Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo się ostatnio ucieszyłam, że udało się jakimś cudem uzbierać zapas finansowy u Fido i Bonusa... Dzisiaj zajrzałam na pocztę i okazało się, że Kikou nie wystawiła faktur za pobyt w maju. Zrobiła to teraz za dwa miesiące... No i żegnaj spokoju finansowy 🙂

Opłaciłam dzisiaj pobyt za maj i czerwiec Faktury 807/23 i 814/23. W sumie 580 zł

Posted
Dnia 5.07.2023 o 19:05, Ewa Marta napisał:

Bardzo się ostatnio ucieszyłam, że udało się jakimś cudem uzbierać zapas finansowy u Fido i Bonusa... Dzisiaj zajrzałam na pocztę i okazało się, że Kikou nie wystawiła faktur za pobyt w maju. Zrobiła to teraz za dwa miesiące... No i żegnaj spokoju finansowy 🙂

Opłaciłam dzisiaj pobyt za maj i czerwiec Faktury 807/23 i 814/23. W sumie 580 zł

FAKTURA - Fido, Bonus 06.23.pdf FAKTURA - Fido, Bonus 05.23.pdf

Posted

Bardzo dziękujemy teresie118 za wpłatę 150 zł - stałej za 3 kwartał dla Fidusia ❤️

Patrzę na zdjęcia Fidulka i cicho myśłę, żebyśmy jak najdłużej mogły zrzucać się na jego utrzymanie.  Jest taki nieporadny, taki stareńki 😞

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fidunio jest juz tak biednym stareńkim biedactwem, że aż mu uszka wyłysiały i teraz juz musze go okrywać razem z uszkami bo jak mu chlodno w te uszka to "miałka". Nawet w te upalniejsze dni sierpniowe lepiej się czuł chociaż troszkę przykryty. Nawet juz sam nie moze usiąść tylko apetyt mu pozostał

IMG_20230830_221610.jpg

IMG_20230830_221459.jpg

• Like 4
Posted
Dnia 30.08.2023 o 22:19, kikou napisał:

Fidunio jest juz tak biednym stareńkim biedactwem, że aż mu uszka wyłysiały i teraz juz musze go okrywać razem z uszkami bo jak mu chlodno w te uszka to "miałka". Nawet w te upalniejsze dni sierpniowe lepiej się czuł chociaż troszkę przykryty. Nawet juz sam nie moze usiąść tylko apetyt mu pozostał

IMG_20230830_221610.jpg

IMG_20230830_221459.jpg

Serce pęka, mam nadzieję, że Fidunio nie cierpi.

Posted
Dnia 30.08.2023 o 22:19, kikou napisał:

IMG_20230830_221610.jpg

IMG_20230830_221459.jpg

Dnia 31.08.2023 o 09:32, Ellig napisał:

Serce pęka, mam nadzieję, że Fidunio nie cierpi.

Jeśli ma apetyt, to prawdopodobnie nic Fidusia nie boli. Biedniutki kochany Fidulek i Kasia znowu cierpi 😰  

Posted
Dnia 31.08.2023 o 09:42, elik napisał:

Jeśli ma apetyt, to prawdopodobnie nic Fidusia nie boli. Biedniutki kochany Fidulek i Kasia znowu cierpi 😰  

Mam nadzieję, bo serce pęka patrząc na niego.

Bardzo serdecznie dziękujemy Małgosi i Rafałowi za wpłatę 100 zł dla Fidulka  ❤️