anica Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Zapraszamy po kalendarze! Dziękuję Jolu :) dzisiaj doleciał przelew ,lecę zapisać. Quote
anica Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Dzień dobry 10 godzin temu, Aldrumka napisał: wieczorne hop Witaj, Aldrumko :) Quote
Figunia Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Podrzucam, bo czas najwyzszy... przy okazji Aniu, poprosze o dane do przelewu. Bylam pewna, ze mam Cie na liscie "zaufanych" a tu guzik... 1 Quote
Figunia Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Aniu, jeszcze tu spytam - czy poszeweczka kupiona u Cioci b-b, moze isc do Ciebie (w Twojej torbie) ? 1 Quote
anica Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 1 godzinę temu, Figunia napisał: Podrzucam, bo czas najwyzszy... przy okazji Aniu, poprosze o dane do przelewu. Bylam pewna, ze mam Cie na liscie "zaufanych" a tu guzik... Aniu, może nie kłopocz się przelewem jak wrócisz ,przyjdziesz do mnie to się rozliczymy :) 1 godzinę temu, Figunia napisał: Aniu, jeszcze tu spytam - czy poszeweczka kupiona u Cioci b-b, moze isc do Ciebie (w Twojej torbie) ? Koniecznie! ;) Quote
anica Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 Dzień dobry Jeśli masz przy kawusi ,kilka sekund ,zajrzyj i kliknij proszę :) https://www.dogomania.com/forum/topic/349156-podaruj-kilka-sekund-zagłosuj-roześlij-karma-dla-przytuliska-znajdki-pani-jola-choruje-ciężko-jest/ 14 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Zapraszamy:) Dziękuję, Marticzko :) Quote
Anula Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Zapraszamy i zachęcamy do kupna kalendarzy i tym samym do pomocy Rokusiowi.Będzie to obopólna korzyść. 1 Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 Dzień dobry Dnia 9.01.2019 o 15:45, MALWA napisał: Pokazujemy bazarek :) Pod warunkiem ,że dogo działa! ;) 21 godzin temu, jola&tina napisał: W górę kalendarze :) Lecimy wysoko, póki dogo działa ;) 21 godzin temu, MALWA napisał: Miłego popołudnia :) ... Miłego, Agnieszko ;) 14 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: hooopnę sobie a co Dziękuję! i proszę ...jak najczęściej! ;) 7 minut temu, Anula napisał: Zapraszamy i zachęcamy do kupna kalendarzy i tym samym do pomocy Rokusiowi.Będzie to obopólna korzyść. Dziękuję, Anulko :) Quote
jola&tina Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Oczywiście, że kic!!! Kalendarze czekają! Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 7 godzin temu, MALWA napisał: Dzien dobry ! i wieczór dobry! ;) 7 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: No to kic! i jeszcze raz... kic! ;) 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Oczywiście, że kic!!! Kalendarze czekają! i jeszcze raz... kic, kic! ;) a kalendarz już może dotarł? Quote
anica Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 12 godzin temu, MALWA napisał: Zagladam na dobranoc :) A ja na dzień dobry :) Dzień dobry w sobotę Quote
Recommended Posts