Sara2011 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Fajny filmik. Koleżanka gabarytowo odstaje od Misia ale Misiek daje radę. Quote
Sara2011 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Ja jeszcze takie dwie fotki otrzymałam :) 3 2 Quote
Nadziejka Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Najpiekniejszy Najcudowniejszy Misio I Pancia Najlepszego Zdrowiuskiego na wiele wiele wspolnych lat Quote
hop! Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 A jakieś wieści słowne o Misiu będą? Dostałam tylko trzy zdjęcia - te dwa wstawione na wątku i takie: 2 Quote
agat21 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ale dawno mnie u Misia nie było! Wspaniałe wieści! Bardzo się cieszę, że już w domu! Niech będzie najszczęśliwszy na swiecie! ♡♡♡ Quote
hop! Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Napisałam do Misiowej rodziny, szybko otrzymałam pełną humoru odpowiedź i kilka zdjęć. Nie mogę przestać się śmiać... :-)) "Dzień dobry, myślę, że mogę w imieniu Misia napisać, że u niego super. Wszędobylski, umiarkowanie niegrzeczny, złodziej skarpet i papci. ADHD budzi się czasem już o 4 rano i postanawia, ze czas się bawić. Spać chce tylko z córką w łóżku co jej bardzo odpowiada. Znosi tam zresztą znalezione skarpety." 1 1 Quote
Sara2011 Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 Ale super fotki. Dzięki hop! za kontakt z rodziną. Ja planowałam zadzwonić w weekend , jakoś ostatnio czasowo już nie ogarniam a i sił coraz mniej u mnie i coraz mniejszy zapał u mnie. Nie wiem czy to przesilenie jesienne czy starość nadchodzi :). Ale w weekend na pewno zadzwonię i porozmawiam. Quote
Sara2011 Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 A tak w ogóle to kto by pomyślał, że piesek który nigdy wcześniej nie mieszkał w domu tak polubi spanie w łóżku :) 1 Quote
Nesiowata Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: A tak w ogóle to kto by pomyślał, że piesek który nigdy wcześniej nie mieszkał w domu tak polubi spanie w łóżku :) To niemal reguła - psy, które miały ciężkie życie błyskawicznie anektują łóżko. 1 Quote
hop! Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Dnia 9.10.2019 o 14:56, Sara2011 napisał: Ale super fotki. Dzięki hop! za kontakt z rodziną. Ja planowałam zadzwonić w weekend , jakoś ostatnio czasowo już nie ogarniam a i sił coraz mniej u mnie i coraz mniejszy zapał u mnie. Nie wiem czy to przesilenie jesienne czy starość nadchodzi :). Ale w weekend na pewno zadzwonię i porozmawiam. Nie ma za co. :-) Chciałam się upewnić, że wszystko u Misia dobrze. Teraz wiem, że niepotrzebnie się martwiłam. :-) Musisz zwolnić, odpocząć, bo się całkowicie wypalisz. Quote
Poker Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Figlarz z Misia. Sara, jaka starość ? toś Ty młoda dziewczyna. Ale faktycznie lepiej odpocznij. Byle nie za długo. Quote
Nadziejka Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 pozdrowienia stokrotne Misienkowi i Misienkowej rodzince Quote
Recommended Posts