Poker Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Dostałam niedawno od Kai G. piękne , nowe kubeczki z motywem świątecznym. Bardzo jej dziękuję. Jak się szybko sprzedadzą , to zdążą jeszcze dojść na święta. Dochód chcę przeznaczyć na Rokusia z tego wątku. Leczenie i diagnostyka oraz żywienie pociągają za sobą duże wydatki.Liczy się każdy grosik. http://Rokuś https://www.dogomania.com/forum/topic/348201-roky-z-bardzo-chorą-skórą-nie-ma-na-leczenie-czy-damy-mu-szansę/ Kubeczki tylko licytujemy. na wpłaty czekam 5 dni od momentu wysłania danych do przelewu koszt przesyłki rejestrowanej , zaokrąglony do pełnych złotówek na opakowanie , pokrywa kupująca. Możliwość odbioru we Wrocławiu. Proszę o potwierdzenie otrzymania przesyłki. na bazarku Quote
Poker Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 Kubeczki w sklepie kosztują po ok. 20 zł za sztukę. Cena wywoł. u mnie tylko 10 zł 1. Kubek z zajączkami i motylkami Smyku licytuje za CW , koja daje 15 zł Smyku nie daje za wygraną i woła 20 zł koja walczy dzielnie i przebija na 25 zł, Smyku nie odpuszcza i daje 30 zł koja się zawzięła i przebiła na 35 zł 2.kubek z zajączkami Smyku licytuje za CW koja daje 15 zł Smyku nie daje za wygraną i woła 20 zł koja walczy dzielnie i przebija na 25 zł Smyku nie odpuszcza i daje 30 zł koja się zawzięła i przebiła na 35 zł 1 Quote
anica Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Poker ,kochana i nieoceniona z całego serca dziękujemy z Rokusiem za ten bazareczek Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Szkoda, że jestem maniaczką kubkową, która ma całą szafkę kubków, których się muszę wyzbyć przed przeprowadzką... :) Ale chociaż podrzucę. Quote
Poker Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 1 godzinę temu, Smyku napisał: Pokerku na początek za wywoławczą proszę . Bardzo dziękuję niezawodnej klientce. Quote
Poker Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 4 godziny temu, koja napisał: a ja poproszę po 15 zł każdy kubek Bardzo dziękuję 2 godziny temu, gosia7 napisał: piękne! szkoda tylko,że takie małe One są normalnej wielkości o pojemności ok . 250 ml. Quote
Poker Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 1 godzinę temu, ona03 napisał: Superaste kubaski podniosę :) delikatnie,żeby się nie potłukły Quote
Poker Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 1 godzinę temu, Smyku napisał: A to po 20 proszę . to mi sie podoba. dziękuję Quote
Recommended Posts