anica Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Kochani, pewnie już wszyscy kalendarze mają, ale może jeszcze ktoś?... może Mata węchowa? więc... Serdecznie Zapraszam do zakupu kalendarza , może jeszcze ktoś nie zdążył sobie kupić lub ,,,kupi drugi ;) po 50% beneficjentami tego, bazarku są , Roky, piesek który ma wprawdzie, swój domek ale nie ma pieniążków na leczenie, ma chorą skórę, może to alergia na ugryzienie pcheł?, nawet tego nie wiemy, na pewno! przydałaby się jakaś diagnostyka, ale najpierw trzeba go zabezpieczyć p/pchłom , zadbać jeszcze o chorą skórę, więc szukamy pieniążków, gdzie się da oraz pieski z wątku Ewu, gdzie pomoc jest zawsze i pod każdą postacią potrzebna Dla już zaopatrzonych w kalendarze, a chcących wesprzeć Rokiego, proponuję serduszka za dowolną kwotę. Wysyłka kalendarzy z Wrocławia. Koszt przesyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem PP Na wpłaty czekamy 7 dni od dnia zakończenia bazarku, chyba że się dogadamy inaczej ;). Wysyłka do 7 dni od otrzymania wpłaty/ jeszcze się nie zdarzyło, wysyłam zwykle szybciej/ Możliwy jest odbiór osobisty we WrocławiuBazarek w opcji CW - Mata węchowa - 15,oozł i KT ile dasz -Kalendarz :) Bazarek trwa do 20.02.2019, godz 19,59 czasu dogo. https://www.dogomania.com/forum/topic/142458-maleństwa-ze-schronu-błagają-o-ratunek/?page=552 https://www.dogomania.com/forum/topic/348201-roky-z-bardzo-chorą-skórą-nie-ma-na-leczenie-czy-damy-mu-szansę/ 1 Quote
anica Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Rozliczenie - :))) - 20,oozł Nr 1 - Kawon za CW - PW wysłane 21,02 - 20,oozł Nr 2a Nuncek ( mama Nuncek) zapłacone , kalendarz wysłany, potwierdzono odbiór telefonicznie, dziękuję - 10,oozł Nr 2b Elik zapłacone, kalendarze wysłane , dotarły - 4,oozł Nr 3a Nesiowata ,zapłacone 7,02 ,kalendarze wysłane, dotarły - 5,oozł Nr 6 Beataczl, zapłacone 14,02, kalendarze wysłane - 3,oozł Nr 7a Nesiowata ,zapłacone 7,02 , kalendarze wysłane - 20,oozł Nr 7b Christo_fair ,zapłacone 13,02 kalendarz wysłany - 5,oozł Nr 8a Elik zapłacone , Kalendarze wysłane,dotarły - 10,oozł Nr 9 Beataczl .,zapłacone 14,02 kalendarze wysłane --------------------- 97,oozł Razem . + Serduszka - 10,oozł serduszka, kupiła Asiuniab , zapłacone Dziękujemy :))) - 20,oozł serduszka ,kupiła Koja , zapłacone Dziękujemy :))) - 20,oozł serduszka ,kupiła Rozi ,zapłacone Dziękujemy :))) - 17,oozł serduszka ,kupiła zapłacono Andegawenka , Dziękujemy :))) ------------------- 67,oozł + 97,00zł ------------ 164,oozł Razem udało się uzbierać, Dziękujemy Kochani Quote
anica Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 .......Dokładka nr 9 i 10 - jeszcze dostałam dwa kalendarze :) Nr 9 - Kalendarz wiszący na ścianę Chemik ze zdjęciami koni ,wymiary szer, 30cm dł,42cm Sprzedany ,Beataczl za 10,oozł Nr 10 - Kalendarz wiszący na ścianę W stulecie powołania Biskupstwa Polowego wym. szer, 30cm dł, 42cm Nr 11- Szelki taśmowe, motyw żakardowy, szer. 2 cm, obwód max 65 cm CW- 12,oozł Quote
anica Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Nr 1- Mata węchowa rozm, szer 30cm dł. 40cm - Mata węchowa to bardzo fajna zabawka, zabawy węchowe są świetnym sposobem na rozładowanie nadmiaru energii psa. Uczą go koncentracji na jednym zadaniu i wyciszają. Szukanie smakołyków w takiej macie jest sporym wyzwaniem intelektualnym dla psa, dlatego też często używamy mat i innych zabawek węchowych podczas zajęć Psiego Przedszkola :) CW - 20,oozł Licytuje - Kawon za CW Nr 2 - Kalendarz na ścianę Przestrzeń, trójdzielny ,wymiary po rozłożeniu- szer.32cm dł, 86cm jest 4szt Nr 2a - sprzedany Nuncek (mama Nuncek) Nr 2b - sprzedany Elik za 10,oozł Quote
anica Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Nr 3 - Kalendarz na ścianę RED HOT trójdzielny ,wymiary po rozłożeniu- szer.34cm dł, 76cm jest 4szt 1a - Sprzedany Nesiowata za 4,oozł 1b- 1c- Nr 4 - Kalendarz na ścianę RAFAKO, trójdzielny ,wymiary po rozłożeniu- szer.31cm dł, 80cm - 4szt Nr 5 - Kalendarz stojący na biurko FOVEO ,wymiary - szer.13cm dł,20cm Quote
