Pawlons Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Poszukuję domu dla młodego szczeniaka. Jest bardzo kochany. Znaleziony, szczepiony, nie może za długo u mnie pozostać w mieszkaniu. Ma coś koło pół roku, sięga do kolan i waży około 10 kg. Warszawa Ursynów Quote
Patmol Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 cudny wpisz w tytuł warszawa i napisz jaki jest duży/waga, wiek, wielkośc Quote
Poker Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Czy zachowuje czystość , czy umie chodzić na smyczy , jak do dzieci , psów i kotów. I zrób ogłoszenie np na OLX i innych portalach. Do ogłoszeń potrzebne są lepsze zdjęcia i kilka sztuk. Tu domu nie znajdziesz. Quote
Pawlons Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 Tak, umie chodzić na smyczy, do dzieci nie wiem jak reaguje, ale jest zbyt radosny by był jakiś negatywnie nastawiony. Psy i koty ignoruje, jeszcze nie widziałem by do któregokolwiek podchodził. Zachowuje czystość Quote
Poker Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 To skleć tekst z tego co tu napisałeś i zrób ogłoszenia. Koniecznie dorób dobre zdjęcia. podaj też w jakiej jest miejscowości i że nie wydasz go na łańcuch , ani budy. Quote
malagos Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Darmowe ogłoszenia, to OLX, Gumtree - tu jest największa oglądalność. Można wyróżnić za kilka zł, lepiej wtedy widać. I papierowe ogłoszenia w sklepie zoo, w lecznicach... Quote
Recommended Posts