Nadziejka Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 2 godziny temu, mari23 napisał: Milutki jak na swój wiek ma dobre wyniki, są co prawda zwłóknienia na wątrobie i zgrubienie kory nerkowej, lekko przekroczony jeden wskaźnik wątrobowy - ale zważywszy na jego wiek - mam się cieszyć, a nie martwić - tak powiedziała wetka, a ja naprawdę bardzo się cieszę :) Miluś jest taki "mocny", że za nic nie chciał zasnąć, trzeba mu było dołożyć zastrzyk, żeby usnął na to usg :) Tulinkam tulam serduchem lapenki i Ciocie 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 27, 2020 Author Posted May 27, 2020 Dostałam od mari23 fakturę za leczenie Milusia na kwotę 180zł. Pieniążki przelałam na wskazane konto. Quote
mari23 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 ta wycieraczka to ulubione miejsce "pobytu dziennego" Milusia, czasem ciężko przejść :) straszna przylepa z niego, a teraz bardzo gubi sierść i uwielbia czesanie, odwraca się i "podstawia", jakby mówiŁ : "tu jeszcze poczesz trochę" 1 Quote
Nadziejka Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 z calej duszy tulinkamy pozdrawiamy wszystkie oczenka brzusie Quote
Tyśka) Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Miluś jest rozczulający :) Jego brat bliźniak jest w Orzechowcach od wielu lat, też niewidomy, też taki kochany tuptuś i mi smutno, że tamtemu się nie udało tak jak Milusiowi :( 1 Quote
mari23 Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Dnia 29.06.2020 o 13:46, Tyś(ka) napisał: Miluś jest rozczulający :) Jego brat bliźniak jest w Orzechowcach od wielu lat, też niewidomy, też taki kochany tuptuś i mi smutno, że tamtemu się nie udało tak jak Milusiowi :( to prawda, że Milusiek jest rozczulający, aż mi się serce ściska, że taki sam ślepcio jest w schronisku :( :( tłok mi się zrobił "wakacyjny" w domu, ale teraz każde spojrzenie na Milutka będzie mi przypominało o tamtym :( Quote
Nadziejka Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Z calego serca tulimy pozdrawiamy lapenki Quote
Tyśka) Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 10 godzin temu, mari23 napisał: to prawda, że Milusiek jest rozczulający, aż mi się serce ściska, że taki sam ślepcio jest w schronisku :( :( tłok mi się zrobił "wakacyjny" w domu, ale teraz każde spojrzenie na Milutka będzie mi przypominało o tamtym :( mari23, nie musisz już się smucić. Widziałam wczoraj post na FB, że bliźniak Milusia od paru dni jest w DS, oby na zawsze :) (już raz miał DS, ale oddali go, bo... gonił koty). 1 Quote
mari23 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Dnia 5.08.2020 o 09:51, Tyś(ka) napisał: mari23, nie musisz już się smucić. Widziałam wczoraj post na FB, że bliźniak Milusia od paru dni jest w DS, oby na zawsze :) (już raz miał DS, ale oddali go, bo... gonił koty). super wiadomość :) 1 Quote
mari23 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 plażing & smażing :) reszta uciekła do cienia 2 Quote
mari23 Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Jak odmłodzić staruszka? Ze szczeniakami Miluś dokazuje radośnie, przez jego puchate futro ich ząbki nie są groźne, Za to jego gładkowłosy przyjaciel Kajtuś ucieka przed nimi w najdalszy kącik. Miluś nie tylko futerko ma puszyste, figurę też, postaram się w tym tygodniu zrobić mu badanie tarczycy, bo nie wiem co zastosować - leczenie czy dietę ;) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 Miluś ma się jak pączek w maśle! I to dosłownie. Przytył, dlatego mari23 zrobiła mu komplet badań w tym prfil tarczycowy. Jak na staruszka wyniki są ok. 1 Quote
mari23 Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Miluś wyniki ma lepsze, niż ja :) dzięki szczeniakom więcej się rusza, ale też spryciarz poluje na szczeniakową karmę ( odmładza się, jak może ;)) z uwagi na jego nadwagę muszę pilnować, żeby nie wyjadał maluszkom, senior light mu nie w smak :) 1 Quote
Nadziejka Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Dnia 23.10.2020 o 22:26, mari23 napisał: Miluś wyniki ma lepsze, niż ja :) dzięki szczeniakom więcej się rusza, ale też spryciarz poluje na szczeniakową karmę ( odmładza się, jak może ;)) z uwagi na jego nadwagę muszę pilnować, żeby nie wyjadał maluszkom, senior light mu nie w smak :) ❤ Taki pomysl mialam malenki By poczarowac Cegielenki Zapraszam z calej duszy ! Lapenkom Naszej Mari23 Cegielki Zaczarowane ,ciut fantow, Zajrzyj Dobraduszko do 26.11. Quote
Nadziejka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Milion pozdrowionek lapenkom brzusiom ogonkom wszystkim Quote
mari23 Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Takie oto Czarusiowe fotki dostałam od Ani. Czaruś - Maks jak widać szczęśliwy i piękny :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Dzisiaj dostałam filmik i przeżyłam szok!! Nie poznałam Czarusia!!! Pani zrobiła z niego labradora!! Ogoliła....na zimę..... Quote
mdk8 Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj dostałam filmik i przeżyłam szok!! Nie poznałam Czarusia!!! Pani zrobiła z niego labradora!! Ogoliła....na zimę..... o matko :( Quote
Tyśka) Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Ojej, skąd ten pomysł? :( Ktoś jej doradził czy miał kołtuny? Quote
Alaskan malamutte Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 31 minut temu, Tyśka) napisał: Ojej, skąd ten pomysł? :( Ktoś jej doradził czy miał kołtuny? Nie miał kołtunów....nie miał ran....nikt o zdrowych zmysłach czegoś takiego by nie doradził.... 1 Quote
Recommended Posts