Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - SPÓDNICE I KURTKI - 50% -Klasycznie, ciepło i ... wiosennie dla Argo dawniej z Szydłowca do 23 lutego godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, Aldrumka napisał:

długość 54 cm, długość rękawa od wszycia 64 cm

to nie jest obcesowo sztuczne w dotyku: "osnowa" - te części przejrzyste to pewnie jest nylon, lamówki i kwiaty miłe w dotyku jakaś sympatyczna mieszanka

Dziekuje za info i przekazuje je dalej...:)

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Bardzo dziękuję.  Z żalem, bo tunika bardzo mi się podoba, muszę zrezygnować. Niestety na moją posturę będzie za duża :(

dziękuję za info :)

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

hopa

cześć Olenko , tak dawno Cię "nie widziałam" , że zapomniałam Cie zaprosić - widocznie ktoś jeszcze zapraszał na ten bazar

2 godziny temu, Figunia napisał:

Dziekuje za info i przekazuje je dalej...:)

dzięki, czekam może będzie dobra

Posted
20 godzin temu, Aldrumka napisał:

cześć Olenko , tak dawno Cię "nie widziałam" , że zapomniałam Cie zaprosić - widocznie ktoś jeszcze zapraszał na ten bazar

No niestety pod koniec zeszłego roku było średnio, nadal jest różnie, a już myślałam, że to mój koniec:(, spokojnie, widujemy się na bazarkach rzadko wiec wybaczam, bardziej przykre jak ktoś cały czas z Tobą rozmawiał, a nie zauważył i się nie odzywa:(. A bazarek podrzucam sama bez zaproszenia;)

Posted
34 minuty temu, Olena84 napisał:

No niestety pod koniec zeszłego roku było średnio, nadal jest różnie, a już myślałam, że to mój koniec:(, spokojnie, widujemy się na bazarkach rzadko wiec wybaczam, bardziej przykre jak ktoś cały czas z Tobą rozmawiał, a nie zauważył i się nie odzywa:(. A bazarek podrzucam sama bez zaproszenia;)

zauważyłam już dawno tylko .... nawet jak się ma numer telefonu to nie wiadomo czy się pytać, wchodzić w czyjeś życie z butami

14 minut temu, iwna5702 napisał:

Dzien dobry,

poproszę na razie bluzeczkę 37 za wyw. :)

dziękuję

Posted

Aldrumko, jeszcze mamy pytanie o kolor bluzeczki. Czy jest taki, jak na zdjeciu? (bo czasem fotka klamie..) I jeszcze prosilabym o wymiary w ramionach. Przepraszam, ze tak marudze, ale Corcia mocno zeszczuplala i wiekszosc rzeczy na Niej "wisi".

Posted
10 minut temu, Figunia napisał:

Aldrumko, jeszcze mamy pytanie o kolor bluzeczki. Czy jest taki, jak na zdjeciu? (bo czasem fotka klamie..) I jeszcze prosilabym o wymiary w ramionach. Przepraszam, ze tak marudze, ale Corcia mocno zeszczuplala i wiekszosc rzeczy na Niej "wisi".

w ramionach 37 cm; na moim komputerze kolor jest dobry - nie brąz