anica Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Nr 6 - Kalendarz stojący na biurko szer. 20cm ,wys. 14cm Sprzedany , Beataczl za 5,oozł Nr 7 - Kalendarz zeszytowy ,terminarz dzienny, wym. szer, 15cm dł. 21cm są 2szt -granat i czarny Nr 7a -granat - sprzedany Nesiowata za 3,oozł Nr 8 - Kalendarz kieszonkowy lub do torebki, Żołnierz Wojska Polskiego wym, szer, 8cm dł, 11cm są 3szt Nr 8a - sprzedany Elik za 5,oozł .. Zapraszamy!!! Quote
Poker Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Zajrzę, podrzucę ja też 1 Quote
anica Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 11 godzin temu, Poker napisał: ja też Dziękuję ,pięknie :) mam obawy ,że ...w kalendarze już wszyscy zaopatrzeni?! trzeba się będzie trochę ,poreklamować :) 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Dziękuję , Ewciu :) Quote
Nesiowata Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Poproszę : 3 za 4 zł 7 (granat) za 3 zł 1 Quote
anica Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 47 minut temu, Nesiowata napisał: Poproszę : 3 za 4 zł 7 (granat) za 3 zł Pięknie witamy, pierwszą kupującą Dziękuję , Nesiowata :) jeśli to nie jest problem, to mogę już Ciebie zapakować ,skoro to jest KT ? 41 minut temu, Kawon5 napisał: Matę za wywoławczą, proszę. I równie ,Pięknie Witamy ,Kawon5 Dziękuję za licytację i biegnę zapisać :) Quote
elik Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Dobry dzień :) A ja poproszę nr 2 i 8 oba za 15 zł. I nr konta jeszcze poproszę i jeśli będziesz Aniu wysyłała do innych to też proszę wysyłeczkę. Adresik na PW już leci :) Dziękuję. Quote
anica Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 20 minut temu, elik napisał: Dobry dzień :) A ja poproszę nr 2 i 8 oba za 15 zł. I nr konta jeszcze poproszę i jeśli będziesz Aniu wysyłała do innych to też proszę wysyłeczkę. Adresik na PW już leci :) Dziękuję. Pięknie witam, naszego Eliczka i równie ,Pięknie dziękuję :) Elu ,zaraz podeślę numer konta :) może zerknij jeszcze na początku ,zrobiłam dokładkę na dwa kalendarze :) Quote
elik Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: może zerknij jeszcze na początku ,zrobiłam dokładkę na dwa kalendarze :) Przelew w drodze Aniu :) Piękne kalendarze, bardzo piękna, ale już nie mam gdzie wieszać :) Już nawet na działkę do wszystkich pomieszczeniach kupiłam :) bo i u Boguni też zrobiłam zakup kalendarzowy :) 1 Quote
Nesiowata Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 2 godziny temu, anica napisał: jeśli to nie jest problem, to mogę już Ciebie zapakować ,skoro to jest KT ? Oczywiście, tylko poproszę o dane do wpłaty. Quote
NikaEla Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Dzień dobry, u nas mata się nie sprawdziła, Nice zajmuje minutę znalezienie smaczków. Ale niektóre psy mają zajęcie na dłużej Quote
Poker Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 35 minut temu, NikaEla napisał: Dzień dobry, u nas mata się nie sprawdziła, Nice zajmuje minutę znalezienie smaczków. Ale niektóre psy mają zajęcie na dłużej Ale antyreklama 1 Quote
NikaEla Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 29 minut temu, Poker napisał: Ale antyreklama Nie... Przecież są psy, które mają z matą zabawę. 1 Quote
anica Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Oczywiście, tylko poproszę o dane do wpłaty. Zaraz wysyłam :) 5 godzin temu, NikaEla napisał: Dzień dobry, u nas mata się nie sprawdziła, Nice zajmuje minutę znalezienie smaczków. Ale niektóre psy mają zajęcie na dłużej Witam serdecznie, Elu :) Taksunia ,też szybko znajdowała ale później zaczęłam zawijać smaczki w różny sposób, dla utrudnienia i trwało to dłużej 4 godziny temu, Poker napisał: Ale antyreklama Ale szczera , bardzo cenna cecha w dzisiejszych czasach 4 godziny temu, NikaEla napisał: Nie... Przecież są psy, które mają z matą zabawę. Dokładnie tak 1 Quote
Recommended Posts