Jump to content
Dogomania

Pogryziony, poraniony, znękany. I nie pomogło mu to, że jest duży. Bo jest po prostu łagodnym biednym psem.I LECZENIE NIESTETY - OKROPNA WIELOLETNIA ZANIEDBANA DYSPLAZJA STAWU BIODROWEGO :((( - Trevor już DS, czekamy na operację

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Nesiowata napisał:

Przecież musi dbać o swoje wyżywienie!  A, że trochę przesadził? Każdemu może się zdarzyć. Pies czytać nie umie, to skąd miał wiedzieć, że to dla kotów? Zapach zachęcał. 

6 minut temu, Nadziejka napisał:
Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi
Trevuniu tulinkam sciskuniam za wszytko

Dzięki za odwiedziny :)

Oczywiście, że musi dbać o siebie, może uznał, że pora szybciej nabierać ciała... Bo chce wreszcie być postawnym psem :)

Posted

Widziałam wczoraj wyniki i bardzo się ucieszyłam:) Dobrze, ze wszystko ok i nic złego nie wyszło.

No, nasz Trevorek się rozkręca:) Całkiem dobra inicjatywa, chciał nabrać ciała!

Posted
1 godzinę temu, Karen116 napisał:

Widziałam wczoraj wyniki i bardzo się ucieszyłam:) Dobrze, ze wszystko ok i nic złego nie wyszło.

No, nasz Trevorek się rozkręca:) Całkiem dobra inicjatywa, chciał nabrać ciała!

Zaraz poproszę Kiyoshi o wstawienie filmików, na których zobaczycie jak się rozkręca.. ;))

Posted

Kiyoshi mi napisała, że dopiero w poniedziałek wstawi filmiki. 

Pojadę z Trevorkiem i Agnieszką do ortopedy w sobotę za tydzień, postaram się jakoś znaleźć czas, choć jeszcze nie wiem jak..

Posted

Agnieszka uprosiła znajomą fundację, która pomaga jej hotelowanym bezdomnym kotom o zrobienie zbiórki na diagnozowanie i leczenie Trevorka: zbiórka dla Trevora - zapraszam w imieniu Trevora serdecznie, wpłaty można odliczyć od dochodu i zmniejszyć podatek ;))

Oczywiście fundacja musiała napisać, że Trevor jest pod jej opieką. 

Posted

Rano przyjechaly znowu te "żywe" sunie, będą przez kilka dni mieszkały w hotelu, w kojcu. Trevor poczuł się gospodarzem i przywitał je odpowiednio przy furtce, czyli porządnym obszczekaniem. Teraz odpoczywa..

received_388507495088460.jpeg

• Like 1
Posted

Taki ładny weekend, że wszyscy pewnie gdzieś hulają po działkach, lasach, wodach, łąkach ;)) 

Trevor zapisany do ortopedy na 15 czerwca. 

• Like 1
Posted
Dnia 24.05.2019 o 23:03, agat21 napisał:

Agnieszka uprosiła znajomą fundację, która pomaga jej hotelowanym bezdomnym kotom o zrobienie zbiórki na diagnozowanie i leczenie Trevorka: zbiórka dla Trevora - zapraszam w imieniu Trevora serdecznie, wpłaty można odliczyć od dochodu i zmniejszyć podatek ;))

Oczywiście fundacja musiała napisać, że Trevor jest pod jej opieką. 

Zbiórka na diagnostykę i leczenie Trevorka jakoś powoli się posuwa naprzód, głównie dzięki znajomym Agnieszki i ludziom, którzy adoptowali od niej koty :)

Jedna z takich osób podarowała też Trevorkowi 5 kg suchej karmy :) Przyda się, bo chłopaczysko nadal dba o poprawę tężyzny. I dobrze, należy mu się wreszcie. Niech wsuwa na zdrowie :))

Posted
4 minuty temu, Sara2011 napisał:

Trevorek vs. smaczki :)

Dzięki wielkie!! :)

Tak ten psisko ogrzewa mi serce, jak widzę jak sobie żyje teraz spokojnie i dostatnio :))

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

A moze zostanie gdzie jest;)))?

He he, próbowałam tego numeru przy Zefirku, a potem przy suńce od Tyśki, bo oba psiaki rozkochały całą rodzinę, ale noc z tego nie wyszło.. 

Nie śmiałabym marzyć o takim domu dla Trevora, ale gdyby jakimś cudem.. ;)

Pytanie czy wtedy Agnieszka przyjęłaby jeszcze jakiegoś psiaka na hotelowanie ode mnie ;)