NikaEla Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: cioteczki pewnie w pracy. Jak które... Quote
b-b Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za bazarek dla Duszka! 8 godzin temu, Ellig napisał: Pięknie dziękujemy i zapraszamy :) 8 godzin temu, Ellig napisał: :) 4 godziny temu, Elf i Mango napisał: Poproszę nr. 18 i 19 5 szt. Dziękuję :) Chyba źle sprecyzowałam ilość. Opakowanie jest jedno a w nim 15 tabletek. W opakowaniu było 30 sztuk 3 godziny temu, elik napisał: A ja poproszę poz. 2 i 11 x 2. Dziękuję Eluś :) 1 godzinę temu, Poker napisał: siuuuup aaaa dziękuję ;) Quote
elik Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Boguniu może jestem zaintere4sowana poz. 1, aloe mam wątpliwości co do podanych wymiarów: pachy – 2x 56cm czyli w biuście 112 cm fest kobitka a -pas – guma – 2x 37cm czyli w pasie 74 cm?? talia osy ? Quote
MALWA Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Dzień dobry w słoneczny ranek ! Dziękuję za śliczny bazarek dla Duszka ! Quote
b-b Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 12 godzin temu, elik napisał: Boguniu może jestem zaintere4sowana poz. 1, aloe mam wątpliwości co do podanych wymiarów: pachy – 2x 56cm czyli w biuście 112 cm fest kobitka a -pas – guma – 2x 37cm czyli w pasie 74 cm?? talia osy ? W pasie to tak dokładnie 2x 37,5cm :) Ale to wymiar bez naciągnięcia. Po to 2 x 50cm :) To taki polar, który nie bardzo się naciąga i może przez to góra musi być większa aby nie krępowała ruchów?;) 3 godziny temu, MALWA napisał: Dzień dobry w słoneczny ranek ! Dziękuję za śliczny bazarek dla Duszka ! :) 1 godzinę temu, Olena84 napisał: proszę cegiełkę za 5zł Bardzo dziękujemy!:) 3 minuty temu, wtatara napisał: zapraszam Cały czas!:) Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 27 minut temu, b-b napisał: W pasie to tak dokładnie 2x 37,5cm :) Ale to wymiar bez naciągnięcia. Po to 2 x 50cm :) A tak na 103 w biodrach to przecisnę? Przytyło mi się przez zimę i przez te ulubione lody, oj przytyło :( Działka wkrótce wyciągnie. Quote
b-b Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 27 minut temu, elik napisał: A tak na 103 w biodrach to przecisnę? Przytyło mi się przez zimę i przez te ulubione lody, oj przytyło :( Działka wkrótce wyciągnie. Elu zmierzyłam biodra tak 5 cm nad krokiem . Tam jest 2 x 52 cm :) Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 2 minuty temu, b-b napisał: Elu zmierzyłam biodra tak 5 cm nad krokiem . Tam jest 2 x 52 cm :) Boguniu chodzi mi czy gumka rozciągnie się na tyle :) Jeśli tak, to proszę dopisz mi tę piżamkę. Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Nie mogę się pogodzić ze śmiercią tego biedaka :( Quote
b-b Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 7 minut temu, elik napisał: Boguniu chodzi mi czy gumka rozciągnie się na tyle :) Jeśli tak, to proszę dopisz mi tę piżamkę. Naciągnie się Elu :) Dziękuję! 3 minuty temu, elik napisał: Nie mogę się pogodzić ze śmiercią tego biedaka :( Szkoda,że nie było mu dane cieszyć się w końcu może teraz dobrym życiem. On Elu oddał swoje miejsce dla swojego też starszego kolegi... Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 1 minutę temu, b-b napisał: Szkoda,że nie było mu dane cieszyć się w końcu może teraz dobrym życiem. On Elu oddał swoje miejsce dla swojego też starszego kolegi... Tak, ale i tak żal. Bardzo żal :( Quote
b-b Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Tak, ale i tak żal. Bardzo żal :( Jasne ,że żal. Żal tych wszystkich umierających gdzieś samotnie biedaków. A najgorsze jest to ,ze pastwo nic w sej sprawie nie robi. Jest jak było a nawet jeszcze gorzej :(((( Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 56 minut temu, b-b napisał: pastwo nic w sej sprawie nie robi. Jest jak było a nawet jeszcze gorzej :(((( A rozwiązanie problemu wcale nie jest takie trudne, ale jak widać lobby właścicieli schronów, rakarzy i innych żywiących się kosztem nieszczęścia tych biedaków, jest w sejmie bardzo silne. Quote
Recommended Posts