydzą, cena 9zł za 4 sztuki (maciupne)

c) tagliatelle ze szpinakiem, cena 10zł za porcję w Kociej. Za przepis (dokładny! z podaniem jaki makaron itd.)14zł.

spenat.JPG

Do DRUGIEGO dodałam spenat.

• Like 1