Olena84 Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 6 minut temu, Kamila Proc napisał: nie wiem, jest jakis pospiech? nie, ale ja lubię emocje! Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 wiec poczekamy i bedziemy je budowac powoli Quote
Olena84 Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 7 minut temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! witaj! Quote
Radek Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: moj portfel jeszcze o tym nie wie A co będzie jak się dowie? Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Przed chwilą, Radek napisał: A co będzie jak się dowie? zemdleje Quote
ala123 Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Dziękuję za zaproszenie i poproszę nr 34, 42 i 86 . 1 Quote
Radek Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: zemdleje Tylko jak zrobić, żeby się nie dowiedział? Quote
Olena84 Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 19 godzin temu, Kamila Proc napisał: numer 26 prosze Dziękuję! 14 godzin temu, ala123 napisał: Dziękuję za zaproszenie i poproszę nr 34, 42 i 86 . dziękuję! 2 godziny temu, Radek napisał: Zaglądam po nocnej przerwie:) witam! Quote
Radek Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 4 godziny temu, anica napisał: Czy ja widzę tosta? Quote
Radek Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: tak, tosta w poscie Taki tost kusi, a ja nie mam tostera w domu. Quote
Tyśka) Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: Ale ładny króliczek.. :) Baranek :) Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób i potrzebie podawania codziennie zastrzyków i częstych kroplówek. Brat po tych wszystkich latach nie chciał już żadnego zwierzaka - dopiero teraz szukał dla siebie koteczki i jest jego wyczekanym futrzakiem. Quote
uxmal Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Baranek :) Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób i potrzebie podawania codziennie zastrzyków i częstych kroplówek. Brat po tych wszystkich latach nie chciał już żadnego zwierzaka - dopiero teraz szukał dla siebie koteczki i jest jego wyczekanym futrzakiem. Baranka nie widzę :( Twoj brat miał baranka? Tzn jako zwierzaczka do towarzystwa? Quote
Tyśka) Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 4 minuty temu, uxmal napisał: Baranka nie widzę :( Twoj brat miał baranka? Tzn jako zwierzaczka do towarzystwa? Królika takiego:) Francuski baran (Oryctolagus cuniculus) - chociaż raczej mix, bo król z zoologicznego sprzedany nam jako "miniaturka". Poszliśmy do zoologicznego po jedzonko dla mojego chomika, a wróciliśmy z królikiem... Pan powiedział, że jak go nie weźmiemy to się go pozbędzie... Króliś siedział z zawieszoną główką, we własnych odchodach, w klatce tak małej, że nie mógł się za bardzo obrócić. Poprosiliśmy, aby go wyjął na chwilę, a ten królik totalnie umęczony życiem zwierzaka zoologicznego tylko stał na podłodze, nie ruszał się... Pan zapewniał, że to młode króliczątko miniaturka (z 2msc ma), więc dlatego takie ma uszka, a okazało się że miniaturka to to żadna... urósł... ważył ponad 6kg :) no i miał mnóstwo chorób. Ale był szalony i upominał się o swoje, i to niemal zaraz po przekroczeniu domu :) Niestety, zdjęć nie mam, nie zachowały się. Był ślicznym madagaskarowatym królisiem. - coś tego typu :) 1 Quote
Olena84 Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: witam cześć! 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Hoop! i hopsa 2 godziny temu, uxmal napisał: Ale ładny króliczek.. :) ;) 1 godzinę temu, Radek napisał: Taki tost kusi, a ja nie mam tostera w domu. a ja mam ;) ale tostów nie mam:( 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Baranek :) Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób i potrzebie podawania codziennie zastrzyków i częstych kroplówek. Brat po tych wszystkich latach nie chciał już żadnego zwierzaka - dopiero teraz szukał dla siebie koteczki i jest jego wyczekanym futrzakiem. fajnie, że brat tak polubił królika, dobrze że zdecydował się na kolejnego zwierzaczka Quote
Tyśka) Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 minutę temu, Olena84 napisał: fajnie, że brat tak polubił królika, dobrze że zdecydował się na kolejnego zwierzaczka Fajni ludzie z nich, więc z czasem i psiak u nich zagości :) Podniosę. 1 Quote
Radek Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób Chyba to dość długo. Nasz królik żył około 5 lat. Fajne są króliki. 1 Quote
Recommended Posts