Tyśka) Posted November 1, 2019 Author Posted November 1, 2019 Bezuniu, pamiętam...ciągle pamiętam... Quote
elficzkowa Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Pamiętam, Bezuniu... królewno moja... Quote
Tyśka) Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 Bezuniu, dzisiaj mija rok odkąd zamieszkałaś po tej lepszej stronie... Mam nadzieję, że dobrze Cię tam karmią i czochrają tak, jak lubiłaś... i że mają lusterka, w których możesz podziwiać samą siebie... (zaraz po znalezieniu w Wigilię 2018) Nadal... nadal serce tak mocno mnie boli :( Quote
elik Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Są psy, sytuacje, których się nie zapomina, a fakt tego co się stało zawsze jednakowo boli, bez względu na upływ czasu :( Też mam kilka takich psów, kotów, sytuacji... Nie myśli się o nich co dzień, ale jak coś ich przypomni, to boli, jakby stało się to wczoraj :( Quote
elficzkowa Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Pamiętam moja Królewno Bezuniu ... ,,.. to tak trudno wytłumaczyć że już Ciebie nie zobaczę że już koniec, że nie wrócisz że nikt tego nie odwróci...'' Quote
elficzkowa Posted April 21 Posted April 21 Trudno mi uwierzyć, że już tyle czasu upłynęło jak nie ma Bezuni... Pamiętam słodka królewno... Quote
Recommended Posts