agat21 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Kazdy moze wyroznic Dzwonilam przed chwila do Kasi. Tosia czuje sie bardzo dobrze- po reperacji zabkow pieknie je wszystko i sucha karme tez ;) dogadala sie ze wszystkimi psiakami Nie ma z nia klopotow Poprosilam o nowe zdjecia Dzięki, dziś wyróżnię zatem. Dzięki za prośbę o nowe zdjęcia :) Quote
kiyoshi Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 1 minutę temu, agat21 napisał: Dzięki, dziś wyróżnię zatem. Dzięki za prośbę o nowe zdjęcia :) Nie ma za co. Tez mam wielka nadzieje ze sunia szybko znajdzie domek na stale. Mialam jej dorobic jeszcze ogloszenia ale przyznaje ze zapomnialam :( :( moze ktos pomoze z tekstami?? Na razie sunia ma 2 ogloszenia. Tak z 5 jeszcze trzeba zrobic Quote
agat21 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Postaram się też coś wymodzić, może uda mi się dziś wieczorem. 1 Quote
kiyoshi Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 8 godzin temu, agat21 napisał: Postaram się też coś wymodzić, może uda mi się dziś wieczorem. Agatko, olx Tosi będe umieszczać w 2 poście na 1 stronie watku. Będzie łatwiej zobaczyć na jakie miasta jest czy tez wyróżnić, przed chwilą zrobiłam ogłoszenie na Kraków Quote
Ainana Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 23 godziny temu, agat21 napisał: Postaram się też coś wymodzić, może uda mi się dziś wieczorem. Agat21 widziałam, czytałam :) pięknie "wymodzilaś". Super! Quote
kiyoshi Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 8 minut temu, Ainana napisał: Agat21 widziałam, czytałam :) pięknie "wymodzilaś". Super! ??? A ja nie widzialam :( Quote
agat21 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1 godzinę temu, Ainana napisał: Agat21 widziałam, czytałam :) pięknie "wymodzilaś". Super! 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: ??? A ja nie widzialam :( Oj, to chyba nie ja.. Miałam wczoraj koszmarny wieczór, o mało nie przejechał mnie taksówkarz na ulicy, nie byłam w stanie już niczym się zająć, dochodziłam do siebie.. :( Quote
agat21 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 17 godzin temu, kiyoshi napisał: Agatko, olx Tosi będe umieszczać w 2 poście na 1 stronie watku. Będzie łatwiej zobaczyć na jakie miasta jest czy tez wyróżnić, przed chwilą zrobiłam ogłoszenie na Kraków Dziękuję kochana za ogłoszenie na Kraków, zaraz będę wyróżniać wszystkie :) Quote
Ainana Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 23 minuty temu, agat21 napisał: Oj, to chyba nie ja.. Miałam wczoraj koszmarny wieczór, o mało nie przejechał mnie taksówkarz na ulicy, nie byłam w stanie już niczym się zająć, dochodziłam do siebie.. :( Ojej... spieszylo mu się..grr... stało Ci się coś? :( To jak nie Ty, to pewnie kiyoshi "wymodziła" ;) Quote
Ainana Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: ??? A ja nie widzialam :( Przepraszam, widziałam nowe ogłoszenie Tosi u Ciebie. Jednym słowem namieszalam :( Quote
agat21 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 7 minut temu, Ainana napisał: Ojej... spieszylo mu się..grr... stało Ci się coś? :( To jak nie Ty, to pewnie kiyoshi "wymodziła" ;) Oczywiście, że mu się spieszyło, nawet próg zwalniający na drodze go nie powstrzymał. Nic mi się nie stało fizycznie, w ostatniej chwili wyhamował a ja odskoczyłam, natomiast nerwy mnie nosiły do późna, bo pokłóciłam się oczywiście z chamem. Na koniec jeszcze próbował mnie straszyć, że wie gdzie mieszkam, jak zauważył, że patrzę na tablicę rejestracyjną, żeby zapamiętać numer. Quote
Ainana Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 40 minut temu, agat21 napisał: Oczywiście, że mu się spieszyło, nawet próg zwalniający na drodze go nie powstrzymał. Nic mi się nie stało fizycznie, w ostatniej chwili wyhamował a ja odskoczyłam, natomiast nerwy mnie nosiły do późna, bo pokłóciłam się oczywiście z chamem. Na koniec jeszcze próbował mnie straszyć, że wie gdzie mieszkam, jak zauważył, że patrzę na tablicę rejestracyjną, żeby zapamiętać numer. Masakra, jeszcze jaki tupet miał. Niepojęte:( mogło to się skończyć źle. Zero skruchy, nic :( nie dziwię się nerwów. Quote
kasiainat Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 U nas niestety pogoda kiepska więc ciężko zrobić dobre zdjęcia - brakuje słoneczka ehh. To taka domowa Tosieńka :-) 5 Quote
kiyoshi Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 wow :) ale śliczne zdjęcia pyszczka:) Fantastycznie się zmienia Toska:) coraz ładniejsza, młodsza- cudo nie pies :D 1 Quote
Ainana Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Nie no Tosia przeszła metamorfozę. Ona promienieje :) Cudna Tosia, cudne zdjęcia. To ostatnie The Best! :D 1 Quote
agat21 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Moje pysiątko śliczne :) Dziękuję za cudne zdjęcia! Jaka radosna, uśmiechnięta! Dziękuję Kasiu za nowe życie Toski. :) Quote
agat21 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Niestety, w sprawie Toski kompletna cisza. Na jak długo Toska ma ogłoszenia zrobione? Quote
kiyoshi Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 10 minut temu, agat21 napisał: Niestety, w sprawie Toski kompletna cisza. Na jak długo Toska ma ogłoszenia zrobione? Tzn wyroznienia sa chyba na mesiac ale ogloszenie samo w sobie trwa poki nie usune. Co jakis czas olx prosi o odnowienie. Robie to systematycznie Quote
agat21 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 4 minuty temu, kiyoshi napisał: Tzn wyroznienia sa chyba na mesiac ale ogloszenie samo w sobie trwa poki nie usune. Co jakis czas olx prosi o odnowienie. Robie to systematycznie Ok, dzięki za info. Tak, wyróżniałam dwa na miesiąc i jedno na tydzień chyba. Może muszę pomyśleć o innym mieście Quote
kiyoshi Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 4 minuty temu, agat21 napisał: Ok, dzięki za info. Tak, wyróżniałam dwa na miesiąc i jedno na tydzień chyba. Może muszę pomyśleć o innym mieście Tak trzeba dorobic na Czestochowe, Warszawe, Wroclaw moze tez Opole Quote
agat21 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Przed chwilą, kiyoshi napisał: Tak trzeba dorobic na Czestochowe, Warszawe, Wroclaw moze tez Opole Tak, miałam na razie nadzieję, że z bliższych miast ktoś się zgłosi, to zawsze łatwiej z zapoznaniem psiaka, ale trudno. Trzeba zaryzykować na dalsze miasta. Quote
agat21 Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Podesłałam zdjęcia Toski znajomemu dawno niewidzianemu, który powiedział, że pomoże szukać domu. A może???... 1 Quote
agat21 Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Zrobiłam Tosce ogłoszenie na Warszawę. Może tutaj jej się poszczęści? Ciekawe jak minął jej ten dzisiejszy piękny wiosenny dzień? ;)) Quote
Recommended Posts