Tola Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 7 godzin temu, Aldrumka napisał: pakiet leczniczy i pieluszki poproszę 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty zapraszam na maluczki kramik ksiegarenka dla maluczkich chorusinek do 27 luty 2 godziny temu, b-d napisał: Przeleję jakiś grosik na pomoc dla tych chorych psinek, tylko proszę podeślijcie mi konto do przelewu, bo niestety nie potrafię go znaleźć. :-( Pięknie dziękujemy za te dary serca dla malutkich bidulek, pomoc wciąż bardzo potrzebna Quote
Tola Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Podnoszę i zapraszam - to ostatnia noc, można jeszcze zrobić zakupy Quote
Tola Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Dnia 16.02.2019 o 21:25, Nadziejka napisał: Ciociu Tolu mozesz zaznaczyc ze telefon do anica wyslalam a do Ani nulki bede slac bizutki razem z fantuskami z mojego kramiku razem wszytko jak sie zakonczy podzdrawiam ogromnie lapenki A gdzie zaznaczyć, na 1 stronie? Quote
b-d Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Tolu, ja nie bardzo wiem jak uczestniczyć w bazarach, bo dopiero się zarejestrowałem. Dlatego chciałem po prostu zrobic jakiś przelew na ten sam cel bez uczestniczenia w bazarku. Tylko nie wiem, gdzie szukać nr konta na jakie trzeba przelać środki. Może powinienem spytać w wątku głównym, a chyba przeskoczyłem na bazarek - przepraszam za zamieszanie. Proszę podaj nr konta do przelewu ( nie uczestniczę w bazarku, tylko chciałem po prostu zrobić przelew). Quote
Tola Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 2 minuty temu, b-d napisał: Tolu, ja nie bardzo wiem jak uczestniczyć w bazarach, bo dopiero się zarejestrowałem. Dlatego chciałem po prostu zrobic jakiś przelew na ten sam cel bez uczestniczenia w bazarku. Tylko nie wiem, gdzie szukać nr konta na jakie trzeba przelać środki. Może powinienem spytać w wątku głównym, a chyba przeskoczyłem na bazarek - przepraszam za zamieszanie. Proszę podaj nr konta do przelewu ( nie uczestniczę w bazarku, tylko chciałem po prostu zrobić przelew). Alaskan jest skarbnikiem, wejdzie na dogo i na pewno tutaj zajrzy. Bardzo dziękuję! Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 10 minut temu, b-d napisał: Tolu, ja nie bardzo wiem jak uczestniczyć w bazarach, bo dopiero się zarejestrowałem. Dlatego chciałem po prostu zrobic jakiś przelew na ten sam cel bez uczestniczenia w bazarku. Tylko nie wiem, gdzie szukać nr konta na jakie trzeba przelać środki. Może powinienem spytać w wątku głównym, a chyba przeskoczyłem na bazarek - przepraszam za zamieszanie. Proszę podaj nr konta do przelewu ( nie uczestniczę w bazarku, tylko chciałem po prostu zrobić przelew). Witamy Serducho Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ciociu Tolu wpisz prosze tam gdzie Tobie wygodnie Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 8 godzin temu, Aldrumka napisał: pakiet leczniczy i pieluszki poproszę Pięknie dziękujemy! PW wysłane Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 3 godziny temu, b-d napisał: Przeleję jakiś grosik na pomoc dla tych chorych psinek, tylko proszę podeślijcie mi konto do przelewu, bo niestety nie potrafię go znaleźć. :-( Witam serdcznie. Bardzo dziękujemy za wsparcie. Na PW podam numer konta Quote
Tola Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 22 minuty temu, Nadziejka napisał: Witamy Serducho Ok, to wpisuję na 1 Quote
b-d Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Witam - przepraszam, bo powinienem się przewitać i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie. 1 Quote
Jolanta08 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Nie ma za co przepraszać, witamy na dogo. Podrzucę bazarek Quote
anica Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Dzień dobry ... no to skaczemy w Nowy tydzień! Quote
Tianku Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 11 godzin temu, b-d napisał: Witam - przepraszam, bo powinienem się przewitać i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie. witamy na dogo :) tym bardziej że brakuje nam 'nowej krwi' Quote
elik Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 13 minut temu, Tianku napisał: witamy na dogo :) tym bardziej że brakuje nam 'nowej krwi' Tiankuuuuu co za powitanie ? Quote
Tianku Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Tiankuuuuu co za powitanie ? nowej krwi do walki z bezdomnością ha ha nie martw się nie chcę jej upuszczać z nowego dogomaniaka ha ha ha Quote
elik Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 1 minutę temu, Tianku napisał: nowej krwi do walki z bezdomnością ha ha nie martw się nie chcę jej upuszczać z nowego dogomaniaka ha ha ha Noooo bo jużem zamyśliwała, jakby to Go bronić, nie zraniwszy Ciebie :) Quote
Tola Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 21 godzin temu, b-d napisał: Witam - przepraszam, bo powinienem się przewitać i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie. Cieszymy się, ze jesteś i chcesz pomoc - to bardzo ważne! Quote
Tola Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Jeszcze 24 min i kończymy, kto jeszcze pomoże? Quote
Alaskan malamutte Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Dnia 17.02.2019 o 22:28, b-d napisał: Proszę podaj nr konta do przelewu ( nie uczestniczę w bazarku, tylko chciałem po prostu zrobić przelew). 200zł już na koncie bazarkowym. b-d, Serdecznie dziękujemy!!!! To ogromna pomoc dla nas. Quote
Alaskan malamutte Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Na konto bazarkowe wpłynęło: 25 zł od elik 15zł od agat21 15zł od Nesiowatej Pięknie dziękujemy!!!! Quote
Nadziejka Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Alez przecudny wynik cudne serca hohoooooooo Ciociu ja narazie nie moge wplacic cegielenki ostalam bez groska jesli mozesz to zaloz za mnie prosze a jak tylko bede mogla zaraz napisze i wplace Quote
Recommended Posts