UlaFeta Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, christo_fair napisał: A o co chodzi z tym skorpionem? Kiedyś była żaba, coś się zmieniło?... Nie żaba tylko rzaba:-D Cioteczki sobie żarty robią. Ze mnie:) Quote
jola&tina Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 4 godziny temu, Maria1957 napisał: Zaglądam ... Pozdrawiam ... Podrzucam Również pozdrawiamy. 2 godziny temu, christo_fair napisał: A o co chodzi z tym skorpionem? Kiedyś była żaba, coś się zmieniło?... Tutaj chodzi o tego rudego skorpiona :) Rzaba była, ale się sprzedała :) i chwilowo rzab brak. Quote
jola&tina Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 6 godzin temu, Koki-99 napisał: A jeszcze zapytam: nr 24 ma tył dłuższy czy to tak na zdjęciu wyszło? Bluzeczka nr 24 ma taką samą długość z przodu i z tyłu - to tylko manekin został krzywo ubrany :) Quote
UlaFeta Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Również pozdrawiamy. Tutaj chodzi o tego rudego skorpiona :) Rzaba była, ale się sprzedała :) i chwilowo rzab brak. Mogę na łapać.Jak będzie zamówienie. Quote
Koki-99 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Bluzeczka nr 24 ma taką samą długość z przodu i z tyłu - to tylko manekin został krzywo ubrany :) Niech będzie za wyw. Quote
jola&tina Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 41 minut temu, Koki-99 napisał: Niech będzie za wyw. Dziękuję, zapisuję bluzeczkę :) Quote
jola&tina Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 Lajki mi się skończyły :( Przyszłam na bazarek i śmieję się do łez - rzaby, skorpiony i ciekawe co jeszcze wymyślicie :) 54 minuty temu, UlaFeta napisał: Mogę na łapać.Jak będzie zamówienie. Ja wiem, że Ty wszystko potrafisz :) Jak będzie zamówienie, dam Ci znać. Quote
UlaFeta Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Lajki mi się skończyły :( Przyszłam na bazarek i śmieję się do łez - rzaby, skorpiony i ciekawe co jeszcze wymyślicie :) Ja wiem, że Ty wszystko potrafisz :) Jak będzie zamówienie, dam Ci znać. Poczekam,ja cierpliwa jestem:)Do czasu.:-D Quote
jola&tina Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 31 minut temu, UlaFeta napisał: Poczekam,ja cierpliwa jestem:)Do czasu.:-D No to cierpliwie zapraszamy! Quote
jola&tina Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 22 minuty temu, Kamila Proc napisał: milo, jak jest taki fajny gospodarz i fajni goście :) 1 Quote
MALWA Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę nr 5, 6 i 22 :) 2 Quote
MALWA Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: brawo Malwa : ) Quote
jola&tina Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 26 minut temu, MALWA napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę nr 5, 6 i 22 :) Dziękuję bardzo, bardzo. Już biegnę zapisać :) 16 minut temu, Kamila Proc napisał: brawo Malwa Tak jest, brawo, brawo - klaszczemy głośno :) Quote
Recommended Posts