NikaEla Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Leciałam z Niką na rękach do weterynarza. Starzeje mi się psina Quote
jola&tina Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Zapraszamy! 3 godziny temu, NikaEla napisał: Leciałam z Niką na rękach do weterynarza. Starzeje mi się psina Jak Nikusia ? Quote
NikaEla Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! Jak Nikusia ? już dobrze, jest za gruba i za mało się rusza, stąd skurcze i zmiany zwyrodnieniowe ( to jest moje zdanie, bo pani weterynarz nie postawiła żadnej diagnozy Quote
jola&tina Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 11 godzin temu, NikaEla napisał: już dobrze, jest za gruba i za mało się rusza, stąd skurcze i zmiany zwyrodnieniowe ( to jest moje zdanie, bo pani weterynarz nie postawiła żadnej diagnozy Czyli mniej jedzonka i więcej wiosennych spacerów :) 1 Quote
NikaEla Posted April 5, 2019 Author Posted April 5, 2019 ledwo zyję , nawał pracy w pracy i te skoki ciśnienia.. Quote
togaa Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 8 godzin temu, NikaEla napisał: ledwo zyję , nawał pracy w pracy i te skoki ciśnienia.. I matury za miesiąc. Oj, biedna Ty Elu. Quote
NikaEla Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 6 godzin temu, togaa napisał: I matury za miesiąc. Oj, biedna Ty Elu. I strajk za chwilę ( czyli na koniec kwietnia nie będzie wypłaty) Quote
NikaEla Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 może jeszcze ktoś się skusi na książkę Quote
NikaEla Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 dostałam od Ojca kolejny stos książek na bazarek ;) Quote
Recommended Posts