Jump to content
Dogomania

KONIEC! Dla 4 szczeniaków z parwo Do 18.02. do godz.22.00

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Aldrumka napisał:

pakiet leczniczy i pieluszki poproszę

3 godziny temu, Nadziejka napisał:

Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi

zapraszam

na maluczki kramik

ksiegarenka

dla maluczkich chorusinek

do 27 luty

2 godziny temu, b-d napisał:

Przeleję jakiś grosik na pomoc dla tych chorych psinek, tylko proszę podeślijcie mi konto do przelewu, bo niestety nie potrafię go znaleźć. :-(

Pięknie dziękujemy za te dary serca dla malutkich bidulek, pomoc wciąż bardzo potrzebnadziekuje-ruchomy-obrazek-0059

Posted
Dnia 16.02.2019 o 21:25, Nadziejka napisał:

Ciociu Tolu

mozesz zaznaczyc ze telefon do anica wyslalam

a do Ani nulki bede slac bizutki

razem z fantuskami z mojego kramiku

razem wszytko

jak sie zakonczy

podzdrawiam ogromnie lapenki

A gdzie zaznaczyć, na 1 stronie?

Posted

Tolu, ja nie bardzo wiem jak uczestniczyć w bazarach, bo dopiero się zarejestrowałem. 

Dlatego chciałem po prostu zrobic jakiś przelew na ten sam cel bez uczestniczenia w bazarku.

Tylko nie wiem, gdzie szukać nr konta na jakie trzeba przelać środki. Może powinienem spytać w wątku głównym, a chyba przeskoczyłem na bazarek - przepraszam za zamieszanie. 

Proszę podaj nr konta do przelewu ( nie uczestniczę w bazarku, tylko chciałem po prostu zrobić przelew).

Posted
2 minuty temu, b-d napisał:

Tolu, ja nie bardzo wiem jak uczestniczyć w bazarach, bo dopiero się zarejestrowałem. 

Dlatego chciałem po prostu zrobic jakiś przelew na ten sam cel bez uczestniczenia w bazarku.

Tylko nie wiem, gdzie szukać nr konta na jakie trzeba przelać środki. Może powinienem spytać w wątku głównym, a chyba przeskoczyłem na bazarek - przepraszam za zamieszanie. 

Proszę podaj nr konta do przelewu ( nie uczestniczę w bazarku, tylko chciałem po prostu zrobić przelew).

Alaskan jest skarbnikiem, wejdzie na dogo i na pewno tutaj zajrzy.

Bardzo dziękuję!

Posted
10 minut temu, b-d napisał:

Podobny obraz Witamy Serducho
Posted
11 godzin temu, b-d napisał:

Witam - przepraszam, bo powinienem się przewitać i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie.

witamy na dogo  :) tym bardziej że  brakuje nam 'nowej krwi'   knight-smiley.png

Posted
13 minut temu, Tianku napisał:

witamy na dogo  :) tym bardziej że  brakuje nam 'nowej krwi'   knight-smiley.png

Tiankuuuuu  co za powitanie ?

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Tiankuuuuu  co za powitanie ?

nowej krwi do walki z bezdomnością ha ha nie martw się nie chcę jej upuszczać z nowego dogomaniaka ha ha ha rofl-smiley.png

Posted
1 minutę temu, Tianku napisał:

nowej krwi do walki z bezdomnością ha ha nie martw się nie chcę jej upuszczać z nowego dogomaniaka ha ha ha rofl-smiley.png

Noooo bo jużem zamyśliwała, jakby to Go bronić, nie zraniwszy Ciebie :)  

2056532122_gifsamuraj.gif.f22b55e76a791e1ec43887d1cada3e6e.gif

Posted
21 godzin temu, b-d napisał:

Witam - przepraszam, bo powinienem się przewitać i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie.

Cieszymy się, ze jesteś i chcesz pomoc - to bardzo ważne!

Posted
Podobny obraz

Alez przecudny wynik cudne serca

hohoooooooo

Ciociu ja narazie nie moge wplacic cegielenki

ostalam bez groska

jesli mozesz to zaloz za mnie prosze

a jak tylko bede mogla

zaraz napisze i wplace