ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 4 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: I można mnie już liczyć, pakować, pisać ile kasy, słać :) O kij, dziś wszystko przygotuję, jutro spakuję i we wtorek rano może lecieć Poproszę o wybór przesyłki PP - czy kurier, różnica w cenie chyba niewielka, chyba, że odbiór w punkcie, wtedy poproszę adres punktu / ale wcześniej sprawdź czy jest taka opcja, nie wszystkie PP - mają tę usługę/ Poproszę o adres na PW - podliczę, jak już będę znała koszty wysyłki :) Kogo jeszcze przygotować na wtorek, ew. środę - poproszę od razu o adres i wybór wysyłki :) Quote
ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 10 minut temu, NikaEla napisał: To poproszę 29b x 2 I margerytki x 2 Zobaczymy... O kij, wysyłać od razu, czy może poczekasz, może jeszcze jakaś wrocławianka się skusi :) Quote
ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 4 minuty temu, Smyku napisał: Oneczko proszę od e do i . Oooo, bardzo Cię proszę :) Quote
alex260503 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 poproszę jeszcze jednego bza białego - 84 znalazłby się jeszcze jeden bez ciemny gruby - 83? i poproszę jeszcze 85 bez niewiadomego koloru. lilie niskie 91 - f, j, kx2szt. na osobny rachunek:))))) Quote
NikaEla Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 3 godziny temu, ona03 napisał: O kij, wysyłać od razu, czy może poczekasz, może jeszcze jakaś wrocławianka się skusi :) mogę kilka dni poczekac Quote
ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 2 godziny temu, alex260503 napisał: poproszę jeszcze jednego bza białego - 84 znalazłby się jeszcze jeden bez ciemny gruby - 83? i poproszę jeszcze 85 bez niewiadomego koloru. lilie niskie 91 - f, j, kx2szt. na osobny rachunek:))))) Dziękuję, zapiszę wieczorkiem :) jeszcze jedna lilia, gdzieś mi umknęła wczoraj l. Lilia drzewiasta NYMPH----- 4 szt Quote
NikaEla Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 bazarek książkowy, tez dla ogrodniczek, na SBM Quote
Aga76 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Jak się napatrzę, to później pacze pacze i wszystko bym chciała... Quote
Smyku Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Co tu przylezę to cóś jeszcze chcę . Oneczko jeszcze bym mogła chcieć ze dwa bzy . Quote
ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 6 godzin temu, alex260503 napisał: poproszę jeszcze jednego bza białego - 84 znalazłby się jeszcze jeden bez ciemny gruby - 83? i poproszę jeszcze 85 bez niewiadomego koloru. lilie niskie 91 - f, j, kx2szt. na osobny rachunek:))))) Na osobny Nr 85 - bez niewiadomy, lilie 91. f,j,k - 2 szt Bez biały i ciemny na Twój rachuneczek, tak ? Jutro postaram się znaleźć ciemny bez, to co zostało z ubiegłego roku już nie nadaje się do wysyłki, za wielkie wyrosły. 3 godziny temu, Aga76 napisał: Jak się napatrzę, to później pacze pacze i wszystko bym chciała... Mam tak samo, jak gdzieś wejdę w badylki :) 1 godzinę temu, Smyku napisał: Co tu przylezę to cóś jeszcze chcę . Oneczko jeszcze bym mogła chcieć ze dwa bzy . Możesz kcieć, białe jeszcze są, fiolet jutro doprodukuję, jak znajdę. Mam superaste egzemplarze z odbiorem osobistym, reflektujesz ? 37 minut temu, Aga76 napisał: Jak tu fajnie :) posiedzę chwilę :) Przycupnij sobie, przycupnij, na grzędzie fajnie :) 28 minut temu, sharka napisał: 37 barwinek 2 szt i to u mnie już wszystko Dziękuję zapisuję :) Quote
alex260503 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 to co rano dopisałam to dla teściowej tj. wszystkie bzy i niskie lilie. Quote
ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 22 minuty temu, alex260503 napisał: to co rano dopisałam to dla teściowej tj. wszystkie bzy i niskie lilie. Ło kij :) Quote
alex260503 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Mąż obiecał że jak wystawi domek to potem będę mogła poszaleć w ogródku tj. z kupowaniem kwiatuszków;) Quote
ona03 Posted April 7, 2019 Author Posted April 7, 2019 50 minut temu, alex260503 napisał: Mąż obiecał że jak wystawi domek to potem będę mogła poszaleć w ogródku tj. z kupowaniem kwiatuszków;) Noooooo, super mężuś :) Quote
Isiak Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 14 godzin temu, Poker napisał: Pochwalę się moim hibiskusem Pokerku, oniemiałam! Wspaniały okaz! Na którą stronę wychodzi okno? I czy w pobliżu jest kaloryfer? Chciałabym takie cudo, tylko czy u mnie się nie ususzy przy kaloryferze... Quote
Poker Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 34 minuty temu, Isiak napisał: Pokerku, oniemiałam! Wspaniały okaz! Na którą stronę wychodzi okno? I czy w pobliżu jest kaloryfer? Chciałabym takie cudo, tylko czy u mnie się nie ususzy przy kaloryferze... Hibiskus teraz tak kwitnie. To jest roślina z gorących krajów jak Turcja, Tunezja czy Teneryfa. Stoi przy oknie południowym , nie ma kaloryfera. Ale drugi okaz stoi przy kaloryferze. Trzeba więcej podlewać. W lecie wystawiam na ogródek , tak od połowy maja do połowy października. Niestety nie udaje mi się rozmnożyć. 1 Quote
bukowa Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 nie wiem, czy się załapię na wysyłkę, ale poproszę o rozliczenie i wysyłkę w tym tygodniu, jak się da adres na pw Quote
mgog Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Witam w ten smutny dla mnie nauczycielski poniedziałek. Na pocieszenie roślinki sobie domówię :) 29a x3 - 79g x 3 - 80c x2 Quote
Recommended Posts