rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Poprosze nr konta. Będę robila przelewy to jedna paczka wysle:) Poczekaj chwileńkę, ustalam konto. Quote
Aga76 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Nie zbierasz na swoje? Oj, trzeba będzie być przyzwoitym przy wpisywaniu tytułu przelewu :( Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 3 minuty temu, Aga76 napisał: Nie zabierasz na swoje? Oj, trzeba będzie być przyzwoitym przy wpisywaniu tytułu przelewu :( Mój bank łączy się z innym, jest bałagan, przerwy techniczne, boję się że coś się spieprzy na dłużej, niż przewidują. A w tytule trzeba będzie wpisać "kocie budki" :) Quote
Aga76 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 9 - 11/11 prace serwisowe, też mnie to zastanawia, czy serwer wstanie i inne pierdoły, może będą gratisy na kontach... hehehe Oby tylko nie było dużej wtopy :D 1 Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Wpłaty pójdą bezpośrednio, jak przy czosnku, czyli do Dory. Tym razem w tytule "kocie budki". I nick. Quote
Aga76 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 No dobra, konto jest, ciasteczka są, co jeszcze będzie? :) Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 A ja wiem? Chciałaś ciasteczka, teraz grzanki... Może Ty niedopita jesteś? Coś pododaję w drugim obiegu, motałam się z zaproszeniami, muszę teraz z Kulą wyjść. Quote
elik Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Proszę 3 deseczki, bo jeszcze żadnej nie ma, a budki obić trza. I nr konta też proszę. Quote
Figunia Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Dziękując za zaproszenie, podrzuce chociaż. .. Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 14 minut temu, elik napisał: Proszę 3 deseczki, bo jeszcze żadnej nie ma, a budki obić trza. I nr konta też proszę. Ślicznie dziękuję To będą trzy zestawy deseczek, idę zapisać :) Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 5 minut temu, Figunia napisał: Dziękując za zaproszenie, podrzuce chociaż. .. Dziękujemy z odwiedziny :) Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Grzankę dla siebie chciałam :) Może być z kukurydzą? Bo puszka już otwarta jakiś czas temu i... no mniejsza z tym, jak może być, to dodam, bez zdjęcia, niestety. Quote
Aga76 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 4 minuty temu, rozi napisał: Może być z kukurydzą? Bo puszka już otwarta jakiś czas temu i... no mniejsza z tym, jak może być, to dodam, bez zdjęcia, niestety. Ale na ciepło, trochę pipipip? Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 4 minuty temu, Aga76 napisał: Ale na ciepło, trochę ...? Na ciepło na ciepło, nie rozgaduj przepisów :D Zaraz dodam do DRUGIEGO. Quote
Aga76 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 4 minuty temu, rozi napisał: Na ciepło na ciepło, nie rozgaduj przepisów :D Zaraz dodam do DRUGIEGO. Upsss... Poproszę grzanki :) Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 1 minutę temu, Aga76 napisał: Upsss... Poproszę grzanki :) Dopisuję do rachunku Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: wpadlam susznie Quote
Kamila Proc Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 13 minut temu, rozi napisał: susznie bo lubie Twoje bazarki Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: bo lubie Twoje bazarki One Ciebie też lubią. Przypomniała mi się rozmowa z moim małym Krzysiem, ze 4 latka miał. Coś tam o żabach i dalej: Krzyś - Ja lubię żaby Ja - One ciebie też lubią Krzyś - Ale nie wszystkie, bo niektóre mnie nie znają. :) 1 Quote
Kamila Proc Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 6 minut temu, rozi napisał: One Ciebie też lubią. Przypomniała mi się rozmowa z moim małym Krzysiem, ze 4 latka miał. Coś tam o żabach i dalej: Krzyś - Ja lubię żaby Ja - One ciebie też lubią Krzyś - Ale nie wszystkie, bo niektóre mnie nie znają. :) a mnie moja rozmowa z dawnym chlopakiem-marynarzem. Pytam go, czy to prawda, ze marynarze maja dziewczyny w kazdym porcie, a on na to: "nie wiem, nie bylem jeszcze w kazdym porcie". 2 Quote
rozi Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Dnia 2019-10-26 o 20:14, rozi napisał: DRUGI OBIEG a) kieliszek wiadomo czego, cena 10zł b) grzanki z kukurydzą, cena 9zł za 4 sztuki (maciupne) c) tagliatelle ze szpinakiem, cena 10zł za porcję w Kociej. Za przepis (dokładny! z podaniem jaki makaron itd.)14zł. Do DRUGIEGO dodałam spenat. 1 Quote
Kamila Proc Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 fajne te bazarki, szczegolnie kulinarne, nie sposob przytyc Quote
Recommended Posts