uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 50 minut temu, rozi napisał: Dobrze, na kolanka. Byle nie było widocznych wad, siedem nóg, czy coś. Szukać dla Ciebie mrówek na kolanka czy rezygnujesz? Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 18 minut temu, uxmal napisał: Kto dobierze owady dla helli? Motyl!!! Wreszcie będzie ten wyczesany!!! Helli kupiła, zanim odjęłaś moje mrówki, więc jeśli sprzedasz Jej motyla za 49zł, to będzie na zero :) Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Szukać dla Ciebie mrówek na kolanka czy rezygnujesz? Patrz wyżej. Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 4 minuty temu, rozi napisał: Motyl!!! Wreszcie będzie ten wyczesany!!! Helli kupiła, zanim odjęłaś moje mrówki, więc jeśli sprzedasz Jej motyla za 49zł, to będzie na zero :) osiwieje przez matematykę :)))) Zapytam helli czy się zgadza Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 58 minut temu, helli napisał: To ja poproszę końcówkę, jakiś mix owadowy na te 53 +Nr konta Helli, :) mamy dzisiaj promocję. Motylek jest za 49 zł rozi bierze mrówki i jesteśmy w domu. Quote
Aga76 Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Motylek czy mróweczka, niech mi nieboraczek podrzuci nr konta :) Quote
Radek Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 57 minut temu, Kamila Proc napisał: koniec bliski Na pewno znajdą się nowi mieszkańcy łąki. Quote
guccio Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Na pewno znajdą się nowi mieszkańcy łąki. Rozmnożą się? Quote
guccio Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: bedzie brakowalo tego bazarku Bardzo. Quote
Iv_ Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Fajny był bazar :) W wolnej chwili poproszę o dane do wpłaty. Quote
Poker Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 jakaś bierdonka się jeszcze znajdzie. Mam na ogródku pełno mszyc. 1 Quote
Radek Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 4 godziny temu, guccio napisał: Rozmnożą się? Może jeszcze ktoś dokupi? 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: bedzie brakowalo tego bazarku Oj będzie. Quote
rozi Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Możemy jeszcze debatować nad stworzeniami dla helli, bo ja tak wyskoczyłam z tym motylem, a może ktoś by wolał więcej tałatajstwa? Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 6 godzin temu, Aga76 napisał: Motylek czy mróweczka, niech mi nieboraczek podrzuci nr konta :) Oki :) ogarnę gospodarstwo domowe i powolutku popodliczam i powysyłam pw. Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 6 godzin temu, Radek napisał: Na pewno znajdą się nowi mieszkańcy łąki. Tak, Pokerek zainwestowała w biedronkę 4 godziny temu, guccio napisał: Rozmnożą się? Narazie to jest łaczenie rodzin :) Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 47 minut temu, Poker napisał: jakaś bierdonka się jeszcze znajdzie. Mam na ogródku pełno mszyc. Czy mam rozumieć że chcesz NASZE najnasze biedronki migrantki zaprosić do swojego ogrodka?? Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: bedzie brakowalo tego bazarku :) mnie też :) 4 godziny temu, guccio napisał: Bardzo. :)* 19 minut temu, Radek napisał: Może jeszcze ktoś dokupi? Oj będzie. :) Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: bo biotop to wazna sprawa Bardzo ważna :) 2 godziny temu, Iv_ napisał: Fajny był bazar :) W wolnej chwili poproszę o dane do wpłaty. :) bazar był fajny bo Wy jesteście fajni fajne dobrze :) prześle pw z kontem Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 18 minut temu, rozi napisał: Możemy jeszcze debatować nad stworzeniami dla helli, bo ja tak wyskoczyłam z tym motylem, a może ktoś by wolał więcej tałatajstwa? Poczekam troszkę jak helli nie odpowie to mroweczki na kolanka dostaniesz gratis :) Quote
uxmal Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 18 minut temu, rozi napisał: Możemy jeszcze debatować nad stworzeniami dla helli, bo ja tak wyskoczyłam z tym motylem, a może ktoś by wolał więcej tałatajstwa? Poczekam troszkę jak helli nie odpowie to mroweczki na kolanka dostaniesz gratis :) Quote
Recommended Posts