NikaEla Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 10 godzin temu, Jo37 napisał: Dziękuję za zaproszenie. Niestety nie ten rozmiar. 10 godzin temu, ala123 napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Podniosę bazarek :) 7 godzin temu, Sisi44 napisał: podnoszę wysoko z zaproszenia Dziękuję za odwiedziny 1 godzinę temu, Poker napisał: A ja podrzucam bez zaproszenia :) Zawsze jesteś mile widziana Quote
NikaEla Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 50 minut temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! Do podziwiania kotków też zapraszamy! A ja bardzo proszę o pomoc! Może ktoś mi coś doradzi. Znikają mi wątki, na których "dam głos" - nie widzę ich nigdzie: ani w "cała aktywność", ani w "zawartość w której...", ani nawet nie ma ich na moim profilu. Wchodzę na wątki tak okrężną drogą (najczęściej przez cudzy profil) albo przez przypadek :( Help!!! Nie wiem. Ja z komórki to w ogóle niewiele mogę na dogo. Sprawdzę jutro z komputerem Quote
NikaEla Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 52 minuty temu, jola&tina napisał: Dubel Quote
caryca26 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Ile mają w pasie i biodrach spodnie nr 30 i czy są elastyczne ? Quote
NikaEla Posted June 5, 2019 Author Posted June 5, 2019 47 minut temu, caryca26 napisał: Ile mają w pasie i biodrach spodnie nr 30 i czy są elastyczne ? zapytam Sunia2000 i dam znać (bo fanty na razie są u niej) Quote
UlaFeta Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 19 godzin temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! Do podziwiania kotków też zapraszamy! A ja bardzo proszę o pomoc! Może ktoś mi coś doradzi. Znikają mi wątki, na których "dam głos" - nie widzę ich nigdzie: ani w "cała aktywność", ani w "zawartość w której...", ani nawet nie ma ich na moim profilu. Wchodzę na wątki tak okrężną drogą (najczęściej przez cudzy profil) albo przez przypadek :( Help!!! Mi zaginęły Praskie kociaki:( z laptopa nie mogę odpalić:( Quote
jola&tina Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Mi zaginęły Praskie kociaki:( z laptopa nie mogę odpalić:( Ja też nie mam kociaków - nie ma ich nawet w mojej zawartości na profilu, tak jakbym tam w ogóle nic nie pisała :( Tutaj trafiłam przez powiadomienie o Twoim cytowaniu. No to hop :) Quote
agat21 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 dziękuję za zaproszenie, poproszę nr 25 w opcji KT 1 Quote
NikaEla Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 8 godzin temu, agat21 napisał: dziękuję za zaproszenie, poproszę nr 25 w opcji KT Pięknie dziękuję Quote
NikaEla Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 19 godzin temu, caryca26 napisał: Ile mają w pasie i biodrach spodnie nr 30 i czy są elastyczne ? Tak, są elastyczne, naciągają się około 2cm Pas 37*2, biodra 40*2 Quote
anica Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Przywitamy się :))) ... upsss! to już nie można wkleić ,żadnej kawusi? Quote
NikaEla Posted June 7, 2019 Author Posted June 7, 2019 3 godziny temu, Olena84 napisał: Cisza? no niestety Quote
sunia2000 Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Elu może zrób przecene - lepsze pare złoty niż nic :( 1 Quote
NikaEla Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 1 godzinę temu, sunia2000 napisał: Elu może zrób przecene - lepsze pare złoty niż nic :( Jasne. obniżka 50% na wszystko!!! Quote
anica Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Dzieńdoberek Dnia 4.06.2019 o 20:26, jola&tina napisał: Zapraszamy! Do podziwiania kotków też zapraszamy! A ja bardzo proszę o pomoc! Może ktoś mi coś doradzi. Znikają mi wątki, na których "dam głos" - nie widzę ich nigdzie: ani w "cała aktywność", ani w "zawartość w której...", ani nawet nie ma ich na moim profilu. Wchodzę na wątki tak okrężną drogą (najczęściej przez cudzy profil) albo przez przypadek :( Help!!! U mnie podobnie i jeszcze nie mogę wkleić zdjęć?? Quote
NikaEla Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 29 minut temu, AlfaLS napisał: Poproszę za nowe wywoł. 25 i 22 :-) Dziękuję 25 już sprzedane, zapisuję 22 za 3zł :) Quote
AlfaLS Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 25 minut temu, NikaEla napisał: Dziękuję 25 już sprzedane, zapisuję 22 za 3zł :) 26 miało być :-). I jeszcze nr 14 za wywoł. poproszę :-) 1 Quote
Olena84 Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Dnia 4.06.2019 o 20:26, jola&tina napisał: Zapraszamy! Do podziwiania kotków też zapraszamy! A ja bardzo proszę o pomoc! Może ktoś mi coś doradzi. Znikają mi wątki, na których "dam głos" - nie widzę ich nigdzie: ani w "cała aktywność", ani w "zawartość w której...", ani nawet nie ma ich na moim profilu. Wchodzę na wątki tak okrężną drogą (najczęściej przez cudzy profil) albo przez przypadek :( Help!!! Tak już jest od jakiś 2 miesięcy, w aktywności widać to co się od razu zapisze, jeśli zapisujemy coś na wątku i to myśli to w aktywności się raczej nie pojawi, możemy się nawzajem cytować wtedy przynajmniej jedna osoba wie, że coś napisaliśmy na wątku. Dodatkowo by ukrócić czekanie na zapisanie naszego postu można kliknąć F5 i wtedy zapisze od razu. Ja wchodzę na "swoje" wątki z listy moich obserwowanych, też mnie zastanawia, że mi się zawsze zapisuje jak coś napisze, a wiele osób tak nie ma. Quote
jola&tina Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Trafiłam tutaj dzięki Waszym cytatom :) 10 godzin temu, anica napisał: Dzieńdoberek U mnie podobnie i jeszcze nie mogę wkleić zdjęć?? Ostatnio nie wklejałam zdjęć, ale czytałam, że wiele osób ma ten problem :( 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Tak już jest od jakiś 2 miesięcy, w aktywności widać to co się od razu zapisze, jeśli zapisujemy coś na wątku i to myśli to w aktywności się raczej nie pojawi, możemy się nawzajem cytować wtedy przynajmniej jedna osoba wie, że coś napisaliśmy na wątku. Dodatkowo by ukrócić czekanie na zapisanie naszego postu można kliknąć F5 i wtedy zapisze od razu. Ja wchodzę na "swoje" wątki z listy moich obserwowanych, też mnie zastanawia, że mi się zawsze zapisuje jak coś napisze, a wiele osób tak nie ma. F5 wykorzystam, bo posty zapisują się dłuuuuuuuuuuuugo. Z resztą będę kombinować :) Zaraz sprawdzę, czy ten wątek i ten post gdzieś mi się pojawi Dziękuję za rady i bazarku hop hop i nie wiem, czy uda mi się tu wrócić :( Quote
Recommended Posts