Jump to content
Dogomania

Koniec rozliczam, Budowa biotopu łąki mamy nadwyżkę 18 zł BAZAREK TRANSPOROWY dla Ślepaczka i Kudłaczka -Zamojskich piesków do 3.06.2019

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, guccio napisał:

Żeby jeszcze było wiadomo co z dzidziola wyrośnie.Pan czy pani?Ma co jeść to pewnie szybko pójdzie.Oj te mszyce kochane....

A ja się niepotrzebnie martwiłam kiedy na azalii japońskiej zauważyłam mszyce. Mszyce są też potrzebne.:)

Mogłam wpuścić biedronki, troszkę mrówek i bylby miód. 

O rzesz, mój błąd.

Posted
15 minut temu, uxmal napisał:

A ja się niepotrzebnie martwiłam kiedy na azalii japońskiej zauważyłam mszyce. Mszyce są też potrzebne.:)

Mogłam wpuścić biedronki, troszkę mrówek i bylby miód. 

O rzesz, mój błąd.

Warto mieć wielkie serce.Zrobiłaś świetny bazarek i przy okazji się dowiedziałaś.Trochę Cię zmusiłyśmy wymyślając mini itp.Ale wybacz.Dla psiaków to robimy.I popatrz ile pożytku!

Posted
55 minut temu, uxmal napisał:

Dzidziol w Nowej Łące mieszka tylko z mamą :( Tata jest za Żelazną Kurtyną w Kubełkowie :(((

Trzeba sprowadzić tu też tatę Dzidziola ;) 

• Like 1
Posted
58 minut temu, Iv_ napisał:

Trzeba sprowadzić tu też tatę Dzidziola ;) 

Trzeba, trzeba...:( jesli się nie uda. To pozostaną tylko maile, listy i paczki żywnościowe.

Bo w Kubełkowie bieda aż piszczy.

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Warto mieć wielkie serce.Zrobiłaś świetny bazarek i przy okazji się dowiedziałaś.Trochę Cię zmusiłyśmy wymyślając mini itp.Ale wybacz.Dla psiaków to robimy.I popatrz ile pożytku!

Noo, bardzo pożytecznych rzeczy się dowiedziałam :)

wszystko dzięki Wam :)*

Posted
2 godziny temu, Iv_ napisał:

Brzydki ten Dzidziol, ale za to ładnie się nazywa :) 

Też wezmę 5 żółtych mszyc dla nakarmienia Dzidziola. Niech ma, a co! 

Iv-ciu, te maluchy są cudne,  zainteresowałam się nimi parę lat temu co to takiego,   jak sobie łaziły wszędzie.

A przy tym swoim łażeniu są wesołe i sympatyczne, żaden taki robalek beee, są bardzo wdzięczne. No i namierzyłam co to takiego fajnego łazi, " nionka" jak to mówiła moja córcia :)

Posted
47 minut temu, Aga76 napisał:

Pod ten przyszły czosnek Ćmielowego Nieśmiałka poproszę. 

Dziękuje bardzo... i proszę bardzo :)

heuo0ef2oe06.png

ps. wizerunek na filiżance udostępnił Pan Nieśmiałek, mieszkaniec Nowej Łąki -emigrant

Posted
8 minut temu, rozi napisał:

Pan Biedronek wygląda, jak po trawie, pewnie ma niezły apetyt, to wezmę jeszcze 5 mszyc z pewnego.

on ma wzrok romantyczny :)

Rodzina Biedronków bardzo dziękuje za mszyce  :))))

Znalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazek

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Pan Biedronek wygląda, jak po trawie, pewnie ma niezły apetyt, to wezmę jeszcze 5 mszyc z pewnego.

1 minutę temu, Poker napisał:

Takie motylki też by ładnie wyglądały na łączce. Sama je obfociłam.

dogo-4.jpg

dogo-5.jpg

Piękne te samodzielnie obfocone motylki!

Posted
56 minut temu, uxmal napisał:

on ma wzrok romantyczny :)

Rodzina Biedronków bardzo dziękuje za mszyce  :))))

Znalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazekZnalezione obrazy dla zapytania mszyca obrazek

Bo ten Pan i Pani są w sobie zakochani...

• Like 1