Figunia Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 10 godzin temu, Aldrumka napisał: długość 54 cm, długość rękawa od wszycia 64 cm to nie jest obcesowo sztuczne w dotyku: "osnowa" - te części przejrzyste to pewnie jest nylon, lamówki i kwiaty miłe w dotyku jakaś sympatyczna mieszanka Dziekuje za info i przekazuje je dalej...:) Quote
Aldrumka Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 3 godziny temu, elik napisał: Bardzo dziękuję. Z żalem, bo tunika bardzo mi się podoba, muszę zrezygnować. Niestety na moją posturę będzie za duża :( dziękuję za info :) Quote
Aldrumka Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: hopa cześć Olenko , tak dawno Cię "nie widziałam" , że zapomniałam Cie zaprosić - widocznie ktoś jeszcze zapraszał na ten bazar 2 godziny temu, Figunia napisał: Dziekuje za info i przekazuje je dalej...:) dzięki, czekam może będzie dobra Quote
Mysza2 Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Dziękuję za zaproszenie i proszę 4 cegiełki:) Quote
Aldrumka Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 1 godzinę temu, Mysza2 napisał: Dziękuję za zaproszenie i proszę 4 cegiełki:) wielkie dzięki Quote
Aldrumka Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 a tu już cisza nocna, ale czynne non stop Quote
Olena84 Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 20 godzin temu, Aldrumka napisał: cześć Olenko , tak dawno Cię "nie widziałam" , że zapomniałam Cie zaprosić - widocznie ktoś jeszcze zapraszał na ten bazar No niestety pod koniec zeszłego roku było średnio, nadal jest różnie, a już myślałam, że to mój koniec:(, spokojnie, widujemy się na bazarkach rzadko wiec wybaczam, bardziej przykre jak ktoś cały czas z Tobą rozmawiał, a nie zauważył i się nie odzywa:(. A bazarek podrzucam sama bez zaproszenia;) Quote
iwna5702 Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Dzien dobry, poproszę na razie bluzeczkę 37 za wyw. :) Quote
Aldrumka Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 34 minuty temu, Olena84 napisał: No niestety pod koniec zeszłego roku było średnio, nadal jest różnie, a już myślałam, że to mój koniec:(, spokojnie, widujemy się na bazarkach rzadko wiec wybaczam, bardziej przykre jak ktoś cały czas z Tobą rozmawiał, a nie zauważył i się nie odzywa:(. A bazarek podrzucam sama bez zaproszenia;) zauważyłam już dawno tylko .... nawet jak się ma numer telefonu to nie wiadomo czy się pytać, wchodzić w czyjeś życie z butami 14 minut temu, iwna5702 napisał: Dzien dobry, poproszę na razie bluzeczkę 37 za wyw. :) dziękuję Quote
Figunia Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Aldrumko, jeszcze mamy pytanie o kolor bluzeczki. Czy jest taki, jak na zdjeciu? (bo czasem fotka klamie..) I jeszcze prosilabym o wymiary w ramionach. Przepraszam, ze tak marudze, ale Corcia mocno zeszczuplala i wiekszosc rzeczy na Niej "wisi". Quote
Aldrumka Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 10 minut temu, Figunia napisał: Aldrumko, jeszcze mamy pytanie o kolor bluzeczki. Czy jest taki, jak na zdjeciu? (bo czasem fotka klamie..) I jeszcze prosilabym o wymiary w ramionach. Przepraszam, ze tak marudze, ale Corcia mocno zeszczuplala i wiekszosc rzeczy na Niej "wisi". w ramionach 37 cm; na moim komputerze kolor jest dobry - nie brąz Quote
Figunia Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Dziekuje i poprosze bluzeczke za cw Dla porzadku: nr 44 :) Quote
Aldrumka Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 26 minut temu, Figunia napisał: Dziekuje i poprosze bluzeczke za cw Dla porzadku: nr 44 :) fajnie, dziękuję Quote
ranias Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Dzień dobry. Poproszę sukieneczkę nr 52 w opcji kt Quote
Aldrumka Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 2 godziny temu, ranias napisał: Dzień dobry. Poproszę sukieneczkę nr 52 w opcji kt dzięki Quote
Recommended Posts