Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY!!! NR2 - Bazarek książkowy - ponad 100 pozycji dla Grzesia - KT - do 16.10

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, Kamila Proc napisał:

numer 26 prosze

Dziękuję!

14 godzin temu, ala123 napisał:

Dziękuję za zaproszenie i poproszę nr 34, 42 i 86  .

dziękuję!

2 godziny temu, Radek napisał:

Zaglądam po nocnej przerwie:) 

witam!

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Ale ładny króliczek.. :)

Baranek :)

Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób i potrzebie podawania codziennie zastrzyków i częstych kroplówek. Brat po tych wszystkich latach nie chciał już żadnego zwierzaka - dopiero teraz szukał dla siebie koteczki i jest jego wyczekanym futrzakiem.

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób i potrzebie podawania codziennie zastrzyków i częstych kroplówek. Brat po tych wszystkich latach nie chciał już żadnego zwierzaka - dopiero teraz szukał dla siebie koteczki i jest jego wyczekanym futrzakiem.

Baranka nie widzę :( Twoj brat miał baranka? Tzn jako zwierzaczka do towarzystwa? 

Posted
4 minuty temu, uxmal napisał:

Baranka nie widzę :( Twoj brat miał baranka? Tzn jako zwierzaczka do towarzystwa? 

Królika takiego:) Francuski baran (Oryctolagus cuniculus)  - chociaż raczej mix, bo król z zoologicznego sprzedany nam jako "miniaturka". Poszliśmy do zoologicznego po jedzonko dla mojego chomika, a wróciliśmy z królikiem...  Pan powiedział, że jak go nie weźmiemy to się go pozbędzie... Króliś siedział z zawieszoną główką, we własnych odchodach, w klatce tak małej, że nie mógł się za bardzo obrócić. Poprosiliśmy, aby go wyjął na chwilę, a ten królik totalnie umęczony życiem zwierzaka zoologicznego tylko stał na podłodze, nie ruszał się... Pan zapewniał, że to młode króliczątko miniaturka (z 2msc ma), więc dlatego takie ma uszka, a okazało się że miniaturka to to żadna... urósł... ważył ponad 6kg :) no  i miał mnóstwo chorób. Ale był szalony i upominał się o swoje, i to niemal zaraz po przekroczeniu domu :)
Niestety, zdjęć nie mam, nie zachowały się. Był ślicznym madagaskarowatym królisiem.
Podobny obraz - coś tego typu :)

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Kamila Proc napisał:

witam

cześć!

3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Podobny obraz

Hoop!

i hopsa

2 godziny temu, uxmal napisał:

Ale ładny króliczek.. :)

;)

1 godzinę temu, Radek napisał:

Taki tost kusi, a ja nie mam tostera w domu.

a ja mam ;) ale tostów nie mam:(

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

fajnie, że brat tak polubił królika, dobrze że zdecydował się na kolejnego zwierzaczka 

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

fajnie, że brat tak polubił królika, dobrze że zdecydował się na kolejnego zwierzaczka 

Fajni ludzie z nich, więc z czasem i psiak u nich zagości :) 
Podniosę.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Mieliśmy takiego (tzn brat miał) parę dobrych lat temu (hmm z 10?), żył nam 8lat mimo mnóstwa chorób 

Chyba to dość długo. Nasz królik żył około 5 lat. Fajne są króliki. 

• Like 1