rozi Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 10 godzin temu, Mta82 napisał: Dzień dobry. Ja również poproszę patent na czosnek. Dziękuję, zapisuję :) Quote
rozi Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 Miałam reklamację dotyczącą mojej nomenklatury. Otóż "czapeczka" w moim wydaniu to jest ta twarda końcówka ząbka, przy korzonkach, ta szersza, podobno to się "dupka" powinno nazywać. Quote
Iv_ Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 4 godziny temu, rozi napisał: Miałam reklamację dotyczącą mojej nomenklatury. Otóż "czapeczka" w moim wydaniu to jest ta twarda końcówka ząbka, przy korzonkach, ta szersza, podobno to się "dupka" powinno nazywać. To "dupka" :)) Quote
rozi Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 46 minut temu, Iv_ napisał: Ale tu cisza, jak w kościole ;)) Też takie odnoszę wrażenie :)) Quote
Aska7 Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Daj ten przepis, bo jutro robię leczo paprykowe. I konto Quote
Radek Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 1 godzinę temu, Iv_ napisał: Ale tu cisza, jak w kościole ;)) 59 minut temu, rozi napisał: Też takie odnoszę wrażenie :)) Już się poprawiam. Quote
Radek Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: A to już ktoś dostał przepis? W ramach testów:) Ja się nie załapałem. 1 Quote
uxmal Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Z tej strony tester... Oj było w domu gorąco, czy patent zadziała czy nie... Kto szybciej obierze czosnek. ? Ja z patentem czy ja bez patentu. Wynik oczywisty : ja z patentem w takich samych warunkach klimatycznych i fizycznych byłam szybsza niż ja bez patentu. 2 Quote
rozi Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Dzień dobry :) Musiałam wczoraj położyć się wcześniej, a forum z telefonu to nie na moje nerwy. Od pewnego czasu Dogo znów się sypie, nie pokazują się daty wpisów (niektóre), zdjęć nie można itd., w związku z tym roześlę dziś PW do Wszystkich, bo za chwilę może się okazać, że komunikator wcięło. 1 Quote
Kamila Proc Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: A ja jeszcze nie wpłaciłem:/ ja tesz nie Quote
Radek Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 3 minuty temu, Aska7 napisał: A ja tak To możesz legalnie korzystać z patentu:) Quote
Kamila Proc Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 czosnek czy cebula? cebula czy czosnek? Quote
Recommended Posts