Aga76 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Prosto z butelki... :D no ładnie! Chętnie polecę we wtorek. Oneczko, czy ja dużo kupiłam? Jeśli będzie poręcznie wzięłabym paczkę do pracy. Quote
ona03 Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 9 minut temu, alex260503 napisał: Witam:) po rozmowie z dziewczynami wysyłka może być w poniedziałek przed świętami:)) proszę o rozliczenie:))) pozdrawiam I bardzo dobrze, chyba mam już fuuuuuulll na przyszły tydzień, bardzo się postaram aby większość kwiatuchów poleciało przed świętami :) Rozliczenie wstępnie zrobiłam, tylko żółta mała lilia - troszkę mizerna, jak nie znajdę ładnych to cena będzie 2 zł, i wtedy podam namiary. I poproszę adresik :) Quote
ona03 Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 13 minut temu, Aga76 napisał: Prosto z butelki... :D no ładnie! Chętnie polecę we wtorek. Oneczko, czy ja dużo kupiłam? Jeśli będzie poręcznie wzięłabym paczkę do pracy. A co ...... !!!!! Kupić to tak nie za dużo, ale jak zaczynam kopać i pakować to czasami nie mam opamiętania :) Dla Dusi wykopało mi się całe kilo kokoryczki, i co miałam ją dzielić ???? Zapakowałam, niech Dusia dzieli :) Lilia 2 szt, szafirki białe, błękitne, coś, przebiśnieg :) Maluśka będzie, zapakujesz pod biurko :) Quote
Isiak Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 3 minuty temu, Aga76 napisał: Dosłownie jakbym nic nie kupiła... No nie wiem, Aga, chyba musisz się poprawić :)))) 5 buziali Lolciowych proszę :) Quote
Aga76 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 :D Będzie trzeba popracować nad poprawą! :))) Quote
ona03 Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 55 minut temu, Aga76 napisał: Dosłownie jakbym nic nie kupiła... Ale zawsze cośśśśś :) Ja to bardzo, bardzo, bardzo nie lubię jak za przesyłkę "ktoś" płaci więcej niż za kwiatuszki, ta PP, nie ma litości..... 52 minuty temu, Isiak napisał: No nie wiem, Aga, chyba musisz się poprawić :)))) 5 buziali Lolciowych proszę :) Isiaczku, pięknie dziękujemy, po buzialki biegiem marsz do B-B :) 51 minut temu, Aga76 napisał: :D Będzie trzeba popracować nad poprawą! :))) Oj, to jest bardzo ciężka praca, wiem coś o tym....... Quote
Smyku Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Oneczko ja proszę w dogodnym dla Ciebie terminie . Quote
mgog Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Oneczko proszę podlicz mnie :) ( jeśli mogę prosić o wysyłkę w środę lub wtorek Quote
ona03 Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 9 godzin temu, Smyku napisał: Oneczko ja proszę w dogodnym dla Ciebie terminie . Dziękuję Smyczku :) Aby tylko nie padało, to jakoś się wyrobię. 7 godzin temu, Aga76 napisał: W górę kwiatki i owocki !!! Oooo, owocki pyszniutkie :) U mnie brzoskwinia w rozkwicie, a w nocy ma przymrozić. I czereśnia bieluśka... 3 godziny temu, mgog napisał: Oneczko proszę podlicz mnie :) ( jeśli mogę prosić o wysyłkę w środę lub wtorek O kij, poproszę o adresik, postaram się bardzo :) 2 godziny temu, Aga76 napisał: Sasanka poszła spać... Też bym poszła:) Quote
ona03 Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 43 minuty temu, Aga76 napisał: Czynne całą dobę :) A tak można ? prymulki zapraszają Quote
WiosnaA Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Dnia 9.04.2019 o 12:04, ona03 napisał: ... No wiesz Wiosenko, a ja się zastanawiam dlaczego tak się ochłodziło i już wiem, wyjeżdżasz na dłużej, buuuuuuu. Jukkę odłożę do jesieni, i może będą ostróżki :) Mogę oczywiście wysłać w maju, ale to szkoda szmalu na paczuchę. Zapłacisz jesienią. Ok,dziękuję. Quote
Besia11 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Dobieram sobie : nr 90-e 1 zestaw, nr 5 b- 1 szt i c- 2 szt nr 9 b i c po 2 szt , nr 17 - c, e, g po 1 szt, nr 18 - 1 szt, nr 48 - 1 szt , paczkę mogę otrzymać po świętach . Quote
Aga76 Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 6 godzin temu, ona03 napisał: A tak można ? Wszystko można ;) Dzień dobry :) Quote
bukowa Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 paczka już u mnie, błyskawicznie, bardzo bardzo dziękuję Quote
ona03 Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 Dzień dobry ranne ptaszki :) wilec z parasolką pozdrawia 8 godzin temu, WiosnaA napisał: Ok,dziękuję. Bardzo proszę Wiosenko, jukką się zaopiekuję :) Miłego pobytu "gdzieś tam" :) 7 godzin temu, Besia11 napisał: Dobieram sobie : nr 90-e 1 zestaw, nr 5 b- 1 szt i c- 2 szt nr 9 b i c po 2 szt , nr 17 - c, e, g po 1 szt, nr 18 - 1 szt, nr 48 - 1 szt , paczkę mogę otrzymać po świętach . Bardzo dziękuję za dobieranie :) I poleci po świętach, przed to chyba już się nie wyrobię. 7 godzin temu, Isiak napisał: A ja sobie nocą na kwiatki pozaglądam... Isiaczku a spanie ??? 3 godziny temu, Aga76 napisał: Wszystko można ;) Dzień dobry :) I Ty też Agusiu, piąta pięć, toż to środek nocy. Namierzyłam i wykopałam wczoraj Twoje efffffffy jedenaste :) 56 minut temu, bukowa napisał: paczka już u mnie, błyskawicznie, bardzo bardzo dziękuję Oj, bardzo się cieszę, miłego sadzenia :) Czosnek główkowaty to wsadź tak całą kępką, może zakwitnie, a podzielisz sobie jesienią, ale najładniej wygląda w "kupie" :) Quote
Recommended Posts