TZmestudio Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Poproszę 10 cegiełek. Bardzo dziękujemy, PW wysłane :-) Quote
TZmestudio Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 4 godziny temu, Figunia napisał: Dziękuję za zaproszenie! 4 godziny temu, paulina83 napisał: Ja również dziękuję. 4 godziny temu, mila-ada napisał: Podrzucam z zaproszenia. Witam, proszę się nie krępować i zapraszam do ewentualnych zakupów. :-) Quote
TZmestudio Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 7 godzin temu, Olena84 napisał: Z zaproszenia hopnę 7 godzin temu, Kejciu napisał: podniosę z zaproszenia :) 8 godzin temu, Nadziejka napisał: Również serdecznie witam.... :-) 1 Quote
TZmestudio Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 26 minut temu, NikaEla napisał: Musze sprawdzić zapasy kosmetyczne w łazience Po co sprawdzać. uznajmy że tam jest NIC ! :-D 1 Quote
TZmestudio Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Mój przelew poszedł. Dziękujemy. Pewno jutro dojdzie. ;-) Quote
NikaEla Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 2 minuty temu, TZmestudio napisał: Po co sprawdzać. uznajmy że tam jest NIC ! :-D tom tak jak w moim portfelu, bo w kwietniu strajkowałam Quote
Recommended Posts